Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Ero­tis­ko ro­ta­ļu ho­ro­skops

© Publicitātes foto

Ho­ro­sko­pā ir ie­rak­stī­tas lik­te­ņa lī­ni­jas un per­so­nis­kās īpa­šī­bas, bet tas ne­būt nav viss. Pla­nē­tu stā­vok­lis as­tro­lo­ģis­ka­jā kar­tē at­klāj arī mū­su ero­tis­kās fan­tā­zi­jas, sek­su­ālo gau­mi un no­rā­da uz bīs­ta­miem zem­ūdens ak­me­ņiem. Lai gan kais­les ho­ro­skops kat­ram ir in­di­vi­du­āls, as­tro­lo­gi no­rā­da uz ko­pē­jām ie­zī­mēm, kas rak­stu­rī­gas kon­krē­tām ho­ro­sko­pa zī­mēm.

Auns

Sie­vie­te Auns ir tem­pe­ra­men­tī­ga un pre­tru­nī­ga. Vis­rā­mā­kais vī­rie­tis ap­jūk, kad zi­bens āt­ru­mā mai­nās vi­ņas no­ska­ņo­jums. Vī­rie­tim nā­kas iz­da­bāt vi­ņas vēl­mēm, pre­tē­jā ga­dī­ju­mā vi­ņa var pa­griez­ties un aiziet. Pa­ve­di­nā­ša­nas māk­sla vi­ņai nav jā­mā­cās, tā ie­lik­ta šū­pu­lī. Vi­ņu at­kau­sē glai­mi, ro­žu klē­pis un dā­va­nas. Auna dā­ma ne­spēj vien­al­dzī­gi pa­iet ga­rām spo­gu­lim, jo vi­ņa uz­ska­ta, ka nav ne­kā la­bā­ka par per­so­nis­ko spo­guļ­at­tē­lu. Do­do­ties pie mī­ļo­tās, kas dzi­mu­si Auna zī­mē, lie­to­jiet fe­ro­mo­nu smar­žas vī­rie­šiem.

Vī­rie­tis, kas dzi­mis Auna zī­mē, ir iz­teik­ti vī­riš­ķīgs. Tur­klāt viņš ir ak­tīvs un aiz­rau­tīgs. Auns sie­vie­tēm pa­tīk, jo no vi­ņa sta­ro sek­su­ali­tā­te. Li­ku­mi un no­tei­ku­mi nav do­mā­ti vi­ņam. Auns ir ne­val­dāms un kais­līgs, un vi­ņam pa­tīk ne­at­ka­rī­gas, gud­ras sie­vie­tes. Lai gan Auns ap­zi­nās, ka sie­vie­te ar vi­ņu ma­ni­pu­lē, viņš lab­prāt ļau­jas sal­da­jiem val­giem. Ja vē­la­ties sa­gā­dāt Aunam bau­du, būs va­ja­dzī­ga ero­tis­ka apakš­ve­ļa mel­nā un sar­ka­nā krā­sā. Ie­lie­ciet nakts­ska­pī­tī ma­sā­žas eļ­ļu – var no­de­rēt.

Vēr­sis

Sie­vie­te, kas dzi­mu­si Vēr­ša zī­mē, zi­na, ko vē­las, un da­ra vi­su, lai sa­snieg­tu mēr­ķi. Lai gan vi­ņa ļo­ti pie­ķe­ras cil­vē­kiem, vi­ņai pie­mīt ie­dzimts ve­se­lais sa­prāts, tur­klāt Vēr­sī­te ir pra­sī­ga. Ja vī­rie­tim ne­pie­mīt ide­ālās īpa­šī­bas, viņš ne­pār­kāps vi­ņas gu­ļam­is­ta­bas sliek­sni. To­mēr, ja jūs ta­jā ie­kļū­siet, tad gri­bē­siet uz­ka­vē­ties il­gāk. Vēr­ša sie­vie­tei pa­tiks acu mas­ka no­slē­pu­mai­nām ro­ta­ļām un smalks ma­sie­ris asā­kām iz­jū­tām.

Vī­rie­tis Vēr­sis ir ide­āls mī­ļā­kais. Viņš prot tu­vo­ties ik­vie­nai sie­vie­tei un no­jauš, ko vi­ņa vē­las. Vēr­sis ir pa­cie­tīgs, sek­su­āls, bet vi­ņa kais­lī­ba ne­iz­pau­žas uz­reiz. Ja viņš ie­kā­ro sie­vie­ti, tad vis­bie­žāk pa­nāk sa­vu. Ko­pā ar vi­ņu jūs gai­da ba­gā­ta un in­ten­sī­va sek­su­ālā dzī­ve. Vēr­si uz­bu­di­na in­tī­ma gai­sot­ne ar de­ko­ra­tī­vām sve­cēm, priekš­spē­le ar ma­sā­žu. Iz­man­to­jiet ma­sā­žas eļ­ļas ar ro­žu, ābo­lu vai ci­tu da­bis­ku smar­žu.

