Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© jessicaadams1.asporeaconsultin.netdna-cdn.com

Horoskopi līdz 14.aprīlim

AUNS. Svarīgas attiecības, mīļums un sirsnība ģimenē. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar savējiem, uzposīsi un izdaiļosi telpas, rīkosi dārza talku un pēc tam jautru mājas ballīti. Enerģijas būs pārpārēm, taču nevajag to izšķiest darbos, kuriem nav atdeves. Organisma nostiprināšanai par labu nāks kustīgas aktivitātes – sporta zāles apmeklējums, nūjošana vai garāka pastaiga dabā.

VĒRSIS. Pavasaris klāt, un mājās ir tik daudz darāmā! Jānomazgā logi, jānomaina aizkari un citas tekstila lietas – lai mājoklī ienāk košākas krāsas. Brīvdienās arī labprāt rosīsies virtuvē, izmēģinot jaunas kulinārijas receptes. Maltītes izdosies, un ģimene tās slavēs. Kad krietni pastrādāts, kādu brīdi vajadzētu arī pavadīt vienatnē un mierīgi atpūsties. Plašas sabiedriskās aktivitātes nav vēlamas.

DVĪŅI. Būs vēlme mājas saimniecībā paveikt lielus darbus, taču neķeries pie visa vienlaikus. Pretējā gadījumā radīsies haoss, kura sakārtošana paņems ilgu laiku. Pamazām, palēnām. Nevajadzētu plānot dārgus pirkumus, piemēram, mēbeles u.tml. Brīvdienās apciemo vai sazinies ar radiniekiem un, ja nepieciešams, palīdzi ar padomu vai praktiski. Vari sākt plānot vasaras ceļojumus.

VĒZIS. Labvēlīgs periods saimniekošanai. Vari ieplānot remontu, sākt būvdarbus vai kārtot nekustamā īpašuma jautājumus. Interese par dzimtas tēmām un radurakstiem. Brīvo laiku pavadi ar savējiem, apciemo tuvākus un tālākus radus. Nedēļas nogalē derētu doties iepirkšanās tūrē un iegādāties saimniecības lietas ilgākam laikam. Jaunajā darba nedēļā diez vai mājas darbiem atliks laika.

LAUVA. Vari kārtot lietišķus darījumus, vest sarunas iestādēs un bankās, kā arī risināt nekustamā īpašuma jautājumus un plānot remontu. Iegādājies sen kārotas lietas mājai – piemēram, mēbeles, paklājus vai kādu mākslas priekšmetu. Brīvajos brīžos vēlams apmeklēt kultūras pasākumus vai doties izklaidēties ar draugiem. Visas cilvēciskās problēmas izrunā, nekrājot sevī piktumu.

JAUNAVA. Jāgādā par saticību ģimenē. Esi kopā ar savējiem, ieklausies bērnu vēlmēs un respektē viņu viedokli arī tad, ja tas krasi atšķiras no tavējā. Piemērots brīdis bērnistabas remontam un pārkārtošanai. Attiecībās ar otro pusīti jāgādā par saskaņu un, ja kas sakrājies uz sirds, tad jāizrunājas. Veiksmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs, bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

SVARI. Brīvo laiku velti ģimenei. Tuviniekiem būs nepieciešams tavs atbalsts, padoms un mīļums. Un tu jutīsies labāk, ja dalīsies ar emocijām un domām. Visiem kopā būs jautri un interesanti, par labu nāks kopīgs izbrauciens vai sportiskas aktivitātes. Nopietnus saimniecības darbus atliec, bet vari risināt sarunas ar mājokļa apsaimniekotājiem un komunālajiem dienestiem.

SKORPIONS. Daudz pienākumu būs darbā, tāpēc mājas saimniecībai atliks mazāk laika. Nevajag censties paspēt visur un paveikt visu, jānodala prioritātes. Pretējā gadījumā zudīs enerģija un spēki. Brīvdienās labāk mierīgi atpūties, aizej uz SPA, relaksējošu masāžu vai noperies kārtīgā lauku pirtiņā. Esi apdomīgs naudas lietās, nav labs laiks tehnikas un nekustamā īpašuma iegādei.

STRĒLNIEKS. Gribēsi daudz paveikt, darbi ies no rokas, vienīgi – mazliet jābruņojas ar pacietību. Atceries seno latviešu teicienu, ka ātri tikai blusas ķer. Sekmīgi kārtosies darīšanas iestādēs vai bankās. Vari ieplānot lietišķas sarunas un tikšanās ar būvniekiem, ja gatavojies mājās veikt kādus nopietnus remontdarbus. Brīvdienās izmēģini jaunas, netradicionālas kulinārijas receptes un palutini savus mīļos.

MEŽĀZIS. Šis būs spodrības mēnesis, kad vēlēsies visu uzpost un sakārtot. Atroti piedurknes un ķeries pie darba! Vari izdaiļot interjeru, remontēt un mainīt virtuvi. Iegādājies kādas noderīgas sadzīves preces un palutini ģimeni ar gardiem kulinārijas brīnumiem. Ja darbā daudz pienākumu, tad atceries arī par atpūtu, jo pārslodze var nelabvēlīgi ietekmēt pašsajūtu.

ŪDENSVĪRS. Laiks lielajai pavasara ģenerāltīrīšanai mājoklī un āra darbiem. Iesaisti tajos visu ģimeni un noorganizē talku kopā ar draugiem. Pēc kārtīgi padarīta darba sarīko dārza svētkus. Esi uzmanīgs naudas lietās, it īpaši tad, ja darīšana ar lielām summām. Rūpīgi rēķini līdzi ienākumus un izdevumus un laikus apmaksā rēķinus. Pagaidām nevajadzētu ieguldīt nozīmīgos, dārgos pirkumos.

ZIVIS. Interesantas un oriģinālas idejas attiecībā uz peļņu. Liec tās lietā, un ienākumi būs. Citi varbūt brīnīsies, bet tev izdosies! Iegādājies skaistas mājas lietas, atjauno garderobi un palutini sevi ar skaistumsalona vai friziera apmeklējumu. Mājās nevajadzētu sākt vērienīgus remontdarbus vai pārkārtojumus. Mazliet uzlabo, atsvaidzini un izdaiļo interjeru, un būsi ar to apmierināts.