Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 5.maijam

AUNS. Svarīga finanšu tēma - domāsi, kā papildināt ienākumus un kur ieguldīt. Nepērc sadzīves tehniku, datoru, mobilo vai citas tehnoloģiskas ierīces. Šobrīd nav tas labākais laiks. Toties vari iegādāties citas saimniecībā nepieciešamas lietas, piemēram, traukus vai galda piederumus. Nevajadzētu kārtot darīšanas iestādēs un risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

VĒRSIS. Saimniecības darbi paliks otrajā plānā, jo šobrīd svarīgāka darba tēma. Tajā pašā laikā neatstāj novārtā savus mīļos, jo tu viņiem esi vajadzīgs. Brīvdienās darba lietas noliec malā un esi kopā ar ģimeni. Iespējams, bērniem nepieciešams atbalsts un padoms. Uzklausi atvasītes un iedziļinies viņu problēmās. Kādu brīdi atrodi arī sev - mierīgai atpūtai un domu sakārtošanai.

DVĪŅI. Rūpīgi jāplāno dienas, lai vari paspēt paveikt darba pienākumus un arī to, kas darāms mājas saimniecībā. Vari pārkārtot mājokli, iegādāties jaunas mēbeles, sākt remontu bērnistabā vai viesistabā. Iesaisti visus mājiniekus, bet, ja nepieciešams, tad sarīko plašāku talku. Kopā darbi veiksies raitāk. Brīvdienās būtu labi apciemot arī vecākās paaudzes radiniekus.

VĒZIS. Darba pilnas rokas - kā lai visu paspēj? Iespējas parādīt savu profesionālo varēšanu un izveidot jaunus darījumu kontaktus, kā arī pavairot ienākumus. Tajā pašā laikā svarīga arī mājas dzīve. Gribēsi parūpēties par savējiem, palutināt viņus un atrisināt dažādus saimnieciskos jautājumus. Dienas ritēs dinamiski un piepildīti. Atceries, ka sevi jāmīl, un brīvdienās atpūties.

LAUVA. Jāgādā par saskaņu ģimenē. Būsi noskaņots dažādiem pārkārtojumiem mājas saimniecībā, taču, pirms kaut ko uzsākt, apspriedies ar savējiem. Uzklausi un respektē visus viedokļus. Nav labs laiks vērienīgiem remontdarbiem, elektroinstalācijas labošanai un sadzīves tehnikas iegādei. Ja esi plānojis kādu lielāku pirkumu, tad pārliecinies par kvalitāti un garantijām.

JAUNAVA. Saimnieciskie pienākumi un atbildība. Iespējams, nāksies risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus, kā arī palīdzēt vecākās paaudzes radiniekiem. Piemērots periods darīšanām iestādēs, kā arī sarunām ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Brīvdienās izplāno pasākumu kopā ar ģimeni - dodies izbraucienā vai sarīko mājas ballīti.

SVARI. Vislabāk jutīsies kopā ar savējiem - būs noderīga domu apmaiņa, pozitīvas emocijas, un arī saimniecības darbi veiksies raiti. Interesantas un radošas idejas, kā labiekārtot un izdaiļot mājokli. Vari iegādāties interjera priekšmetus, jaunus aizkarus, mēbeļu pārklājus, kā arī doties iepirkšanās tūrē un atjaunot savu un ģimenes garderobi. Taču naudas lietās esi apdomīgs.

SKORPIONS. Finanšu jomā kaut kas var kavēties, bet ir piemērots brīdis domāt ilgtermiņā. Vari atvērt krājkontu un veidot uzkrājumus. Daudz dažādu darbu un liels enerģijas patēriņš, tāpēc jāpadomā arī par atpūtu. Par labu nāks pirts procedūras, kā arī pastaigas dabā, nūjošana vai citas kustīgas aktivitātes. Brīvdienas vajadzētu pavadīt ar ģimeni un satikties ar labiem draugiem.

STRĒLNIEKS. Vēlams veselīgs dzīvesveids, pareizs ēšanas režīms un pavasara vitamīni. Darba būs pilnas rokas, bet straujajā dienu ritmā neaizmirsti arī par sevi un dari to, kas vairo optimismu un dzīvesprieku. Turi kārtībā saimnieciskos rēķinus un rūpīgi plāno izdevumus. Var rasties iespējas labi nopelnīt un izdevība brīvos līdzekļus izdevīgi ieguldīt. Nav labs laiks remontdarbiem.

MEŽĀZIS. Darīšanas ar ģimenes locekļiem. Kopā jānokārto lietišķie jautājumi vai jāveic saimniecības darbi. Vari sarīkot pavasara talku, iesaistot citus radiniekus un draugus. Kad esat labi pastrādājuši, tad laiks atpūtai. Ja tev pieder māja, tad prieku sagādās dārza svētki ar grilētu maltīti. Ja dzīvoklis - tad ballīte radošā gaisotnē. Tas uzlādēs ar enerģiju jaunajai darba nedēļai.

ŪDENSVĪRS. Vari ķerties pie dažādiem mājas darbiem - telpu tīrīšanas, drēbju skapju kārtošanas, kā arī āra teritorijas sakopšanas. Viss ies no rokas. Tāpat arī vari izmēģināt jaunas kulinārijas receptes un ar gardumiem iepriecināt un pārsteigt savus mīļos. Turi kārtībā naudas lietas un laikus apmaksā rēķinus. Jābūt uzmanīgam un precīzam, lai finansēs neieviešas jukas.

ZIVIS. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi, atrodi laiku bērniem - uzklausi viņu vēlmes. Iespējams, atvasītes vēlēsies pārmaiņas savā dzīves telpā. Vari ieplānot bērnistabas remontu, kā arī jaunu mēbeļu iegādi. Taču, ja gribi veikt saimnieciskos pirkumus, tad rūpīgi iepazīsties ar cenu piedāvājumu, lai nesanāk pārmaksāt. Naudas lietās jābūt uzmanīgam.