Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 2.jūnijam

AUNS. Labestība un sirds siltums staros no tevis un sasildīs mīļos cilvēkus. Būsi savējiem labs padomdevējs, un tava gādība tiks novērtēta. Vajadzētu gan padomāt arī pašam par sevi, jo darba dienas ritēs dinamiski un stresaini, tāpēc jāatrod laiks atpūtai. Brīvdienās vari doties iepirkšanās tūrē un atjaunot savu un ģimenes garderobi, kā arī iegādāties skaistas lietas mājoklim.

VĒRSIS. Gādā par saskaņu ģimenē - varbūt tavējiem nepieciešams padoms, atbalsts vai vienkārši mīļi un uzmundrinoši vārdi. Tajā pašā laikā necenties uztiept savu viedokli kā vienīgo pareizo. Brīvdienās atrodi laiku, lai apciemotu vecākās paaudzes radiniekus un palīdzētu viņiem tikt galā ar saimniecības darbiem. Piemērots laiks atvaļinājuma ceļojuma plānošanai.

DVĪŅI. Darba nedēļa pagājusi diezgan saspringti, un brīvdienās sapratīsi, ka sakrājusies gūzma saimniecības darbu. Nemēģini paveikt visu viens pats, bet iesaisti visu ģimeni. Kopā darāmais veiksies raitāk. Ja esi ieplānojis pārkārtot viesistabu vai bērnistabu, apspriedies ar savējiem un respektē atvasīšu vēlmes. Brīdi atvelc elpu vienatnē un sagatavojies jaunajam darba cēlienam.

VĒZIS. Rūpēsies par saimniecību, un mīļie cilvēki to novērtēs. Labs laiks pārkārtojumiem, nelielam remontam un mājas lietu iegādei. Brīvdienās vajadzētu kaut kur kopā iziet - apmeklēt teātra izrādi, koncertu vai kādu izklaides pasākumu. Tāpat arī prieku sagādās tikšanās ar draugiem. Darīšanas iestādēs vai sarunas ar komunālajiem dienestiem atliec uz vēlāku laiku.

LAUVA. Centies izvirzīties darbā, pakāpties pa karjeras kāpnēm un meklēt atbalstītājus savām idejām, kas var izrādīties peļņu nesošas. Labvēlīgs laiks lielākiem pirkumiem mājas saimniecībai, vari iegādāties elegantas mēbeles, paklājus vai mākslinieciskus interjera priekšmetus. Savukārt sadzīves tehnikas vai auto iegādi vajadzētu atlikt uz vēlāku laiku.

JAUNAVA. Piemērots periods, lai kārtotu nekustamā īpašuma jautājumus, juridiskas darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Vari pārslēgt līgumus, kā arī risināt sarunas bankās. Ja esi plānojis kosmētisko remontu mājās, tad ķeries klāt un sāc ar bērnistabu. Iesaisti arī atvasītes, kopīgs radošais darbs un galarezultāts sagādās prieku un gandarījumu visiem.

SVARI. Daudz saimniecisko darbu. Būsi noskaņots ģenerāltīrīšanai, remontam un dārza sakopšanai. Nepūlies viens, bet iesaisti ģimeni. Ja darāmā tā pavairāk, tad sarīko talku ar draugiem. Profesionāļu pakalpojumu izmantošanai nav sekmīgs laiks, darbi var nobremzēties. Tēriņos esi apdomīgs un, pirms kaut ko iegādāties, izvērtē, vai tas patiešām nepieciešams.

SKORPIONS. Daudz pozitīvisma no kopā būšanas ar ģimeni un mīļoto cilvēku. Darba nedēļa būs aizgājusi diezgan saspringti, tāpēc brīvdienas labprāt mierīgi vadīsi mājās. Piemērots laiks dārza sakopšanai un dažādiem kulinārijas eksperimentiem. Vari izmēģināt jaunas receptes virtuvē vai ārā uz grila. Nav labs laiks tehniskiem darbiem, piemēram, elektroinstalāciju nomaiņai.

STRĒLNIEKS. Uzņemies papildu darbus, kas paveicami brīvajā laikā mājās. Tie dos gan finansiālo labumu, gan gandarījumu. Vari iesaistīt ģimeni, kā arī apdomāt ģimenes biznesa iespējas. Veiksmīgi ieguldījumi mājokļa uzlabošanā un dažādas idejas nākotnei. Brīvdienās vēlams atpūsties veselīgi - apmeklēt pirts procedūras vai spa, vai doties garākā pastaigā pa dabas takām.

MEŽĀZIS. Vēlēsies kontrolēt un pārraudzīt situāciju gan darbā, gan mājās. Kaut arī dzīves pieredze un viedums ļauj tev būt par labu padomdevēju, nepārcenties. Jāsargās no pārāk emocionālas reakcijas piktuma brīžos. Ar saviem mīļajiem par sīkumiem strīdēties nav vērts. Esi uzmanīgs un apdomīgs tēriņos, naudas lietas jātur perfektā kārtībā un laikus jāapmaksā rēķini.

ŪDENSVĪRS. Daudz laika veltīsi mājas saimniecībai. Sarīko ģenerāltīrīšanu, pārskati garderobi un palutini savus mīļos ar gardu maltīti. Gaumīgas idejas mājokļa pārkārtošanā un izdaiļošanā. Viss ies no rokas un sagādās prieku. Kaut gan māja un ģimene būs pirmajā vietā, arī darbā pienākumu netrūks. Neuzņemies pārāk daudz viens pats un pēc spraigajām dienām mierīgi atpūties.

ZIVIS. Varbūt paņemt atvaļinājumu un doties nelielā ceļojumā? Jauni iespaidi ļaus izrauties no ikdienas un sniegs uzmundrinājumu. Ja brauksi ar ģimeni, šis pasākums vairāk satuvinās. Mājās iespējami palieli izdevumi saistībā ar ikdienas vajadzībām, taču tie būs visnotaļ lietderīgi. Vienīgi nav labs laiks sadzīves tehnikas iegādei. Ja pērc, rūpīgi pārliecinies par kvalitāti.