Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJAS TESTS: Iz­rē­ķi­ni pats! Ko es gri­bu, kāds es­mu? Tavs Dvē­se­les skait­lis

© the-kundalini.com

Dvē­se­les skait­lis no­rā­da uz cil­vē­ka pa­tie­so mo­ti­vā­ci­ju, il­gām, in­di­vi­du­ali­tā­ti, vi­ņa īs­ta­jām va­ja­dzī­bām. Tas at­spo­gu­ļo iek­šē­jo bū­tī­bu, do­mas un pār­dzī­vo­ju­mus. Dvē­se­les skait­lis var at­bil­dēt uz jau­tā­ju­mu: kā­pēc es tā rī­ko­jos?

Dvē­se­les skait­ļa ap­rē­ķi­nā­ša­nā iz­man­to ti­kai pat­ska­ņus pil­na­jā vār­dā un uz­vār­dā. Tos sa­skai­ta līdz vien­ci­pa­ra skait­lim. Iz­ņē­mums ir tā dē­vē­tie Meis­ta­ra skait­ļi 11 un 22. Tiek uz­ska­tīts, ka sa­gla­bā­jas pirms­lau­lī­bu Dvē­se­les skait­lis, ja pēc ap­pre­cē­ša­nās tiek mai­nīts uz­vārds.

Bur­tu at­bil­stī­ba ci­pa­riem lat­vie­šu al­fa­bē­tā:

1– A;

2 – Ā, U;

3 – Ū;

4 – I;

5 – Ī, O;

7 – E;

8 – Ē.

Pie­mē­ri:

J u r i s  K a l n s

  2    4        1

2+4+1=7

Dvē­se­les skait­lis ir 7.

A n n a  E l i z a b e t e  Z i r n e

1        1  7   4   1    7   7     4      7

1+1+7+4+1+7+7+4+7=39; 3+9=12; 1+2=3

Dvē­se­les skait­lis ir 3.

Dvē­se­les skait­lis 1

Augs­tu vēr­tē­jat sa­vu ne­at­ka­rī­bu, esat iz­teikts in­di­vi­du­ālists un cil­vēks, kurš pats grib va­dīt sa­vu dzī­vi, ne­vis dan­cot pēc ci­ta sta­bu­les. Vē­la­ties kļūt par lī­de­ri ta­jā jo­mā vai no­za­rē, ku­rā strā­dā­jat, gri­bat sa­sniegt pa­nā­ku­mus. Jūs ne­var ne­ie­vē­rot tie­ši lī­de­ra īpa­šī­bu dēļ. Esat dros­mīgs cil­vēks, kurš spēj aiz­raut ci­tus, pa­tīk ie­tek­me. Pie­ņe­mat dros­mī­gus lē­mu­mus un tos īs­te­no­jat, pā­rāk ne­pār­dzī­vo­jot par to, kā lē­mu­mi ie­tek­mēs cil­vē­ku lik­te­ņus. Iz­vē­la­ties ori­ģi­nā­lus, ne­pa­ras­tus ri­si­nā­ju­mus. Jums pa­tīk at­ras­ties «fron­tes pir­ma­jās lī­ni­jās», kar­sta­jos pun­ktos. Pie­nā­ku­ma cil­vēks, kas at­bil­dī­bu uz ci­tu ple­ciem ne­no­veļ. Ne­bai­dā­ties no­nākt pre­tru­nās, to­mēr re­ti mai­nāt sa­vus lē­mu­mus. Un nu uz­ma­nī­bu: esat pār­lie­ci­nāts, ka jū­su vie­dok­lis ir ne­kļū­dīgs. Vai tie­šām?

Jums pie­mīt in­te­lekts, esat ap­ķē­rīgs un vē­rīgs, spē­jat ie­rau­dzīt ci­tu cil­vē­ku spē­jas, stip­rās un vā­jās pus­es. Jū­su ma­nie­res un ģēr­bša­nās sti­lu ne­var sa­jaukt ar kā­du ci­tu. Pa­tīk uz­ma­nī­ba, ne­cie­šat ru­tī­nu un vi­su, kas ie­ro­be­žo brī­vī­bu un ne­at­ka­rī­bu.

Gri­bot ne­gri­bot do­mi­nē­jat gan dar­bā, gan mā­jās. Tā­pēc ko­lē­ģi, pa­do­tie un ģi­me­ne jū­su lē­mu­mus un rī­cī­bu ne­re­ti vēr­tē kā rup­ju spie­die­nu. Ne­va­jag kļūt ne­ie­cie­tī­gam un paš­pār­lie­ci­nā­tam. Ja ļau­siet ci­tiem iz­teikt do­mas un ne­trau­cē­siet iz­paus­ties, tad viss būs kār­tī­bā. Ne­ba jūs viens vi­su zi­nāt la­bāk.

