Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 21.aprīlim

AUNS. Jāgādā par mieru un saticību mājās. Būsi diezgan aizņemts ar darba lietām, tāpēc ikdienas saimnieciskajiem pienākumiem atliks mazāk laika. Tuviniekiem tas var nebūt pa prātam, tāpēc vismaz brīvdienās izdomājiet kādu jauku kopīgu pasākumu. Esi apdomīgs naudas lietās, diezgan daudz var nākties izdot par ikdienas vajadzībām – pārtiku, sadzīves precēm u. tml.

VĒRSIS. Būsi labs padomdevējs saviem mīļajiem – radīsies idejas, kā atrisināt to vai citu situāciju. Attiecībās ar bērniem gan pārāk neuztiep savu viedokli, bet visu risini mierīgās sarunās un ar loģiskiem argumentiem. Nav labs laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs vai risinātu sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Tāpat arī nepērc dārgu tehniku līzingā.

DVĪŅI. Daudz pienākumu mājās un ģimenē. Ja vēl neesi paspējis veikt pavasara ģenerāltīrīšanu, tad ir pēdējais laiks to izdarīt. Sakārto drēbju skapjus, nomazgā logus un uzpos āra teritoriju. Pie remontdarbiem gan pagaidām nevajadzētu ķerties, jo tie var ieilgt. Brīvdienās vēlams apmeklēt kultūras vai izklaides pasākumu. Ja šobrīd esi viens, iespējama iepazīšanās.

VĒZIS. Pirmajā vietā darbs, jo var pavērties jaunas iespējas, rasties interesanti un ienesīgi piedāvājumi. Taču privāto dzīvi pavisam novārtā neatstāj. Vajadzētu veltīt laiku bērnu vajadzībām un mīļotajam cilvēkam. Mājas darbi gan var pagaidīt, šobrīd svarīgāk spodrināt un stiprināt attiecības ar savējiem. Brīvdienās kopā kaut kur aizbrauciet vai apmeklējiet izklaides pasākumu.

LAUVA. Sakārto ar saimnieciskām lietām saistītus dokumentus – apsaimniekošanas līgumus, komunālo maksājumu rēķinus u. tml., pievēršot uzmanību detaļām. Nevajadzētu plānot lielus pirkumus mājām. Ja kaut kas jāiegādājas, rūpīgi izpēti cenas un piedāvājumu, lai nesanāk pārmaksāt. Tā kā tuvojas vasara, ir vērts izpētīt ceļojumu piedāvājumus atvaļinājumiem.

JAUNAVA. Atbildīgi pienākumi mājās. Iespējams, jāpalīdz radiniekiem sakārtot kādas lietišķas lietas vai pašam jārisina ar īpašumu saistīti jautājumi. Vari veikt nelielu kosmētisko remontu, bet pie nopietniem pārbūves darbiem gan neķeries. Ja pērc sadzīves tehniku, elektropreces vai auto, kārtīgi pārbaudi kvalitāti un saglabā garantijas čeku. Brīvdienas pavadi ar bērniem.

SVARI. Vislabāk jutīsies ģimenes lokā, kopā ar savējiem. Radīsies oriģinālas idejas par mājokļa labiekārtošanu un interjera izdaiļošanu. Vari veikt kosmētisko remontu un iegādāties mākslas priekšmetus. Ja kaut kas neiet no rokas, neņem pie sirds un nepārdzīvo par niekiem. Brīvdienās dodies izbraucienā vai apmeklēt kultūras pasākumus, tas uzlādēs pozitīvi.

SKORPIONS. Darbā ies ļoti nemierīgi, turklāt diezgan grūti būs savienot darba un mājas pienākumus. Ja iespējams, paņem brīvdienas vai arī darāmo līdzi uz mājām, lai paveiktu to mierīgā atmosfērā. Nedēļas nogalē esi kopā ar savējiem. Organismam par labu nāks kāds sportiski kustīgs pasākums vai garāka pastaiga dabā. Nav labs laiks dārgiem pirkumiem – auto vai mājokļa iegādei.

STRĒLNIEKS. Daudz dažādu pienākumu, tāpēc trauksies kā vāveres ritenī. Var rasties saistoši peļņas varianti, tomēr iesaistīšanās jaunos projektos rūpīgi jāizvērtē. Pastāv pārrēķināšanās riski. Nevajadzētu plānot lielus, ekskluzīvus pirkumus, dzīvo ekonomiski un veido uzkrājumus. Brīvdienās nesēdi mājās, bet aizej kaut kur kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku.

MEŽĀZIS. Līdz ar pavasara vēsmām vēlēsies savam mājoklim dot «jaunu elpu». Veic pārkārtojumus un uzlabojumus. Ja nepieciešams, vari risināt arī mājokļa maiņas jautājumus. Brīvdienās ielūdz ciemiņus vai sarīko dārza svētkus ar pavasara talku un grilētu maltīti. Rosīšanās savā saimniecībā atbrīvos domas un uzlādēs ar pozitīvismu, kas noderēs jaunajā, spraigajā darba nedēļā.

ŪDENSVĪRS. Sarīko pavasara ģenerāltīrīšanu un izmet vecās mantas, lai dotu vietu jaunām enerģijām. Dodoties iepirkties, izvērtē saimniecisko pirkumu lietderību, un esi uzmanīgs ar kredītsaistībām. Naudas lietās jābūt precīzam un apdomīgam. Apsver privātā biznesa iespējas, ja tev tāda vēl nav. Šajā sakarā noderīgas idejas par peļņu var piespēlēt radinieki.

ZIVIS. Nedēļas nogalē vari sarīkot lielo iepirkšanās tūri – atjaunot savu un ģimenes garderobi, nopirkt skaistas lietas mājokļa interjeram un palutināt sevi ar jaunām rotām vai labu parfimēriju. Iespējams, kādam no radiem vai draugiem būs nepieciešams tavs padoms vai palīdzība. Parūpējies par to, bet tikai tā, lai atliek laika arī savām darīšanām un mierīgai atpūtai.