Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© Google

Horoskopi līdz 9. jūnijam

AUNS. Laiks baudīt vasaru - kopā ar ģimeni doties izbraucienā pie dabas, apciemot radus citās Latvijas malās vai posties ārzemju ceļojumā. Ja gatavojies tālākam ceļam, tad gan visu rūpīgi izplāno un noorganizē, jo iespējama kāda aizķeršanās. Nav labs laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs, risinātu komunālos jautājumus vai sarunas bankās. Arī darba lietās nebūs ideāli, tāpēc neiespringsti un vairāk uzmanības velti saviem mīļajiem.

VĒRSIS. Ļoti rosīgs un saimniecisks garastāvoklis. Brīvdienās būsi nolēmis paveikt to, kas darba nedēļas laikā iekrājies, un vēl vairāk. Dārza darbi un teritorijas labiekārtošana - viss ies no rokas. Teiciens par zaļajiem pirkstiņiem pavisam noteikti būs attiecināms uz tevi. Ja dārza nav, jādodas uz tirgu, jāpērk pavasara raža un jāķeras pie kulinārijas eksperimentiem. Attiecībās ar saviem mīļajiem gadā par saticību.

DVĪŅI. Pievērsies atvasīšu vēlmēm un vajadzībām, iespējams, mazliet jāpiepalīdz skolas noslēgumā. Ja šogad izlaidums, tad gan darba pilnas rokas - sākot ar tērpu izvēli un beidzot ar dažādiem organizatoriskiem darbiem. Brīvdienās vēlams apmeklēt kādu izklaides pasākumu un satikties ar draugiem, tas uzlādēs ar pozitīvu enerģiju. Sekmīgs laiks, lai kārtotu nekustamā īpašuma jautājumus iestādēs vai risinātu sarunas bankās.

VĒZIS. Turi acis un ausis vaļā, jo var rasties negaidītas iespējas papildināt ienākumus. Iegādājies kaut ko skaistu dvēselei, atjauno garderobi, apmeklē skaistumsalonu vai kultūras pasākumu. Vārdu sakot - palutini sevi. Nedēļas nogalē dodies iepirkšanās tūrē un iegādājies arī visu nepieciešamo nākamajai nedēļai. Darbā ies diezgan nemierīgi, tāpēc rūpēm par mājas saimniecību atliks mazāk laika. Svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi.

LAUVA. Mājās nevajadzētu plānot tehniskus darbus - remontēt sadzīves tehniku, uzstādīt apsardzes signalizāciju, veikt pārbūves, kurās tiek izmantotas metāla konstrukcijas. Ja kaut kas tāds jādara neatliekami, ievēro drošības tehniku. Jāgādā par saticību ģimenē, nestrīdies par niekiem un necenties visus izrīkot. Brīvdienās prieks par kultūras vai izklaides pasākuma apmeklējumu un tikšanās ar seniem, labiem draugiem.

JAUNAVA. Mājas saimniecībā paredzami atbildīgi pienākumi. Var nākties palīdzēt vecākās paaudzes radiniekiem sakārtot lietišķas dabas jautājumus. Patlaban nav piemērots periods nopietniem remontdarbiem, nekustamā īpašuma iegādei vai pārdošanai un komunālo pakalpojumu līgumu slēgšanai vai pārskatīšanai. Lielāku akcentu liec uz darba lietām, profesionālajā jomā iespējama izaugsme un ienākumu pavairošana.

SVARI. Vēlēsies veikt kādas pārmaiņas mājas saimniecībā - iegādāties mēbeles vai mākslas un interjera priekšmetus. Labs laiks viesistabas un bērnistabas remontam un mājokļa izdaiļošanai. Brīvdienās atroti piedurknes un ķeries klāt! Bet, ja tev pienākas atvaļinājums, tad gan labāk doties tālākā ceļojumā. Gūsi neaizmirstamus iespaidus un interesantus draugus. Pēc tam darba ierindā varēsi atgriezties atkal ar jauniem spēkiem.

SKORPIONS. Vadi dienas mierīgi, lai enerģija neaizplūst tukšgaitā. Ja ar pilnu jaudu ķersies pie mājas darbiem, var gadīties, ka spēki iztērēti, bet rezultāts nav nemaz tik iepriecinošs. Finanšu jomā esi piesardzīgs. Jaunus, it kā pavisam izdevīgus piedāvājumus, nepieņem bez rūpīgas izvērtēšanas. Nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai iegādāties dārgas preces līzingā. Ieguldi izglītībā vai ceļojumā. Jauni iespaidi un zināšanas nooderēs.

STRĒLNIEKS. Daudz dažādu pienākumu mājās un darbā, tāpēc atceries, ka arī sevi ir jāmīl. Izvērtē, kas tiešām jādara tagad un ko var atlikt. Svarīgi ievērot veselīgu dienas režīmu, uzturā lietot daudz vasarīgu zaļumu un citu vitamīniem bagātu pārtiku. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai vai pats sev. Brīvdienās kopā ar savējiem apmeklē teātri, koncertu vai kādu brīvdabas izklaides pasākumu.

MEŽĀZIS. Labs laiks mājas darbiem, būsi noskaņots vienā elpas vilcienā paveikt to, kas kādu laiku stāvējis nepaveikts. Viss ies no rokas - gan uzkopšana, gan telpu pārkārtošana, gan daiļdārza veidošana. Tiesa, iepriekš vajadzētu apspriesties ar mājiniekiem - vai viņi piekrīt tavām iecerēm. Pēc labi paveikta darba mierīgi atpūties un atrodi kādu brīdi vienatnei. Nepieciešams mazliet sakārtot domas un izvirzīt nākotnes mērķus.

ŪDENSVĪRS. Ļoti rosīga mājas dzīve un daudz saimniecisko darbu. Neuzņemies visu darāmo paveikt viens pats, bet iesaisti arī citus mājiniekus. Kopā veiksies raitāk, taču pienākumus vēlams sadalīt, lai nesanāk rīvēšanās. Brīvdienās vari arī sarīkot talku un pēc tam dārza svētkus ar grilu un vasarīgiem cienastiem. Jābūt uzmanīgam finanšu lietās. Laikus apmaksā rēķinus un seko ienākošajiem maksājumiem, lai nerodas jukas un neskaidrības.

ZIVIS. Vislabāk jutīsies kopā ar ģimeni un tuviem cilvēkiem. Būs savstarpējā sapratne un interesantas sarunu tēmas. Labprāt nodosies saimnieciskajiem darbiem, izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes un gādāsi par ģimeni. Brīvdienās kopā dodieties izbraucienā vai piknikā pie dabas. Darba nedēļa būs prasījusi daudz spēka un enerģijas, tāpēc jācenšas atbrīvoties no stresa. Būtu labi izbaudīt lauku pirtiņas atjaunojošo un spēcinošo garu.