Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Uzzini, kāds gaidāms aprīlis

© F64

Astroloģiski ideālo dienu un periodu praktiski nav, jo tur, kosmosā, allaž ir kādas saspringtas planētu kombinācijas. Dažkārt vairāk, citkārt mazāk. Aprīlī, līdzīgi kā martā, arīdzan paredzams spriedzes pilns laiks.

Saules ceļš

Saule mēneša lielāko daļu atrodas dinamiskajā Auna zīmē, kas katru gadu aizsāk jaunu zodiaka ciklu, iedvesmojot un vedot aiz sevis visus pārējos. Šai zīmei gan jāuzmanās no neapdomības, pārsteidzības un spītības. 19. aprīlī plkst. 18.29 stafeti pārņem Vērsis, kas ciena pamatīgumu un stabilitāti un vēlas neatlaidīgi – soli pa solim – virzīties uz priekšu. Bet, kad kārtīgi pastrādāts, tad paslinkot un baudīt dzīvi, vēsta žurnāls Praktiskā Astroloģija. Šajā laikā dzimušie bērniņi iegūs daļu no personības iezīmēm, kas raksturīgas minētajām zodiaka zīmēm.

Retrogrādās spriedzes buķete

Katra planēta astroloģijā atbild par savām tēmām un norisēm. Kad tā ir harmoniska, tad konkrētā joma iegūst pozitīvu enerģiju un virzību. Ja planētas kombinācijas ir negatīvas, tad konkrētajā jomā rodas problēmas.

Tā nu sagadījies, ka aprīlī nelāgajā retrogrādajā (jeb atpakaļejošajā) kustībā atradīsies vesela plejāde planētu. Tādējādi iespējams, ka problēmas un piņķerēšanās būs daudzās jomās.

16. aprīlī retrogrādo stāvokli ieņems Marss un atradīsies tajā līdz 29. jūnijam. Šajā mēnesī Marss būs Strēlnieka zodiaka zīmē (un līdz pat 25. maijam), kas vedina domāt, ka aktivizēsies tās tēmas, kas saistās gan ar planētu, gan zodiaka zīmi. Marsa pārziņā ir viss, kas saistās ar kariem, militārismu, vardarbību, ieročiem, spridzekļiem, tehniku, auto, dzelžiem utt. Savukārt Strēlnieka zīme atbild par reliģiju, ārvalstīm, pasaules uzskatiem, tieslietām, likumību u.tml. Un vēl arī Strēlnieka zodiaka zīmes aizgādnis Jupiters retrogrādā stāvoklī atrodas jau no 8. janvāra un atradīsies tur līdz 8. maijam. Diemžēl tas atkal un atkal norāda uz to, ka pasaulē miera joprojām nebūs. Turklāt 17. aprīlī retrogrādo stāvokli ieņem arī Plūtons – transformators un vecās kārtības, likumu un iekārtu drupinātājs. Līdztekus tam jau no 23. marta retrogrādā stāvoklī ir arī Saturns – stabilitātes un likumības planēta, turklāt arī tas atrodas Strēlnieka zodiaka zīmē.

Garā izklāsta īsais kodols ir šāds: joprojām turpināsies ar migrācijas krīzi saistītās problēmas, vecajā pasaulē mainīsies ierastā lietu kārtība, un visam fonā – reliģiski agresīvs noskaņojums.

Vai atcelt ikdienas dzīvi?

Taču ar to vēl retrogrādā buķete nebeidzas. 28. aprīlī piņķerīgo stāvokli ieņem arī Merkurs, kura izpausmes vairāk atstāj ietekmi uz ikdienas dzīvi – sarunām, pārrunām, informācijas apmaiņu, darījumiem un līgumiem.

Gadu no gada veidojot astroloģiskos apskatus un strādājot ar cilvēku, uzņēmumu, dažādu struktūru un notikumu kartēm, arvien vairāk pārliecinos, ka ideālo laika periodu vai dienu nav gandrīz nemaz. Bet dzīvi taču nevar atcelt! Tāpēc, neraugoties uz iepriekš aprakstītajām saspringtajām kombinācijām, žurnālā Praktiskā Astroloģija tomēr atļaujos teikt, ka saimnieciskām darbībām aprīlis ir «vidēji normāls». Tas nozīmē – darīt var, un labāk būs dies’ zin’ kad. Ja iespējams, tad vēl līdz 14. augustam nebūtu vēlams plānot vērienīgus būvdarbus, kā arī jaunu uzņēmumu reģistrāciju vajadzētu atlikt uz rudeni. Ja tas nav iespējams – tad jāmeklē diena, kad citas astroloģiskās kombinācijas ir pēc iespējas labvēlīgākas.