Dvē­se­les skait­lis 2

Jums ne­pie­cie­ša­ma har­mo­ni­ja itin vi­sā un vi­sur. Esat cil­vēks, kurš kal­po ci­tiem un da­ra to lab­prāt, tur­klāt vi­su dzī­vi. Tas ne­no­zī­mē, ka esat ga­tavs at­teik­ties no ēr­tī­bām. Tās jums pa­tīk, tā­pat kā no­vēr­tē­jat dro­šī­bu, ko sniedz darbs, nau­da un pā­rē­jie ma­te­ri­ālās dzī­ves la­bu­mi. Esat ļo­ti jū­tīgs, emo­ci­onāls un sen­ti­men­tāls, vieg­li sa­rau­di­nāms. Sa­vu­kārt jū­tī­gums ap­stip­ri­na, ka pie­mīt spē­cī­ga in­tu­īci­ja. Ie­mā­cie­ties to sa­dzir­dēt un klau­siet sa­vai iek­šē­jai bal­sij!

Jūs ne­va­rat dzī­vot bez drau­giem un sa­bied­rī­bas. Vieg­li ie­mī­la­ties.

Jums ir la­ba gau­me. Esat dip­lo­mā­tisks un tak­tisks.

Sa­va pa­kļā­vī­gā un jau­kā rak­stu­ra dēļ mē­dzat no­nākt si­tu­āci­jās, pār ku­rām ne­val­dāt. Tā­dos brī­žos jū­ta­ties kā pa­ra­li­zēts un no­lem­jat at­kāp­ties, ne­vis aiz­stā­vēt sa­vas in­te­re­ses. Kļūs­tiet iz­lē­mī­gāks! Jā­cī­nās ar bai­lēm un šau­bām, jā­ie­mā­cās aiz­stā­vēt sa­vu tais­nī­bu. Bie­ži ne­uz­ti­ca­ties sev, ne­ti­cat, ka tik­siet ga­lā sa­viem spē­kiem. Tā ir kļū­da. Rei­zēm ir jā­ie­sais­tās cī­ņā, lai ko tas pra­sī­tu. Jū­su trum­pis ir mai­ga, bet ne­at­lai­dī­ga dar­bo­ša­nās. Tās re­zul­tā­tā pat liel­ga­ba­li ap­klu­sīs.

Dvē­se­les skait­lis 3

Jums pa­tīk skais­ta, priek­pil­na dzī­ve. Esat drau­dzīgs, ro­ta­ļīgs, drais­ku­līgs un at­vērts cil­vēks, pa­tī­kams un as­prā­tīgs sa­run­biedrs. Vien­mēr mā­cē­siet iz­klai­dēt ci­tus. Dau­dzi jūs uz­ska­ta par la­bu pa­zi­ņu un sa­bied­rī­bas dvē­se­li. Nav daudz cil­vē­ku un si­tu­āci­ju, kas spē­tu ap­bē­di­nāt. Vien­mēr ie­re­dzēts, pro­tat se­vi iz­celt un pa­rā­dīt ik­vie­nā si­tu­āci­jā, esat ra­došs.

Kas jūs esat? Var­būt ak­tie­ris, li­te­rāts, dzie­dā­tājs? Ja ne pro­fe­si­onāls māk­sli­nieks, tad dvē­se­lē gan. Māk­sla, ra­do­šums un paš­iz­paus­me – tā ir jū­su bū­tī­ba. Ja ne­spē­siet se­vi piln­vēr­tī­gi re­ali­zēt, pa­tvē­ru­mu mek­lē­siet fan­tā­zi­ju pa­sau­lē. At­ce­rie­ties, ka iz­tē­les aug­ļiem ne­pie­cie­šams kon­struk­tīvs ri­si­nā­jums, ci­tā­di fan­tā­zi­jas aiz­ve­dīs mal­du ce­ļos.

Jūs ne­būt ne­esat tik sekls cil­vēks, par kā­du Trij­nie­ku mēdz uz­ska­tīt ro­ta­ļī­gu­ma un ru­nā­tī­gu­ma dēļ. Ja ne­ie­mā­cī­sie­ties go­dī­gi iz­stās­tīt sa­vas jū­tas un do­mas, tad ci­tu acīs tā arī pa­lik­siet tukšs pļā­pa.

