Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Izrēķini pats! Ko par auto raksturu un likteni var pastāstīt numurzīme?

© F64

Katrai automašīnai ir savs raksturs. Jauši vai nejauši, bet reizēm šķiet, ka mašīna dzīvo savu dzīvi. Ko par auto raksturu un likteni var pastāstīt numurzīme?

Saskaitot ciparus un burtus (vispirms nosakot tiem atbilstošo skaitli), rezultātā iegūst viencipara skaitli.

1       2       3       4       5       6       7       8       9

A       Ā       B       C       Č       D       E       Ē       F

G       Ģ       H       I        Ī        J        K       Ķ       L

Ļ       M      N       Ņ       O       P       R       S       Š

T       U       Ū       V       Z       Ž

1 – līdera skaitlis. Mašīna izturīga, noplīst reti, ar to var doties tālākos braucienos – nepievils. Uz ceļa šī mašīna vienmēr raujas uz priekšu. Auto savam īpašniekam nes veiksmi biznesā. Ja darba kārtībā ir vērienīgi darījumi, tad tos kārtot jābrauc ar šo auto. Runā, ka pievelkot lielu naudu. Ja pārsniegsiet ātrumu, tad gan pastāv ļoti liela iespēja piedzīvot avāriju.

2 – auto devīze: komforts, uzticamība, kontrole. Auto īpašnieks un mašīnīte viens ar otru ir gluži vai saauguši. Komanda. Auto ar šādu indeksu der tiem, kuri brauc kontrolēt vai pārbaudīt. Mašīna nav no tām, kuras nozagtu vai ar kurām iekļūtu ceļu satiksmes negadījumos.

3 – ātrums un nepārtraukta kustība. Palīdz lietišķos darījumos, jo ar to visur var pagūt. Trijnieks numeroloģijā tiek uzskatīts par veiksmes simbolu, bet nevajag paļauties uz mašīnu kā uz brīnumnūjiņu. Uz ceļa jāuzmanās, autovadītājam jābūt piesardzīgam. Skaitlis 3 aktīvi palīdz naudas lietās. Piemērots auto kredītu, parādu piedzinējiem. Par mašīnīti ir labi jārūpējas.

4 – stabils auto. Reti nokļūst ceļu satiksmes negadījumos. Šādas mašīnas īpašnieks brauc ļoti uzmanīgi, ievēro noteikumus un rūpīgi gādā, lai transports vienmēr ir braukšanas kārtībā. Labs darba auto, tāpēc ne vienmēr spīd un laistās. Labs braucamais radošam cilvēkam, jo šādā auto dzimst lieliskas idejas, rodas jauni problēmas risinājumi. Radoši cilvēki var īstenot savas idejas, jo tās būs pamats materiālai labklājībai.

5 – vienmēr priekšā. Patīk risks un ātrums, reizēm uz ceļa uzvedas kā nepaklausīgs bērns. Tas nenozīmē, ka autovadītājs visu laiku pārkāpj noteikumus. Auto prasa nemitīgu apkopi un rūpes. Laba mašīna, ja cilvēks vēlas uzsākt savu biznesu. Der neatkarīgiem, brīvību mīlošiem un pēc finansiālas stabilitātes alkstošiem cilvēkiem. Ar to var doties izklaidēties un paceļot.

6 – paklausīga mašīnīte, lūst reti. Prasa mīļumu un rūpīgu attieksmi. Savam īpašniekam atnes veiksmi. Liela nauda nav gaidāma, bet mīnusos arī nekad nepaliksiet. Labs auto ģimenes braucieniem, ja nepošaties pārāk tālos izbraukumos. Šādā mašīnā cilvēki reti sakašķējas tā, ka vēlāk viens otram pat roku negrib sniegt.

7 – auto pievelk naudu un veiksmi. Uzticams un komfortabls auto, kurā gribas baudīt ātrumu. Piemērots auto tiem, kuri bieži ceļo. Braucot kaut tūkstošiem kilometru, mašīna nepievils. Der vientuļniekiem. Un lai dotos peļņā.

8 – pievelk avārijas un ķibeles uz ceļa. Braucot ar šo auto, allaž sagadās iekulties sastrēgumos un stāvēt pie sarkanā signāla luksoforā. Tādā auto braucot, gribēsies pukstēt un pukoties. Piemērots auto tiem, kas darbojas nekustamo īpašumu biznesā.

9 – labs skaitlis smagajām mašīnām un apvidus auto. Mašīna nebeidz pārsteigt. Bieži jāmaina kāda detaļa, un gadās, ka tieši šis auto izraisa sastrēgumu. Apstājas, un viss. Veiksme uzsmaida visur – naudas lietās, saskarsmē ar cilvēkiem, jaunos projektos. Sargā no avārijām. Der justīcijas sistēmā strādājošiem, kā arī tiem cilvēkiem, kam bieži jāapmeklē valsts un sabiedriskas iestādes.