Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 11.februārim

AUNS. Mājas saimniecība paliks otrajā plānā, jo pārsvarā būsi aizņemts ar darba pienākumiem. Būs daudz enerģijas un interesantas idejas. Runā par algas pielikumu vai meklē jaunas iespējas, jo šis ir laiks, kad vari palielināt ienākumus. Brīvdienās kopā ar saviem mīļajiem apmeklē kultūras vai izklaides pasākumu vai izbaudi kādas sportiskas aktivitātes. Tas uzlādēs un dos pozitīvas emocijas.

VĒRSIS. Darbā var pavērties jaunas izaugsmes iespējas, taču nedrīkst atstāt novārtā attiecības un privāto dzīvi. Ja būsi pārāk aizņemts ar darba pienākumiem, mīļotais cilvēks un ģimene sāks iebilst. Brīvdienās varat kopā doties nelielā izbraucienā vai ekskursijā ar kultūrvēsturisku vai izglītojošu ievirzi. Izziņas process un jauni iespaidi satuvinās, un vēlāk būs interesanti to visu atkal pārrunāt.

DVĪŅI. Vari kārtot saimnieciskos jautājumus iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Sekmes lietišķos jautājumos un darījumu sarunās gan privātajā, gan lietišķajā jomā. Brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku. Vajadzētu parūpēties par ģimenes vecāko paaudzi un ar mīļoto cilvēku izdomāt kaut ko aizraujošu, lai ikdienai piešķirtu jaunas, košākas krāsas.

VĒZIS. Mājas dzīve un savējie tev allaž bijuši pirmajā vietā, arī šajā periodā kopā ar viņiem gūsi daudz pozitīvisma un smelsies spēku darba dienām, kas solās būt visai nemierīgas un neprognozējamas. Dalies domās un uzklausi ģimenes ieteikumus, tie lieti noderēs. Tāpat arī vari ieplānot kopīgus mājas darbus, piemēram, pārkārtot telpas, izdaiļot telpas, iegādāties jaunus traukus, vāzes vai dekorus.

LAUVA. Labs laiks mājas darbiem, pārkārtojumiem un sadzīves tehnikas iegādei – varbūt jānomaina veļasmašīna, plīts vai mikroviļņu krāsns. Izdevumi saistībā ar saimniecību būs lietderīgi, un par jaunajām lietām būs prieks pašam un ģimenei. Darbā dienas ritēs dinamiski, nāksies uzņemties daudz pienākumu, būs arī diskusijas un situācijas, kas tev nav pa prātam. Uzņem visu mierīgi.

JAUNAVA. Atbildīgi mājas pienākumi un rūpes par ģimeni. Iespējams, kādam no radiniekiem būs nepieciešama tava palīdzība un atbalsts. Palīdzi sakārtot to, kas kārtojams. Nav piemērots periods nekustamā īpašuma jautājumiem un remontdarbiem. Brīvo laiku pavadi kopā ar mīļoto cilvēku, pozitīvas emocijas sildīs sirdi un iedvesmos lieliem darbiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama nozīmīga tikšanās.

SVARI. Ja rodas idejas, kā uzlabot un izdaiļot mājokli – atroti piedurknes un ķeries klāt! Gaumes un stila izjūta palīdzēs atrast visdaiļākos risinājumus. Iesaisti pasākumā bērnus, lai arī viņi radoši izpaužas. Brīvdienās vari doties iepirkšanās tūrē, atjaunot savu un ģimenes garderobi, kā arī iegādāties tehniskas ierīces saimniecībai, piemēram, jaunu putekļu sūcēju vai virtuves kombainu.

SKORPIONS. Svarīga finanšu tēma. Kaut kas var bremzēties, tāpēc rūpīgi saplāno ienākumus un izdevumus un netērējies par lietām, kas šobrīd nav īsti nepieciešamas. Nav piemērots laiks ieguldījumiem īpašumā vai remontā. Svarīgi būs attiecību jautājumi. Mēģini tikt skaidrībā, vai viss ir tā, kā tu vēlētos, un ko darīt, lai būtu mīļāk un labāk. Sarīko romantisku pasākumu un iepriecini mīļoto.

STRĒLNIEKS. Lietišķa pieeja visām dzīves jomām – gan lietišķajai, gan privātajai. Labas iespējas gūt panākumus profesionālajā vidē un tādējādi pavairot ienākumus. Vai ieplānot kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai, kā arī palutināt sevi un savus mīļos ar skaistām lietām vai pasākumiem. Piemēram, atjaunot garderobi, apmeklēt skaistumsalonu, iegādāties biļetes uz teātri vai koncertu.

MEŽĀZIS. Drīz gaisā virmos pavasaris un visi ķersies pie spodrības darbiem, bet tev nav jāgaida – ir īstais laiks veikt ģenerāltīrīšanu, izšķirot garderobi un izmest nevajadzīgās lietas, lai dotu ceļu jaunām enerģijām. Brīvdienas pavadi ar savējiem, būs siltas emocijas un pozitīvisms, ja vien neiesaistīsies sīkos strīdiņos. Ģimene var piespēlēt labas idejas attiecībā uz ienākumu pavairošanu.

ŪDENSVĪRS. Svarīgāka par mājas dzīvi būs profesionālā joma. Darbā būsi pirmajās rindās, un enerģijas netrūks, taču svarīgajās lietās turi kontroli savās rokās. Turklāt raugies, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts naudas izteiksmē. Vispār finanses jātur kārtībā, lai nerodas jukas. Laikus apmaksā rēķinus un netērējies par niekiem. Dažādas pārdomas var rasties saistībā ar sirdslietām.

ZIVIS. Pievērsies bērnu vēlmēm, uzklausi un atbalsti viņu centienus. Ja arī viedokļi nesakrīt, neuztiep savu kā vienīgo pareizo. Šī ir tā reize, kad vari no savām atvasītēm kaut ko mācīties. Brīvdienās vajadzētu iziet sabiedrībā, apmeklēt pasākumu vai satikties ar draugiem un labi atpūsties. Jaunajā darba nedēļā atkal būs daudz ienākumu. Neuzņemies pārāk daudz un uzmanies no stresa.