Lai va­rē­tu pil­nī­bā īs­te­not sa­vas spē­jas un ta­lan­tus, jums ne­pie­cie­ša­ma dis­cip­lī­na. Stin­gra dis­cip­lī­na. Ļo­ti bie­ži tē­rē­jat ener­ģi­ju dau­dzos vir­zie­nos un pro­jek­tos, ku­rus tā arī ne­re­ali­zē­jat līdz uz­va­ro­šām bei­gām. Pa­nā­ku­mi at­ka­rī­gi no mērķ­tie­cī­ga dar­ba, ja ie­sāk­to pa­me­tī­siet pus­ra­tā, tad ne­ko ne­sa­snieg­siet, kaut to va­rē­tu. Tā­pēc mek­lē­jiet uz­ti­ca­mu par­tne­ri, kurš jūs uz­mun­dri­nās gan ar bur­kā­nu, gan pā­ta­gu.

Dvē­se­les skait­lis 4

Vei­do­jat sta­bi­lu dzī­ves kār­tī­bu, kas at­gā­di­na ar­mi­jas reg­la­men­tu – viss no­tiek stin­gri pēc gra­fi­ka, jū­su no­teik­tas kār­tī­bas un, vis­ti­ca­māk, ne­mai­nās ga­diem il­gi. Jūs esat tas, kurš kon­tro­lē vi­su sis­tē­mu, bez ku­ra zi­ņas pat mats no gal­vas ne­drīkst no­krist. Jūs gri­bat būt stip­rais balsts un dis­cip­li­nē­tī­bas pie­mērs. Tā­pēc pēk­šņas pār­mai­ņas iz­sit no līdz­sva­ra.

Pie­vēr­šat uz­ma­nī­bu sī­ku­miem, de­ta­ļām, lai­ku ne­žē­lo­jot, rū­pī­gi un pie­ka­sī­gi vi­su ana­li­zē­jat un ti­kai pēc tam iz­vē­la­ties ra­ci­onā­lā­ko ri­si­nā­ju­mu. Un jū­su lo­ģi­ku ne­viens ne­pār­spēs, tie­sa kas tie­sa.

Jums pie­mīt daudz ener­ģi­jas, tā­pēc spē­jat daudz pa­veikt. Ja ne­uz­ma­nī­sie­ties, kļū­siet par dar­ba­ho­li­ķi. Esat ne­daudz stūr­gal­vīgs tiep­ša, to­ties go­dīgs, ne­cie­šat me­lus un lie­ku­lī­bu. Esat iz­lē­mīgs un ne­at­lai­dīgs. Ik­viens dar­ba de­vējs prie­cā­sies, pie­ņē­mis jūs dar­bā. Esat lo­jāls un ur­ķīgs dar­bi­nieks, kurš ie­dzi­ļi­nās pro­blē­mās un ne­met mie­ru, ka­mēr nav at­ra­dis ri­si­nā­ju­mus.

Jūs vē­la­ties mī­les­tī­bu, bet pats šīs jū­tas cen­ša­ties ne­iz­rā­dīt. Il­go­ja­ties pēc ģi­me­nes, un kā­pēc gan ne, diem­žēl ap­mā­tī­ba ar sta­bi­lu un ne­mai­nī­gu dzī­ves kār­tī­bu un dis­cip­lī­nu ģi­me­nes lo­cek­ļiem bie­ži vien liek jus­ties ap­spies­tiem un kā cie­tum­nie­kiem. Jūs brī­vī­bā sa­ska­tāt ha­osu, bet ci­ti cil­vē­ki brī­vī­bu uz­tver kā brī­vī­bu, bez zem­tek­stiem. Pa­do­mā­jiet par to! Ja kļū­siet elas­tī­gāks, tad ģi­me­nē vi­si dzī­vos daudz har­mo­nis­kāk.

Dvē­se­les skait­lis 5

Lai jus­tos lai­mīgs, jums ne­pie­cie­ša­ma brī­vī­ba, pār­mai­ņas, jaun­as ie­pa­zī­ša­nās, ce­ļo­ju­mi uz ek­so­tis­kām zem­ēm un pie­dzī­vo­ju­mi. Re­ti kurš jūs ir re­dzē­jis no­sku­mu­šu vai sa­bē­dā­ju­šos. Gri­bat ap­burt vai vi­sus, bet tas nav ie­spē­jams.

Daudz­vei­dī­ba ir ne ti­kai garš­vie­la, kas past­ip­ri­na dzī­ves sme­ķi ik­die­nā, bet tā ir jū­su dzī­ves jē­ga. Ja jums teiks «brau­cam!», jūs pa­ķer­siet mu­gur­so­mu un ti­kai pēc tam pa­jau­tā­siet «uz ku­rie­ni?». Jums ir vai­rāk ziņ­kā­res ne­kā ka­ķim. Ne­gai­dī­tas pār­mai­ņas jūs ne­no­māc, glu­ži pre­tē­ji – ie­dves­mo.

