Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 4.februārim.

AUNS. Pirmajā vietā būs darbs, un profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi, tāpēc mājas dzīvei atliks mazāk laika. Neiespringsti un apdari tikai pašu nepieciešamāko. Taču ir sekmīgs periods, lai kārtotu īpašuma jautājumus, risinātu sarunas iestādēs un ar komunālajiem dienestiem. Dārgas sadzīves tehnikas un elektropreču iegādi atliec uz vēlāku laiku.

VĒRSIS. Pavadi vairāk laika ar savējiem – brīvdienās visi kopā aizejiet uz kādu pasākumu, brauciet baudīt ziemas priekus vai apciemojiet ģimenes draugus. Var aktualizēties pedagoģiskie jautājumi, un tad ir jāatrod laiks, lai pievērstos savu atvasīšu vēlmēm un iecerēm. Varat kopā veikt arī pārkārtojumus un uzlabojumus bērnistabā. Sekmīgs laiks darīšanām bankās un iestādēs.

DVĪŅI. Labprāt saimniekosi mājās – vari sarīkot ģenerāltīrīšanu, izrevidēt savu un ģimenes garderobi, pārkārtot mēbeles un izdaiļot interjeru. Brīvdienās apciemo vai piezvani vecākajiem radiniekiem un, ja nepieciešams, palīdzi ar saimnieciskajiem darbiem. Šis periods ir piemērots arī lielākiem pirkumiem, kam nepieciešams kredīts vai līzings. Sekmes finanšu sarunās.

VĒZIS. Būsi ļoti aizņemts ar ģimenes darīšanām – jāpalīdz radiniekiem ar padomu vai praktiski, jārūpējas un jāgādā. Pats arīdzan vislabāk jutīsies kopā ar savējiem un izjutīsi, ka ģimenes vienotībā ir spēks. Taču parūpējies arī par sevi un personīgajām interesēm. Ir labs laiks jaunām zinībām, kas noderēs gan dzīvē, gan darbā. Piesakies kursos vai apmeklē semināru.

LAUVA. Vari ieplānot mājas darbus, jo enerģijas un vēlmes darboties netrūks. Pēc ģenerāltīrīšanas mājoklis spīdēs un laistīsies, būs prieks pašam un ģimenei. Vari veikt nelielus remontdarbus un iegādāties jaunas sadzīves tehnikas ierīces. Taču, nodarbojoties ar praktiskām lietām, neatstāj novārtā attiecības. Vajadzētu pabūt kopā ar mīļoto un no sirds parunāties.

JAUNAVA. Atbildīgi pienākumi mājās un ģimenē. Varbūt kādam no savējiem jāpalīdz ar padomu vai praktiski, tomēr pārāk neuztiep savu viedokli un nekritizē citu ģimenes locekļu ieceres. Jāgādā par saskaņu un pozitīvismu ģimenē. Nav piemērots laiks, lai risinātu nekustamā īpašuma jautājumus vai sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, kā arī slēgtu īres līgumu.

SVARI. Sekmīga mājokļa pārkārtošana un izdaiļošana. Prātā nāks radošas un interesantas idejas, kā vidi padarīt mājīgāku un omulīgāku. Vari iegādāties skaistas lietas – vāzes, mākslas priekšmetus, jaunus aizkarus, galdautus vai dekoratīvus spilvenus. Mājinieki būs iepriecināti. Brīvdienās sarīko ballīti radošā gaisotnē ar kokteiļiem un saldiem gardumiem.

SKORPIONS. Esi apdomīgs naudas lietās. Iespējami palieli izdevumi mājas saimniecībai un ģimenes vajadzībām. Dodoties iepirkšanās tūrē, iegādājies lietas, kas tiešām nepieciešamas. Vajadzētu padomāt, kā pavairot ienākumus, un šajā jomā lieti noderēs ģimenes ieteikumi. Varbūt pat radīsies idejas par kopīgu biznesu. Brīvdienās vēlams izbrauciens vai sportiskas aktivitātes.

STRĒLNIEKS. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē ar ģimeni un iegādājies, kas nu kuram nepieciešams, – virsdrēbes, apavus, glītu apģērbu. Tas visiem sagādās prieku. Pēc tam visi kopā aizejiet uz kultūras vai izklaides pasākumu. Nākamā darba nedēļa ritēs saspringti, tāpēc ir labi jāatpūšas. Profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi, karjeras kāpiens un lielāki ienākumi.

MEŽĀZIS. Parūpējies par savu labsajūtu – apmeklē masāžu, spa, frizieri, iegādājies labu parfimēriju vai kaut ko vienkārši priekš sirds. Sevis palutināšana sagādās prieku un uzlabos garastāvokli. Mājās jāgādā par mieru un saticību, nepieļauj, lai sadzīves sīkumi izraisa strīdus. Nav piemērots periods elektropreču, virtuves tehnikas, datora un citas elektronikas iegādei.

ŪDENSVĪRS. Pievērs uzmanību naudas lietām – pārbaudi, vai tavā kontā ieskaitītas summas, kurām jābūt, un savlaicīgi veic visus maksājumus. Ja iegādājies ko vērtīgu, noteikti paņem un saglabā čeku. Saistībā ar naudu var būt kādi pārpratumi. Brīvdienās ar mājas darbiem pārāk nenopūlies, labāk satiecies ar draugiem un apmeklē kādu jautru, iedvesmojošu pasākumu.

ZIVIS. Pievērsies bērnu interesēm, idejām un vēlmēm – iespējams, tieši šobrīd nepieciešams tavs padoms. Viedokļu apmaiņa būs noderīga visiem. Brīvdienās apciemo radiniekus vai sarīko kopīgas pusdienas visai saimei un tuvākajiem draugiem. Šajā periodā nevajadzētu plānot dārgus pirkumus, it īpaši iegādāties elektronikas preces. Arī ikdienas tēriņos esi apdomīgs.