Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Par viņu runā. Artuss Kaimiņš

© F64

Kad tika sastiķēta Laimdotas Straujumas jaunā vecā valdība, «Praktiskā Astroloģija» rakstīja par jaunā Saeimas deputāta Artusa (tolaik oficiāli viņš bija Arturs) Kaimiņa izrāvienu. Nule ir izveidota Māra Kučinska valdība, kas ir gandrīz tā pati nu jau vecā Straujumas valdība, un Kaimiņš ir nācis klajā ar paziņojumu, ka veidos savu partiju. Kā pats pavēstījis – jaunais politiskais spēks tiks dibināts 2016. gada 3. maijā. Partija piedalītos gan 2017. gada pašvaldību, gan nākamajās Saeimas vēlēšanās. Viņa politiskās aktivitātes vairs negūst ļoti plašu ievērību, un arī pēc paziņojuma par jaunas partijas dibināšanu nesekoja tāda ažiotāža kā iepriekš, kad Kaimiņš tikai uzkāpa uz politiskās skatuves. Tomēr viņš aizvien liek par sevi runāt. Vismaz politologiem.

Atgādināsim, ka Nacionālā teātra aktieris un raidījuma «Suņu būda» vadītājs Artuss Kaimiņš 12. Saeimas vēlēšanās no Latvijas Reģionu apvienības saraksta 35. vietas nokļuva 1. vietā – tāda bija vēlētāju griba, atbalsts un interese par šo cilvēku, kurš politikā mēģināja nojaukt daudzas formālas un neformālas robežas.

2014. gada decembra numurā «Praktiskajai Astroloģijai» savu raksturojumu par dažiem politiķiem un viņu rīcību izteica socionikas maģistre Velta Līvija Miķelsone un socionikas konsultante Evija Jasūna.

Deputāts Kaimiņš pieder Donkihota sociotipam (salīdzinot ar dzīves posmiem, Donkihots atbilst bērnībai), un ar to, šķiet, ir pateikts daudz. Cīnītājs pret to, kas paša izpratnē ir netaisnība. Donkihots ir godīgs un atklāts cilvēks. Piemēram, no Latvijas Reģionu apvienības Artuss Kaimiņš izstājās pagājušā gada nogalē, jo viņam nebija pieņemams frakcijas vadības atbalsts Solvitai Āboltiņai kā tolaik iespējamajai premjerei.

Artuss Kaimiņš tika raksturots kā ideju radītājs, nevis realizētājs, tāpēc viņam ir jāstrādā komandā. Cilvēks, kurš nevar sasniegt dižus mērķus, bet spēj radīt ažiotāžu un dara to tikmēr, kamēr pašam ir interesanti. Viņam patīk atklāt un izzināt, viņš gluži kā bērns ir skaļš, rīkojas ātri, pat neapdomīgi. Un bērnam, ja vien vecāki viņu netur grožos, robežu nav. Ideju viņam tiešām netrūkst. Artusa Kaimiņa sociotipa «brāļi» ir Rainis, Jānis Domburs, Imants Ziedonis, Čārlzs Darvins, Zīgmunds Freids, Kārlis Markss, Vladimirs Lindermans, Dmitrijs Mendeļejevs, Georgijs Pļehanovs, Aleksandrs Suvorovs. Socionikas raksturojumā šā sociotipa pārstāvji ir aizrautīgi, jaunu uzskatu, ideju, teoriju un zinātnes radītāji. Vienā vārdā – revolucionāri. Vienmēr gatavi piedalīties dažādu jautājumu apspriešanā, bet ne vienmēr prot skaidri izteikties. Viņu domas daudziem šķiet neizprotamas un sarežģītas. Nepakļaujas apkārtējo spiedienam, nav naidīgi, taču savu dzīvesveidu un uzskatus aizstāv pārliecinoši. Var rīkoties neprognozējami, ja viņus mēģina pakļaut vai ierobežot. Šā iemesla dēļ Donkihotus uzskata par nelīdzsvarotiem cilvēkiem ar smagu raksturu. 

Socionikas eksperte Miķelsone gan piebilda, ka Artusa vietā viņa politikā neietu, jo viņš no Saeimas aiziešot ar ļoti nepatīkamu sajūtu sabiedrības negatīvās izturēšanās dēļ. Dzīvosim, redzēsim. Latvijas sabiedrība pret politiķiem izturas nežēlīgi. Saeimas deputāts pats ir pārliecināts, ka viņam nebūs grūti izveidot partiju, sapulcinot nepieciešamo biedru skaitu.

ASTROLOĢISKAIS CV  

Artuss Kaimiņš

Saule – Skorpionā

Mēness – Skorpionā

Merkurs – Skorpionā

Marss – Strēlniekā

Svarīgākās personību veidojošās planētas Artusa Kaimiņa horoskopā atrodas Skorpiona zodiaka zīmē – spēcīga vitālā un seksuālā enerģija, savukārt vīrišķais Marss Strēlniekā vēsta par zināmu ideālismu. Tajā pašā laikā astroloģiskajā kartē Merkurs ir retrogrādā stāvoklī, kas norāda uz pārlieku koncentrēšanos uz savu personību, bet emociju rādītājs Mēness un Marss veido kvadratūru, kas ir strīdu, konfliktu un eksplozīvu reakciju aspekts. Kopumā dominē Gaisa stihija – vārdi un komunikācija, bet maz ir Zemes jeb praktiskuma un pamatīguma.

Gunas Kārkliņas interpretācija