Pie­mīt en­tu­zi­asms, ass prāts un da­bas dots ta­lants ro­ta­ļā­ties ar vār­diem. Esat sa­pro­tošs, ru­nīgs, ap­vel­tīts ar ra­do­šu iz­tē­li. Spē­jat skaid­ri do­māt kri­tis­kā si­tu­āci­jā un vien­mēr mā­cē­siet no­krist uz kā­jām. Ris­kē­jat tad, kad uz­ska­tāt, ka tas at­tais­no­sies.

Ie­sais­tā­ties vai­rā­kās no­dar­bēs vien­lai­kus. Brī­vī­bas al­kas var iz­rai­sīt da­žā­das se­kas, pie­mē­ram, bez­at­bil­dī­gu rī­cī­bu, tur­klāt jums ne­pa­tīk ie­sāk­to no­vest līdz ga­lam. Tas gar­lai­ko, jo kaut kur tā­lu­mā sa­ska­tāms at­kal jauns, ne­zi­nāms iz­ai­ci­nā­jums. Jūs esat tāds mi­ni Su­per­mens, kurš vē­las glābt pa­sau­li. Tas liek dot so­lī­ju­mus, ku­rus bie­ži vien ne­iz­pil­dāt.

Uz­ma­nī­bu: pa­tik­ša­na pret ju­tek­lis­kām bau­dām var no­vest pie pār­lie­ka al­ko­ho­la pa­tē­ri­ņa, aiz­rau­ša­nās ar nar­ko­ti­kām, sek­su un ēša­nu. Piec­nieks var kļūt par «ho­li­ķi»: al­ko­ho­li­ķi, sek­sa­ho­li­ķi, šo­pa­ho­li­ķi… Dau­dzi Piec­nie­ki, lai gan kais­lī­gi mīl, iz­vai­rās no no­piet­nām un ilg­sto­šām at­tie­cī­bām. Vi­ņi iz­vē­las vei­dot emo­ci­onā­li virs­pu­sē­jas at­tie­cī­bas, jo bai­dās se­vi sā­pi­nāt. Lai ne­kļū­tu par emo­ci­onā­lu lī­ķi, ris­kē­jiet pār­kāpt sa­va kom­for­ta šķie­ta­mi dro­šās ro­be­žas.

Dvē­se­les skait­lis 6

Rū­pē­ja­ties un pa­lī­dzat tiem, ku­rus mī­lat. Mā­ja un ģi­me­ne jums ir vis­sva­rī­gā­kais, to dēļ jūs strā­dā­siet pat 25 stun­das dien­nak­tī – lai tu­vie un mī­ļie jus­tos kom­for­tab­li, lai vi­ņi dzī­vo­tu lab­klā­jī­bā. Jū­su dzī­ves jē­ga, lai­mes – un daž­kārt arī ne­lai­mes – avots ir mī­les­tī­ba pret ģi­me­ni un drau­giem.

Jums ir sva­rī­gi, lai rū­pes un gā­dī­bu no­vēr­tē un pa­sa­ka pal­dies. Tas liek jus­ties va­ja­dzī­gam. Tik­līdz sa­ņe­mat pa­tei­cī­bu, spē­jat daudz ko pie­dot un pie­ve­rat acis uz kļū­dām, jo la­bas at­tie­cī­bas jums ir sva­rī­gas.

Tik ļo­ti gri­bat pa­lī­dzēt ap­kār­tē­jiem, ka rei­zēm upu­rē­jat sa­vas in­te­re­ses un mē­dzat pā­rāk de­dzī­gi ie­jauk­ties ci­tu cil­vē­ku dzī­vē. Ja tas at­tie­cas uz bēr­niem, tad pie­brem­zē­jiet, jo jū­su pār­pras­tās mī­les­tī­bas dēļ vi­ņi var iz­rā­dī­ties pil­nī­gi ne­sa­ga­ta­vo­ti pat­stā­vī­gai dzī­vei.

Jūs esat dzi­mis pa­dom­de­vējs, pro­tat ie­jū­tī­gi, līdz­jū­tī­gi un sa­pro­to­ši klau­sī­ties un līdz­pār­dzī­vot. Tā­pēc ie­tei­cams ie­gūt at­tie­cī­gu iz­glī­tī­bu – la­bā­ka par jums ša­jā aro­dā ne­būs.

Māk­sla sniedz prie­ku un bau­du, bet var pie­trūkt dros­mes īs­te­not sa­vus māk­sli­nie­cis­kos ta­lan­tus.

Seš­nieks ir vis­mī­lo­šā­kais no vi­siem skait­ļiem. Cil­vē­ki pie jums tie­cas, jo iz­sta­ro­jat sil­tu­mu un mī­les­tī­bu. Jū­su bū­tī­ba ir mī­lēt un tapt mī­lē­tam.

