Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Jūnijs. Dzīvojam rāmi un līgojam mierīgi

© F64

Tā nu kosmiskās kombinācijas ir sastājušās, ka šis gads ir brīžam nemierīgs, brīžam smags, nav miera nedz pasaulē, nedz ikdienas dzīvē. Ar lielu labvēlību mūs nelutinās arī jūnijs, tāpēc šo mēnesi dzīvojam rāmi un svētkos līgojam mierīgi.

Mēneša jubilāri Dvīņi un Vēži

Lielāko mēneša daļu valdnieki ir Dvīņi - zodiaka zīme, kas atbild par informāciju, kontaktiem, saskarsmi, izglītību. Visapkārt ideju daudzveidība, dzīve tiek tverta vieglāk, bez lielas iedziļināšanās. Viss ir tik daudzkrāsaini mainīgs un aizraujošs. Savukārt 21. jūnijā pulksten 1.34 līdz ar oficiālo vasaras sākumu Saulīte nonāk Vēža zīmē. Sākas pilnbrieda un auglības laiks, kad sākam domāt par ražu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē un apzināmies savas saknes un piederību šai zemei.

Šajā laikā dzimušajiem bērniņiem būs minēto zodiaka zīmju iezīmes (bet ne tikai). Dvīņi - kustīgi un zinātkāri, Vēži - inteliģenti un atbildīgi.

Negantās kombinācijas joprojām spēkā

Neatkarīgā Rīta Avīze maija astroloģiskajā apskatā jau rakstīja, ka vairākas planētas atrodas nelabvēlīgā - tā dēvētajā retrogrādajā stāvoklī. Labā ziņa ir tāda, ka Merkurs, kurš atbild par sarunām, līgumiem, komunikāciju, transportu, sakariem u.tml., ir ieņēmis savu normālo stāvokli un tagad var vieglāk atrisināt jautājumus, kas saistās ar minētajām jomām. Normālu stāvokli ir ieņēmis arī Jupiters, ko uzskatām par lielo labvēli, uzņēmējdarbības aizgādni un kas saistās ar mācībām, ceļošanu un arī migrāciju. Joprojām nelabvēlīgā stāvoklī ir Saturns (iestādes, būvniecība, likumība, valsts pārvaldes struktūras), Marss (tehnika, tirdzniecība, militārās jomas, enerģijas pielietojums u.c.), Plūtons (varas transformācijas, nozares, kas saistās ar pazemes resursiem, armiju, kariem u.c.), turklāt 13. jūnijā retrogrādo stāvokli ieņem Neptūns. Tas var iezīmēt problēmas ar informācijas ticamību, godīgumu vispār un problēmas nozarēs, kas saistās ar šķidrumiem - farmācijā, alkohola ražošanā, zvejniecībā u.tml.

Saimnieciskās aktivitātes

Konkrētas veiksmīgās dienas jāmeklē gan firmas, gan vadītāju astroloģiskajās kartēs, taču ne vienmēr tas ir iespējams. Tāpēc varam izmantot vispārējos dienu fonus, ko nosaka Mēness atrašanās zodiaka zīmēs (precīzus zīmju darbības laikus varat atrast žurnālā Praktiskā Astroloģija, tur arī speciālu saimniecisko darbu kalendāru). Līdz 29. datumam retrogrādajā stāvoklī atrodas Marss, līdz ar to jābūt uzmanīgiem tehnikas iegādē. Ja iespējams, šādus pirkumus labāk atlikt uz jūliju, bet, ja ne, - tad īpaša uzmanība pievēršama kvalitātei un garantijām. 13. jūnijā retrogrādo stāvokli ieņems Neptūns, kas brīdina būt uzmanīgiem un precīziem naudas lietās. Visas vienošanās noformējamas juridiski korekti, lai pēc iespējas mazinātu risku tikt piekrāptam. Līdz 14. augustam retrogrādajā stāvoklī atradīsies Saturns, un tas nav labs laiks būvniecības sākšanai, kā arī uzņēmumu reģistrācijai.

Līgo laikā - mierīgi un draudzīgi

Kopīgās dienu noskaņas lielā mērā nosaka Mēness atrašanās kādā no zodiaka zīmēm, un Līgo svētku laikā tas atradīsies Ūdensvīrā. Šādas dienas piemērotas, lai pavadītu laiku domubiedru lokā, pievērstos hobijam, iegūtu jaunus paziņas, ar ko ir kopīgas intereses. 25. un 26. jūnijs aizritēs ar Mēnesi Zivju zīmē, kas piemērotas romantiskiem un radošiem pasākumiem. Bet svētku bohēma tad gan ir jāizbeidz, jo kombinācija retrogrāds Neptūns+Mēness Zivīs var veicināt saindēšanos ar alkoholu. Četras dienas ballēties uz nebēdu nevajadzētu, labāk - mierīgi, apdomīgi, kopā ar tuviem draugiem.