Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

VAKARA ZIŅAS: Horoskopi - noskaidro, kā svinēt Jāņus!

© F64

Līgo un Jāņu dienu horoskopi katrai zodiaka zīmei. Kam mīlestība plauks, kam lustēties vēlme, kam darbs prātā. Katram savs

Auns

Svētku laiks kā radīts sabiedriskām aktivitātēm - vari klāt svētku galdu un uzņemt līgotājus savās mājās, doties pie draugiem uz saietu kādā lauku īpašumā vai apmeklēt publisku pasākumu ar kolektīvo līgošanu plašā lokā. Gūsi pozitīvas emocijas, labi sapratīsies ar cilvēkiem, un kāda tikšanās var iesēt sirdī simpātiju dzirkstis. Ja esi ar kādu kopā, tad jauka papardes zieda meklēšana garantēta.

Vērsis

Vienlīdz daudz prieka sagādās gan līgošana pēc senām tradīcijām - ar bagātīgi klātu galdu, krāšņiem pļavu ziedu vainagiem un Līgo dziesmām līdz rīta gaismai, kā arī izraušanās no ierastās vides. Šīs dienas piemērotas arī tuvākam vai tālākam ceļojumam, lai atpūstos no ikdienas darbiem. Ja kaut kur brauksi, nenožēlosi. Brīvajiem ļaudīm ceļojuma laikā var rasties simpātijas, bet pāriem attiecības kļūt ciešākas.

Dvīņi

Svētku laikā nepaliec mājās, bet dodies uz kādu interesantu pasākumu - vienalga, vai tālos laukos vai pilsētas rīkotajā Līgo svinēšanā. Dziesmas, dejas un cilvēku klātbūtne aizraus un iedvesmos. Ja paliksi mājās un izlemsi svētkus atzīmēt tikai ģimenes lokā, negūsi tik daudz prieka, un var arī izcelties kādas domstarpības. Ja sirds šobrīd brīva, ir iespējas satikt cilvēku, kas liek dvēselei un jūtām saviļņoties.

Vēzis

Būsi simpātisks, pievilcīgs un izpelnīsies uzmanības apliecinājumus. Ja svētkus svinēsi ārpus mājas, tad, ļoti iespējams, dzīve uzdāvās aizraujošu iepazīšanos. Tomēr esi uzmanīgs un neko nesasteidz, jo vētraini Līgo nakts piedzīvojumi ar to arī var beigties. Jāizvērtē situācija un satiktā cilvēka nodomi. Ģimenes cilvēkiem svētkos vajadzētu pulcēt kopā tuvākus un tālākus radus, ies jautri.

Lauva

Ar papardes ziedau meklējumiem tā uzmanīgi! Pret attiecībām vēlams izturēties nopietni un veidot tās uz stabiliem pamatiem. Ja neesi pārliecināts par savām vai otra cilvēka jūtām, tad nesteidzini notikumus. Turklāt jābūt arī uzmanīgam naudas lietās. Tā kā tev patīk visu darīt ar vērienu, var sanākt iztērēties vairāk, nekā esi plānojis vai vari atļauties. Ja tev ir ģimene, tad klājiet galdu un aiciniet ciemiņus.

Jaunava

Svētki klāt, bet domas joprojām kavējas pie darba. Laiks bijis saspringts, un diezgan grūti būs no tā visa atslēgties, tomēr pamēģini. No nepārtrauktas domāšanas nekas tāpat uz priekšu nevirzīsies. Svētku laikā atpūties un izklaidējies, dodoties pie draugiem, ļaujies izklaidēm, flirtam un papardes zieda burvībai. Mājās nevajadzētu palikt, jo tad atkal atradīsies kādi nepaveikti darbi, un nekādas atpūtas nebūs.

Svari

Dabas plaukums un jāņuzāļu smarža iedvesmos un pacilās. Sirds atvērta mīlestībai un pozitīvām emocijām. Šis ir laiks, kad dzīve var uzdāvāt tikšanos ar īsto cilvēku un burvīgu attiecību sākumu. Pāriem arīdzan ļoti iedvesmojošs laiks - izrādīsiet viens otram mīļumu un dāvāsiet daudz jauku brīžu. Vari klāt svētku galdu savās mājās vai dzimtas lauku īpašumā, tikai ar tēriņiem uzmanīgi, ir riski pārcensties.

Skorpions

Ja tev ir savrupmāja vai lauku īpašums, tad sarīko ģimenei un draugiem Līgo pasākumu labāko senču tradīciju garā. Valdīs omulība un sirsnība. Ja tādu iespēju nav, dodies pie tiem, kam ir, un izbaudi dabas burvību. Nevajadzētu nodoties pārāk lielai bohēmai un iesaistīties strīdos. Jāņu nakts rosinās romantiskas jūtas un vēlmi pēc piedzīvojumiem. Izvērtē situāciju, bet galvenais - savas vēlmes un emocijas.

Strēlnieks

Līgo vakarā vari apmeklēt kādu no izklaides vai kultūras pasākumiem, ko plašā klāstā piedāvā dažādās Latvijas malās. Ja vēl līdzās būs mīļotais cilvēks - tad smelsies krietnu pozitīvas enerģijas lādiņu. Tikai nevajadzētu lietot alkoholu, arī pie auto stūres jāuzvedas apdomīgi. Pēc svinēšanas mierīgi atpūties - ja iespējams, ieej pirtī, peldies, dodies makšķerēt vai garākā pastaigā pie dabas. Jāatjauno spēki.

Mežāzis

Mazliet filozofisks noskaņojums un pārdomas par dzīvi, tāpēc lielas sabiedriskās aktivitātes nebūtu vēlamas. Kādu brīdi vēlēsies palikt vienatnē, lai sakārtotu un apdomātu lietas, kas šobrīd tev ir svarīgas. Vislabāk jutīsies kopā ar mīļoto cilvēku un ģimeni. Līgo svētkos esiet visi kopā - sieniet jāņusieru, cepiet pīrāgus un izmēģiniet senas mielasta receptes. Vari ielūgt ciemos dažus tuvus un mīļus draugus.

Ūdensvīrs

Pozitīvas un iedvesmojošas emocijas. Izbaudīsi tuvojošos svētku sajūtas un ar pilnu atdevi gatavosies svinēšanai. Jādodas uz pļavu lasīt jāņuzāles, jāklāj baltais galdauts un jāgatavo mielasts, bet Līgo vakarā pie ugunskura jādzied senās, labās latvju dziesmas! Ar savu rosīšanos aizrausi ģimeni vai draugu kompāniju. Ļoti iespējams, ka svētku laikā sirds saviļņosies mīlas jūtās. Varbūt papardes tomēr zied?

Zivs

Pirmssvētku laiks, iespējams, bijis diezgan stresains un saspringts, tāpēc garās brīvdienas vajadzētu veltīt mierīgai atpūtai. Ja iespējams, ieej pirtī vai mazliet atpūties kaut kur pie ūdeņiem. Līgo svētkus atzīmē kopā ar ģimeni un tuviem draugiem, pārāk vētrainas un bohēmiskas izklaides nebūtu vēlamas. Romantiskas noskaņas un sirds siltums, Jāņu nakts solās būt jauka un romantiska.