Dvē­se­les skait­lis 7

Pa­tīk mā­cī­ties un ie­pa­zīt lie­tu da­bu, ana­li­zēt un pē­tīt. Ne­iz­sa­kāt virs­pu­sē­jus sprie­du­mus. Spē­jat no­vēr­tēt sa­vus ta­lan­tus un ap­zi­nā­ties, ka tie ļauj daudz ko sa­sniegt. Jums no­teik­ti jā­iz­man­to sa­va ab­strak­tā un ne­tra­di­ci­onā­lā do­mā­ša­na, tas ļaus ap­steigt kon­ku­ren­tus. Jūs lab­prāt ri­si­nāt in­te­lek­tu­ālus uz­de­vu­mus, ne­re­ti pats tos iz­gud­ro­jat.

Ie­spē­jams, jūs uz­ska­ta par at­tu­rī­gu vai vien­al­dzī­gu, jo lab­prā­tāk iz­vē­la­ties vien­tuļ­nie­ka dzī­vi. Jums ir in­te­re­san­ti vie­nat­nē, tik daudz par ko do­māt, pē­tīt un me­di­tēt…

At­tie­cī­bas vei­do­jat kā da­rī­ju­mu – ru­nā­jat par kon­krē­tiem fak­tiem, ne­vis (jū­su iz­prat­nē) ab­strak­tiem emo­ci­onā­liem pār­dzī­vo­ju­miem. Sa­vu­kārt otrs cil­vēks to var iz­tul­kot kā ne­ie­jū­tī­bu un pat ne­žē­lī­bu. Diem­žēl ne­uz­ti­ca­ties ne sa­vām, ne ci­tu jū­tām, ne­sa­pro­tat emo­ci­jas, tas ir jū­su Ahil­le­ja pa­pē­dis. Esat tik ra­ci­onāls, ka jū­tas un mī­las lie­tas bie­dē – kas tas tāds par zvē­ru? Jū­su pār­bau­dī­jums ir uz­ti­cē­ša­nās un at­klā­tī­ba. Tie­ši tas jums šķiet bīs­ta­mi, bet, ja pār­va­rē­siet se­vi, tad iz­ju­tī­siet gan­da­rī­ju­mu un bū­siet spē­ris vēl vie­nu so­li iz­aug­smes vir­zie­nā. Ja ne­bū­siet at­klā­tāks, var ga­dī­ties ap­pre­cē­ties ti­kai tā­lab, lai iz­da­bā­tu ci­tiem.

Jo vai­rāk no­ro­be­žo­ja­ties no sa­bied­rī­bas, jo vai­rāk ris­kē­jat kļūt par ci­ni­ķi. Pie­ņe­miet lē­mu­mu tā­pat, kā tiek pra­sīts pa­sa­kās: ie­si pa la­bi, zau­dē­si vie­nu, ie­si tais­ni, zau­dē­si kaut ko ci­tu! Jūs esat Sko­lo­tājs un pa­dom­de­vējs, sa­vās zi­nā­ša­nās jā­da­lās. Ne­bīs­tie­ties, sa­skar­sme ar ci­tiem ne­lau­pīs tik ne­pie­cie­ša­mo vie­nat­ni un ap­ce­ri, kas va­ja­dzī­ga jū­su per­so­nī­bas iz­aug­smei. Ti­kai ar ga­diem iz­pra­tī­siet sa­vas per­so­nī­bas īpat­nī­bas un ie­mā­cī­sie­ties ar tām sa­dzī­vot tā, lai arī ci­tiem ar jums bū­tu kom­for­tab­li. Cil­vē­ki tie­cas pie jums, ne­at­rai­diet! Vi­ņi no­vēr­tē jū­su dzī­ves gud­rī­bu un zi­nā­ša­nas. Me­di­tē­jiet, lai at­tīs­tī­tu in­tu­īci­ju, kas jums ir da­bas do­ta. Iek­šē­jā balss ir jū­su la­bā­kais draugs un pa­va­do­nis.

Ie­mā­cie­ties at­pūs­ties. No­gur­di­na ne ti­kai fi­zisks, bet arī ga­rīgs darbs.

Dvē­se­les skait­lis 8

Vē­la­ties pa­nā­ku­mus pil­nā šā vār­da no­zī­mē – skais­tu dzī­vi, va­ru un ma­te­ri­ālas vēr­tī­bas un ēr­tī­bas. Jums ir ra­došs prāts, sav­da­bī­gi ri­si­nāt biz­ne­sa pro­blē­mas. Tas at­tais­no­jas. Do­mā­jat par lie­liem pro­jek­tiem, uz­va­rām un at­al­go­ju­mu, bet mē­dzat arī pa­sap­ņot. Ie­tei­cams likt uz vi­su ban­ku un pie­da­lī­ties sa­rež­ģī­tos, ris­kan­tos pro­jek­tos, kas var ie­nest la­bu peļ­ņu.

