Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 19.maijam

AUNS. Ģenerāltīrīšanas un pārkārtojumu laiks. Mīļuprāt ķersies pie mājokļa uzpošanas un izdaiļošanas. Nomaini aizkarus, pārklājus, galdautus, iegādājies glītus interjera vai mākslas priekšmetus. Gan pats, gan ģimene ar paveikto būs apmierināta. Brīvdienās dodies nelielā izbraucienā tepat pa Latviju vai uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm. Jāsāk plānot arī vasaras atvaļinājuma ceļojums.

VĒRSIS. Pavasarī gribas izskatīties košāk un pamanāmāk, un tieši tagad ir īstais brīdis pārskatīt garderobi, izmest vai nodot labdarībai nevajadzīgo un doties iepirkšanās tūrē. Iegādājies ne tikai apģērbu, bet arī mājas saimniecībā noderīgas mantas. Tikai nepērc dārgas preces līzingā, kā arī sadzīves tehniku. Ja kārtojami komunālie jautājumi iestādēs, bruņojies ar pacietību.

DVĪŅI. Iespējams, būs jāpalīdz vecākās paaudzes radiniekiem sakārtot kādus lietišķus jautājumus vai praktiskos darbos. Mājās aktualizēsies pedagoģiskā tēma, un bērniem var būt pilnīgi atšķirīgs viedoklis. Esi pretimnākošs, uzklausot savu atvasīšu vēlmes. Vislabākais risinājums - kompromiss. Sekmīgs laiks lietišķo jautājumu kārtošanai ar nama apsaimniekotājiem.

VĒZIS. Daudz darīšanu ar ģimenes locekļiem. Bērniem vai radiem jāizpalīdz ar padomu vai praktiski, mājās krājas saimnieciskie darbi, un, ja tā labi apskatās, tad arī neliels kosmētiskais remonts šopavasar būtu tieši reizē. Tajā pašā laikā profesionālajā jomā gaida jauni izaicinājumi. Plāno dienas rūpīgi, lai visu vari paspēt. Un atceries par atpūtu - meditācijas vai pastaigas dabā atgriezīs enerģiju.

LAUVA. Gādāsi par savējiem un vēlēsies visu kontrolēt. Nepārspīlē ar rūpēm, jo kāds no mājiniekiem to var uztvert kā iejaukšanos personiskajās lietās. Veiksmīgs laiks uzpošanai, izdaiļošanai un saimniekošanai virtuvē. Svarīga būs arī naudas tēma. Brīvos līdzekļus ieguldi mājokļa uzlabošanā un interjera izdaiļošanā, tomēr tēriņos ievēro mērenība. Raugies, kur un kā vari nopelnīt vairāk.

JAUNAVA. Atbildīgi pienākumi ģimenē un lieli saimniecības darbi. Iespējams, kādam no mājiniekiem būs nepieciešams morāls atbalsts vai palīdzība. Brīvajā laikā apciemo radus un parūpējies par vecākajiem ģimenes locekļiem. Ja gatavojies remontam, tad to vispirms rūpīgi saplāno un nesāc agrāk par nākamo nedēļu. Labs laiks teritorijas labiekārtošanai un daiļdārza ierīkošanai.

SVARI. Brīvdienās vari ieplānot iepirkšanās tūri un iegādāties saimniecības preces ilgākam laikam - mazgājamos un uzkopšanas līdzekļus, ilgāku laiku uzglabājamas pārtikas preces u.tml. Darba nedēļa ritēs dinamiski, un veikalu apmeklēšanai pārāk daudz laika nebūs. Brīvos brīžus pēc iespējas vairāk pavadi kopā ar ģimeni, izrunājieties no sirds par svarīgāko un apmeklējiet pasākumus.

SKORPIONS. Darbā ies nemierīgi, būs daudz pienākumu un spriedze, tāpēc jāgādā par pienācīgu atpūtu. Ievēro veselīgu režīmu un ēdienkartē iekļauj pavasara vitamīnus - zaļumus, dārzeņus u.tml. Brīvdienas vēlams pavadīt kopā ar savējiem - doties nelielā izbraucienā vai sarīkot dārza svētkus. Nav labs laiks kapitālā remonta uzsākšanai vai nekustamā īpašuma iegādei.

STRĒLNIEKS. Nedēļas nogalē vērienīgus saimniecības darbus neieplāno, bet labāk kopā ar savējiem izbaudi pavasarīgās dienas - aizbrauc pastaigāt gar jūras malu vai pa dabas takām mežā. Ja ir vēlme, tad mazliet vari padarboties dārzā - iesēt vai iestādīt puķes, kā arī sarīkot dārza svētkus, ielūdzot tuvus draugus. Jāuzkrāj enerģija jaunajai darba nedēļai, jo pienākumu būs pārpārēm.

MEŽĀZIS. Mīļi un sirsnīgi brīži kopā ar savējiem - ģimenes lokā jutīsies vislabāk un mājas vidē smelsies spēkus. Brīvdienās varat ieplānot kopīgus saimniecības darbus, sakopt āra teritoriju, iestādīt puķes un tad kopā pagatavot gardas pusdienas. Kulinārijas lietās sajutīsi radošu garu un viss izdosies lieliski. Nevajadzētu iegādāties sadzīves tehniku vai datoru un darboties ar elektroinstalācijām.

ŪDENSVĪRS. Ģimenes cilvēkiem emocionāli piepildīts laiks, kad iespējams saprasties no pusvārda, ja vien visu pāri mēram neanalizēsi un otro pusīti nekritizēsi. Kopā būšana sniegs daudz prieka. Brīvdienās vari doties iepirkšanās tūrē, iegādāties ģimenei nepieciešamas lietas un arī iepriecināt pats sevi ar ko skaistu - labu parfimēriju vai rotaslietām. Aizej uz SPA vai relaksējošu masāžu.

ZIVIS. Jābūt apdomīgam naudas lietās, it sevišķi tad, ja brīvdienās gatavojies doties lielākā iepirkšanās tūrē. Paņem līdzi nepieciešamo lietu sarakstu, jo atlaižu vilinājuma iespaidā iespējams iztērēties vairāk nekā vajadzētu. Piemērots laiks izbraucienam kopā ar ģimeni vai vasaras atvaļinājuma plānošanai. Svarīgās lietās pats pārbaudi informāciju un neklausies pļāpās.