Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 7.aprīlim

AUNS. Dzirkstošas emocijas un pievilcība. Ja svētku laikā būs izdevies atpūsties, tad enerģijas lādiņš būs dubultojies. Vairāk gribēsi pievērsties izrāvienam darbā un karjerā un sabiedriskām aktivitātēm, bet mājas pienākumi paliks otrā plānā. Tā kā dienas ritēs dinamiski, nedēļas nogalē atrodi laiku kārtīgai iepirkšanās tūrei. Vajag sarūpēt pārtiku un saimniecības preces vairākām dienām.

VĒRSIS. Labs laiks saimnieciskiem darbiem, praktiskiem pirkumiem un rūpēm par savējiem. Iespējams, mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi, un var būt viedokļu atšķirība. Esi gatavs kompromisam. Nekustamā īpašuma jautājumus, darīšanas iestādēs un sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem pagaidām atliec.

DVĪŅI. Sekmīgs laiks, lai risinātu ar mājokli saistītus jautājumus iestādēs vai sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, taču nevajadzētu iegādāties īpašumu vai plānot vērienīgus remontdarbus. Ja paredzēts kāds lielāks pirkums, piemēram, jaunas mēbeles, tad vajag rūpīgi izpētīt piedāvājumu un cenas, lai nesanāk pārmaksāt. Brīvdienās apciemo tālākus radus.

Vēzis. Daudz pienākumu darbā un iespējas parādīt savu profesionalitāti, kā arī pavairot ienākumus. Saimnieciskajiem darbiem nav pārāk labvēlīgs laiks, tāpēc brīvdienās kopā ar ģimeni labāk kaut kur iziet – apmeklēt kultūras vai izklaides pasākumus. Ja paliksi mājās, iespējama rīvēšanās. Ja kaut kas sakrājies uz sirds vai nav pa prātam, izrunājies ar savējiem.

LAUVA. Jābūt apdomīgam naudas lietās. Ja esi plānojis lielāku pirkumu mājas saimniecībai, izvērtē cenas atbilstību kvalitātei un pārdomā, vai šīs lietas tiešām ir nepieciešamas. Nav labs laiks sarunām ar bankām, kredītam vai lielam līzinga pirkumam. Toties ir piemērots brīdis ģimenes atvaļinājuma plānošanai – vēlams izvēlēties ceļojumu ar kultūrvēsturisku objektu apskati.

JAUNAVA. Svarīga mājas dzīve, saimnieciskie pienākumi un attiecības ar radiniekiem. Var nākties kārtot nekustamā īpašuma jautājumus. Neuzņemies visus darbus viens pats, bet aicini palīgā radus un draugus. Kopā veiksies raitāk, un pēc talkas visiem omu uzlabos dārza svētki ar grilētu maltīti. Vajadzētu atrast laiku, lai sirsnīgi izrunātos ar mīļoto cilvēku.

SVARI. Vislabāk jutīsies ģimenes lokā kopā ar savējiem. Sirsnība, mīļums un savstarpējā sapratne. Kopā raisīsies interesantas sarunas par visdažādākajām dzīves tēmām. Iespējams, izdomāsiet, kādus uzlabojumus veikt mājoklī, kā izdaiļot telpas un ko tam visam iegādāties. Ja ģimenē aug bērni, tad jāpievēršas pedagoģiskajiem jautājumiem, jāpalīdz un jāatbalsta.

SKORPIONS. Par enerģijas trūkumu nebūs jāsūdzas, un daudz kas ies no rokas, ja vien labi saplānosi darāmo. Pienākumu būs daudz. Vari pārkārtot vai izdaiļot interjeru, remontēt vannas istabu, nomainīt ūdens krānus un pārbaudīt santehniku. Jābūt uzmanīgam naudas lietās. Nevajadzētu plānot lielus pirkumus – labāk iekrāt, nevis tērēt.

STRĒLNIEKS. Darba pilnas rokas un atbildīgi pienākumi. Dienu steigā atceries, ka arī sevi ir jāmīl, un brīvdienas velti atpūtai. Vari mazliet parosīties mājas saimniecībā, bet neķeries pie lieliem un smagiem darbiem. Ielūdz ciemos mīļus draugus un sarīko ballīti vai dārza svētkus, tas uzlādēs ar pozitīvām emocijām. Piemērots laiks sadzīves tehnikas un tehnoloģisku ierīču iegādei.

MEŽĀZIS. Mājās ies diezgan nemierīgi, nevajadzētu sākt pārkārtojumus bez izrunāšanās ar savējiem. Ja esi iecerējis remontu, rūpīgi saplāno darbus. Pretējā gadījumā var sākties «mūžīgais remonts» un haoss. Brīvdienās vēlams iziet sabiedrībā, satikties ar draugiem, apmeklēt kultūras pasākumus vai pievērsties sportiskām aktivitātēm.

ŪDENSVĪRS. Ja esi plānojis iegādāties sadzīves tehniku, jaunu mobilo telefonu, datoru vai kādu citu tehnoloģisku ierīci, tad šīs ir īstais laiks. Tiesa, vajag pievērst uzmanību kvalitātei un garantijām, lai vēlāk nerodas problēmas. Vajadzētu arī iztikt ar saviem līdzekļiem, bez kredīta vai līzinga izmantošanas. Brīvdienās mierīgi atpūties un padomā par organisma stiprināšanu.

ZIVIS. Iespējams, jāpalīdz radiem un draugiem ar padomu, taču atceries arī par savām interesēm. Ja liekas, ka kāds pārāk izmanto tavu labo sirdi, proti pateikt nē. Brīvdienās vajadzētu atpūsties. Ja dodies iepirkšanās tūrē, izveido pirkumu sarakstu, jo ir riski iztērēties vairāk nekā nepieciešams. Nav labs laiks sadzīves tehnikas un elektropreču iegādei.