Lie­lis­ki sa­ska­tāt ce­ļu, pa ku­ru jā­iet, bet de­ta­ļas ne­pa­ma­nāt. Tā­pēc ne­pie­cie­šams kāds, kurš pa­līdz sa­ska­tīt šķie­ta­mi ne­bū­tis­kas de­ta­ļas, jo jū­su dzī­ves uz­de­vums ir iz­man­tot pil­nī­gi vi­sas sa­vas spē­jas. Cen­ša­ties pa­nākt, lai arī ci­ti cil­vē­ki jums līdz­ās īs­te­no sa­vus ta­lan­tus, un mu­di­nāt vi­ņus re­ali­zēt ie­ce­rē­to. Uz­ska­tāt, ka esat pie­nā­ku­ma iz­jū­tas, at­bil­dī­bas un pil­nī­bas eta­lons. Mē­dzat iz­gāzt ne­ga­tī­vo ener­ģi­ju uz tu­vā­ka­jiem cil­vē­kiem. At­ce­rie­ties, ka pri­mi­tī­va spē­ka un va­ras iz­rā­dī­ša­na ne­ko la­bu par jums ne­lie­ci­na.

Jū­su pār­bau­dī­jums dzī­vē ir šķēr­šļi un grū­tī­bas. Esat spē­cī­ga per­so­nī­ba, lai pār­va­rē­tu vi­sas pro­blē­mas ce­ļā uz mēr­ķi, ko pats esat iz­vir­zī­jis. Jūs rū­pē­ja­ties par ci­tiem cil­vē­kiem, jo īpa­ši par tiem, kas ir at­ka­rī­gi no jums, īs­ta­jā brī­dī no­dro­ši­not kat­ram no vi­ņiem tie­ši to, ka va­ja­dzīgs. Vien jā­ie­mā­cās pa­rei­zi no­vēr­tēt ci­tus.

Pie­mīt da­bis­ka spē­ja līdz­sva­rot ga­rī­go un ma­te­ri­ālo pa­sau­li. Pro­tat pel­nīt un spē­jat dot ci­tiem, pie­mē­ram, zie­do­ju­mu vei­dā. Uz jums at­tie­cas tei­ciens «dots de­vē­jam at­do­das».

Jums kai­tē vil­ša­nās, tā var iz­rai­sīt dep­re­sī­vas sa­jū­tas un ie­tek­mēt paš­vēr­tē­ju­mu. Tā­pēc ne­kad ne­zau­dē­jiet ce­rī­bu un ne­dzī­vo­jiet pa­gāt­nē.

At­tīs­tiet se­vī dros­mi un iz­tu­rī­bu, ne­ļau­jie­ties bai­lēm.

Dvē­se­les skait­lis 9

Esat hu­mā­nists, mek­lē­jat cil­vē­kos ti­kai la­bo, spē­jat lab­vē­lī­gi ie­tek­mēt vi­ņus. Ti­kai iz­vai­rie­ties no pār­lie­kas kon­tro­les. Vien­lai­kus esat tik liels ide­ālists, ka tas ro­be­žo­jas ar nai­vu­mu. Ar mil­zu pa­cie­tī­bu cen­ša­ties vei­dot hu­mā­nu sa­bied­rī­bu sev ap­kārt. Jums ir liels mēr­ķis – pār­vei­dot pa­sau­li, esat ga­tavs pat ciest augst­ākās ide­jas vār­dā.

Pie jums stip­ro ple­cu mek­lē vi­si tie, ku­rus pa­ze­mo un no­nie­ci­na. Cil­vē­ki jūs mīl, un, iz­man­to­jot sa­vas da­bis­kās īpa­šī­bas, vieg­li va­rat kļūt sla­vens, po­pu­lārs. Daž­reiz vēl­mi pēc sla­vas iz­rai­sa vē­lē­ša­nās pa­rā­dīt se­vi, paš­ap­lie­ci­nā­ties, kaut gan esat kri­tisks pret se­vi un pats sla­vas di­ti­ram­bus sev ne­dzie­dat. Jū­su lie­lā­kais at­al­go­jums ir darbs sa­bied­rī­bas la­bā. Sek­mes va­rat gūt kā po­li­ti­ķis, ju­rists, vi­des sargs, iz­glī­tī­bas dar­bi­nieks un dzied­nieks. Ne­esat aizs­prie­du­mains, starp drau­giem ir da­žā­du ra­su un re­li­ģi­ju cil­vē­ki, jo tie­ši cil­vē­ki ba­gā­ti­na jū­su iek­šē­jo pa­sau­li.

