Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 18.februārim

AUNS. Dienas ritēs dinamiski un piepildīti, jo tik daudz kas jāpaspēj. Rūpīgi plāno laiku, jo darāmā pilnas rokas. Līdztekus darba pienākumiem savu tiesu paņems arī mājas saimniecība. Varbūt vajadzēs palīdzēt kādam no radiniekiem, sarīkot ģenerāltīrīšanu un doties iepirkšanās tūrē, lai piepildītu ledusskapi jaunajai nedēļai. Sadali pienākumus godīgi starp visiem mājiniekiem.

VĒRSIS. Labprāt pavadīsi laiku ar ģimeni. Brīvdienās kopā ar savējiem ieplāno kādas sportiskas aktivitātes vai dodies nelielā ekskursijā tepat uz Latvijas skaistākajām vietām vai tuvējām kaimiņvalstīm. Jauni iespaidi priecēs un satuvinās. Nav labs laiks nekustamā īpašuma jautājumiem, darīšanām pašvaldībā, līgumiem un sarunām ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

DVĪŅI. Nekur nav tik labi kā mājās – šis teiciens šobrīd vislabāk raksturo tavu noskaņojumu. Brīvdienas pavadi ar savējiem, kopīgiem spēkiem mājas darbi ies no rokas, būs saturīgas sarunas un savstarpējā sapratne. Vari veikt būtiskus pārkārtojumus – mainīt telpu iekārtojumu, iegādāties jaunas mēbeles, pārklājus, galdautus, aizkarus. Uzklausi un respektē bērnu vēlmes.

VĒZIS. Ap tevi pulcēsies radu saime, uzklausīs padomus un saņems sirds siltumu. No kopā būšanas ar savējiem gūsi daudz pozitīvu emociju. Mājās saimniecības darbu netrūks, vajadzēs uzkopt, gādāt par maltītēm un sakārtot garderobi. Izrevidē drēbes un nevajadzīgās nodod labdarībai vai otrreizējai pārstrādei. Vari iegādāties jaunu veļas vai trauku mazgājamo mašīnu.

LAUVA. Mājās būsi noskaņots enerģiskai saimniekošanai. Prāts nesīsies uz pavasara ģenerāltīrīšanu, un apsvērsi kosmētiskā remonta iespējas. Pats uzņemsies ideju un darbu virsvadību un labprāt izrīkosi mājiniekus. Pārskati saimniecību – iespējams, virtuves kombains vai cita tehnika savu laiku nokalpojusi, tad jāpērk jauna. Mājas saimniecībā veiktie ieguldījumi būs lietderīgi.

JAUNAVA. Pirmajā vietā cilvēciskās attiecības mājās, ģimenē un ar mīļoto cilvēku. Valdīs sapratne un gādība citam par citu. Labs laiks, lai pievērstos mājokļa izdaiļošanai. Pamaini interjeru, iegādājies kādus skaistus priekšmetus – piemēram, gleznu, elegantu tekstilu, vāzes vai mazās arhitektoniskās formas. Brīvdienās apciemo vai sazinies ar vecākās paaudzes radiniekiem.

SVARI. Svarīga ģimenes labklājība un komforts. Piemērots periods labiekārtošanas darbiem un jaunu interjera priekšmetu iegādei. Tuvojoties pavasarim, nomaini aizkarus un mēbeļu pārklājus, kā arī iegādājies ziedošus telpaugus. Var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus. Atvēli pienācīgi daudz laika savām atvasītēm, lai uzklausītu viņu vēlmes un ieceres.

SKORPIONS. Darbīgs un rosīgs noskaņojums. Vēlēsies mājas dzīvē ieviest kādas pārmaiņas, tomēr dari to diplomātiski, citādi var izcelties konflikti. Jāgādā par saticību ar otro pusīti, nevajadzētu strīdēties par sadzīves sīkumiem. Nav piemērots brīdis ieguldījumiem nekustamajā īpašumā vai remontā. Ar naudu rīkojies apdomīgi, šobrīd labāk iekrāt, nevis tērēt.

STRĒLNIEKS. Var rasties jaunas iespējas nopelnīt, tāpēc esi modrs un izmanto izdevību. Brīvos līdzekļus ieguldi mājas saimniecībā, atjauno savu un ģimenes garderobi vai iegādājies sadzīves tehniku – mūzikas centru, mājas kinozāli u.tml. Palutini arī sevi. Prieks no skaistumsalona, friziera vai manikīra apmeklējuma. Tā kā darba dienas ritēs spraigi, brīvdienās derētu apmeklēt masāžu vai SPA.

MEŽĀZIS. Veiksies lietišķās darīšanas, ar smaidu un šarmu izdosies nokārtot visdažādākos jautājumus. Iespējams, radiniekiem nepieciešama palīdzība un atbalsts. Neliedz to, taču pārāk neuzspied savu viedokli. Visi kopā varat sākt remontdarbus, kā arī risināt ar īpašumu saistītus jautājumus. Jauni plāni un idejas, kā pavairot ienākumus, tomēr jāsargās no pārrēķināšanās.

ŪDENSVĪRS. Daudz laika un spēka paņems darba pienākumi, būsi tajos iekšā līdz matu galiņiem, tāpēc brīvdienās noteikti vajag atpūsties. Neieplāno lielus mājas darbus, bet apdari tikai pašu nepieciešamāko un velti laiku sev. Svarīgi, lai pa rokai ir preses izdevumi, TV rāda jaunākās ziņas un ir brīvs brīdis sērfošanai internetā. Vari arī uzaicināt uz pusdienām mīļus draugus.

ZIVIS. Pirmajā vietā mājas un ģimenes tēma. Labprāt saimniekosi, uzposīsi un kārtosi telpas, kā arī rosīsies virtuvē, spīdoši demonstrējot savas kulināra prasmes. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē, lai sarūpētu nepieciešamo darba nedēļai, taču jāuzmanās no nepārdomātiem tēriņiem, nepērc lietas mirkļa iespaidā. Vari kopā ar ģimeni apmeklēt kultūras pasākumu.