Dau­dzi De­vīt­nie­ki se­vi pie­rā­da māk­slā un li­te­ra­tū­rā, īpa­ši glez­nie­cī­bā un ak­tier­māk­slā. Dau­dziem ģē­ni­jiem pie­mi­ta un pie­mīt šis Dvē­se­les skait­lis.

Esat pā­rāk no­dar­bi­nāts ar sa­vu pa­sau­les re­dzē­ju­mu, tā­pēc jā­ie­mā­cās iz­rā­dīt sa­vu mī­les­tī­bu at­klā­tāk un sir­snī­gāk. Kaut arī esat mī­lo­ša un at­vēr­ta per­so­nī­ba, ne­vē­la­ties de­mon­strēt to, ko jū­tat pa­tie­sī­bā. Tā­dē­jā­di jūs sau­dzē­jat sa­vus emo­ci­onā­los re­sur­sus. Kļūs­tiet ne­prog­no­zē­ja­māks un ne­bai­die­ties iz­rā­dīt jū­tas.

Dvē­se­les skait­lis 11

Vieds cil­vēks kopš jau­nī­bas. Esat mie­ra ne­sējs, kurš ri­si­na kon­flik­tus un vei­do har­mo­nis­kas at­tie­cī­bas. Pie­mē­ro­tā­kā no­dar­be – dzied­nieks vai gaiš­re­ģis. Vai arī fi­lo­zofs, vai re­li­ģisks dar­bi­nieks. Jū­su dzī­ves mēr­ķis ir uz­la­bot pa­sau­li, un ne­va­rē­siet rim­ties, ka­mēr ne­sāk­siet kal­pot augst­āka­jām ma­tē­ri­jām. Ma­te­ri­ālā pa­sau­le nav jū­su dar­bī­bas lau­ciņš. Jūs vē­la­ties ap­gais­mot ci­tus, jū­tīgs cil­vēks, pie­mīt in­tu­īci­ja.

Uz­reiz pa­ma­nāt to, ko ci­ti vē­las no­slēpt, spē­jat la­sīt do­mas, esat em­pā­tisks un iz­jū­tat ci­tus cil­vē­kus tā, it kā vi­ņi bū­tu jūs pats. Ne­re­ti tas jūs emo­ci­onā­li sa­grauj.

Dau­dzi Vien­pa­dsmit­nie­ki ir dzi­mu­ši ne­lab­vē­lī­gās vai ne­pil­nās ģi­me­nēs, tā­pēc ir psiho­lo­ģis­ki trau­mē­ti un ir kaut­rī­gi un ne­pār­lie­ci­nā­ti. Bēr­nī­bā vi­ņi in­tui­tī­vi no­jauš ģi­me­nes pro­blē­mu cē­lo­ni, kas var ra­dīt iek­šē­ju kon­flik­tu, jo bērns mīl abus ve­cā­kus, ta­ču ne­spēj vi­ņiem pa­lī­dzēt. Turp­māk šā­diem bēr­niem va­ja­dzī­gas mī­lo­šas un uz­ti­cī­bas pil­nas at­tie­cī­bas. Ar lai­ku vi­ņi sa­prot, kā­pēc bēr­nī­bā ju­tu­šies ne­no­vēr­tē­ti un kā­du dzī­ves pie­re­dzi tas ļā­vis uz­krāt, lai vē­lāk jus­tos at­šķi­rī­gi, īpa­šā­ki ne­kā ci­ti.

Dzī­ves pie­re­dze jums ļauj iz­vē­lē­ties īs­tos drau­gus un dzī­ves­bied­ru. Esat ro­man­tisks, ne­daudz ne­prak­tisks. Sev līdz­ās iz­vē­lie­ties prak­tis­ku cil­vē­ku, kurš at­ri­si­nās ik­die­nas pro­blē­mas.

Esat ap­dā­vi­nā­ta per­so­nī­ba, in­te­lek­tu­āls, ne­tra­di­ci­onā­li do­mā­jošs cil­vēks, kurš pie­velk kā mag­nēts. Var ga­dī­ties, ka no jū­su ide­jām ba­ro­jas dau­dzi ci­ti. Dzī­vo­jat tik in­ten­sī­vi, ka ner­vu sis­tē­ma sāk pār­degt. Vien­mēr pa­do­mā­jiet par to, kā no­mie­ri­nāt ner­vus – re­gu­lā­ri at­pū­tie­ties, iz­vai­rie­ties no ne­tī­ka­miem cil­vē­kiem, ie­vē­ro­jiet ēša­nas re­žī­mu.

Skait­lis 11 ir pie­šķirts kā dā­va­na, kas se­vī gla­bā lie­lu po­ten­ci­ālu. Vis­grū­tāk ir ra­dīt pa­ma­tu jū­su ide­jām. Kurš bū­vēs pa­ma­tu?

Dvē­se­les skait­lis 22

Alk­stat pa­veikt kaut ko lie­lu, vien­al­ga, ko. Po­li­ti­kā, biz­ne­sā, fi­lo­zo­fi­jā, vien­al­ga, kur. Esat in­te­lek­tu­āls, jū­tīgs un ra­došs cil­vēks. Arī prak­tisks, pa de­be­sīm vien kā Vien­pa­dsmit­nieks ne­li­di­nā­ties. Lai va­rē­tu īs­te­not am­bī­ci­jas, jums vis­pirms jā­re­ali­zē sa­va pa­tie­sā bū­tī­ba.

Ne­pie­cie­šams laiks, lai at­tīs­tī­tos un no­bries­tu kā per­so­nī­ba, ka­mēr tas ne­būs no­ti­cis, ne­ko di­žu, vis­ti­ca­māk, ne­pa­veik­siet. Pār­bau­dī­ju­mi jūs no­rū­da, līdz­jū­tī­ba un sa­prat­ne ro­das ar ga­diem. Piln­vei­do­jiet se­vi – tā ir pa­nā­ku­mu at­slē­ga.

Jums pie­mīt iek­šējs spēks un mil­zī­ga ener­ģi­ja, par ku­ru jau­nī­bā pat ne­no­jau­tāt. To­laik šī iek­šē­jā deg­sme un ne­iz­pro­ta­mais en­tu­zi­asms jū­sos ra­dī­ja kau­nu un ne­ēr­tī­bas sa­jū­tu. It kā no­jau­tāt, ka esat uni­kāls cil­vēks ar vēl ne­re­ali­zē­tām ie­spē­jām, ta­ču līdz ga­lam ne­no­ti­cē­jāt sev, ju­tā­ties kā ot­rās šķi­ras cil­vēks. Tā­di paš­šaus­tī­ša­nās uz­plū­di ir vi­sīs­tā­kais ener­ģi­jas ģe­ne­ra­tors. Jūs iek­šē­jo deg­vie­lu – ener­ģi­ju – uz­krā­jat, uz­krā­jat, līdz tā iz­lau­žas ar mil­zu jau­du. Tā­pēc jums jā­iz­vē­las augsts, tāls, liels un vieg­li ne­aiz­snie­dzams mēr­ķis, tad vi­su ener­ģi­ju vel­tī­siet tā sa­snieg­ša­nai. Ie­spē­jams, no­mai­nī­siet vai­rā­kas pro­fe­si­jas un no­dar­bes, pirms ķer­sie­ties pie gal­ve­nā mēr­ķa ie­ka­ro­ša­nas.

Esat ie­tek­mīgs, bet de­li­kāts lī­de­ris, kurš pār­i lī­ķiem ne­so­ļos. Spē­jat aiz­raut un ie­dves­mot ci­tus, jo jū­su ide­jas ir ne­pa­ras­tas un in­te­re­san­tas. Pie­mīt dip­lo­mā­ta un or­ga­ni­za­to­ra ta­lants, tā­pēc ir pa spē­kam īs­te­not vis­sa­rež­ģī­tā­kās ie­ce­res. 

Vai tik lie­lis­kam cil­vē­kam nav ne­vie­na mel­nu­mi­ņa? Ne­kļūs­tiet augst­prā­tīgs, ap­zi­nie­ties, ka jū­su vie­dok­lis nav vie­nī­gā pa­tie­sī­ba, uz­klau­siet ci­tu cil­vē­ku pa­do­mus un uz­ska­tus. Lai cik lie­lus pa­nā­ku­mus sa­snieg­tu, esiet kaut­rī­gāks un pie­ti­cī­gāks ne­kā ta­jā mir­klī vē­lē­tos iz­rā­dī­ties. Uz­ma­nie­ties – ja va­dāt ko­lek­tī­vu, tā vien gri­bē­siet ie­gūt pil­nī­gu kon­tro­li pār vi­siem un vi­su. Arī ģi­me­nē tī­ko­jat zem sa­vas kur­pes pa­pē­ža pa­bāzt itin vi­sus. Tā­pēc jū­su dzī­ves­bied­ram jā­būt ne­at­ka­rī­gam un pat­stā­vī­gam, ci­tā­di pa­kļau­siet vi­ņu tik ātr­i, ka abi ne­pa­spē­siet pat no­šķau­dī­ties.