Dvī­ņi

Sie­vie­tei Dvī­nim gri­bas vi­siem pa­tikt, un vi­ņa vieg­li at­rod drau­gus. Vi­ņa ir emo­ci­onā­la un aiz­rau­jas ar vi­su jaun­o. Dvī­ņu sie­vie­tes jū­tu gam­ma ir tik pla­ša, ka vi­ņai ir grū­ti iz­vē­lē­ties vie­nu mī­ļā­ko. Vi­ņai pa­tīk grez­nī­ba, un, lai to ie­gū­tu, vi­ņa liek lie­tā vi­su sek­su­ālās pie­vil­cī­bas ar­se­nā­lu. Brī­vai Dvī­ņu sie­vie­tei var būt vai­rā­ki mī­ļā­kie. Sek­sā vi­ņa ir at­brī­vo­ta un vi­ņai pa­tīk lo­mu spē­les. Gal­ve­nais – ne­kā­das ru­tī­nas.

Dvī­ņu vī­rie­tis ir pre­tru­nī­ga per­so­nī­ba un slēpj sa­vas jū­tas. Vis­bie­žāk viņš ir gudrs, ar la­bām pār­lie­ci­nā­ša­nas spē­jām, bet vi­ņa rī­cī­ba nav ie­priekš pa­re­dza­ma. Viņš ir ap­bu­rošs, daudz­pu­sīgs, ap­vel­tīts ar in­te­lek­tu. Vi­ņam pa­tīk ie­mī­lē­ties, to­mēr sie­vie­te nav gal­ve­nais vi­ņa dzī­vē. Sie­vie­tē Dvī­ņu vī­rie­ti uz­bu­di­na smar­žas ar fe­ro­mo­niem un mež­ģī­ņu ve­ļa. Viņš ne­kad ne­iz­mē­tā ze­ķes un ne­nē­sā iz­stai­pī­tas apakš­bik­ses. Ie­spē­jams, uz ran­di­ņu viņš ie­ra­dī­sies pie­gu­ļo­šā, sek­sī­gā kun­gu apakš­ve­ļā.

Vē­zis

Vē­ža zī­mē dzi­mu­šai sie­vie­tei ir grū­ti pil­nī­bā no­do­ties mī­les­tī­bai, lai gan vi­ņa pa­tīk vī­rie­šiem. Vē­ža sie­vie­te ir ne­daudz kaut­rī­ga, ap­vel­tī­ta ar in­tu­īci­ju. Ja vē­la­ties ie­gūt vi­ņas sim­pā­ti­jas, ne­aiz­mir­stiet par zie­diem, šam­pa­nie­ti un li­ris­kiem dze­jo­ļiem. Mī­les­tī­ba vi­ņai no­zī­mē mai­gu­mu un glās­tus, ne­vis vien­kār­ši sek­su. Do­die­ties pie vi­ņas, līdz­i ņe­mot za­ļās tē­jas vai tro­pis­ku aug­ļu ma­sā­žas eļ­ļu. Par sve­cēm, vis­ti­ca­māk, vi­ņa būs pa­rū­pē­ju­sies pa­ti.

Vē­ža zī­mē dzi­mis vī­rie­tis mīl uz­ka­vē­ties skais­tu sie­vie­šu sa­bied­rī­bā. To­mēr, ie­gu­vis sie­vie­ti, viņš ātr­i vien pa­rā­da pri­vāt­īpa­šnie­cis­kas ten­den­ces. Sie­vie­tei, ku­ru viņš mīl, ne­klā­sies vieg­li, jo vi­ņa pra­sī­bas ir augst­as. Vi­ņam vi­su lai­ku ir ne­pie­cie­ša­mi mī­les­tī­bas ap­lie­ci­nā­ju­mi. Viņš mēdz būt no­slēgts un ne­ru­nīgs. To­mēr vi­ņam pa­tīk mā­jas iz­jū­ta un viņš pa­liek uz­ti­cīgs vie­nai sie­vie­tei. Sek­sa ro­taļ­lie­tas Vē­zi ne­aiz­rauj, to­mēr no kā mai­ga un sti­mu­lē­jo­ša viņš ne­at­teik­tos.

Lau­va

Sie­vie­tes Lau­vas dzī­vē nav ne­kā sva­rī­gā­ka par vī­rie­ti, kas ir ie­mī­lē­jies vi­ņā un ik die­nu pa­už sa­vu sa­jūs­mu. Sie­vie­tei Lau­vai pa­tīk ie­mī­lē­ties. Tur­klāt bau­da sek­sā ir ob­li­gāts no­sa­cī­jums. Sie­vie­tes Lau­vas zi­nā­mā mē­rā ir med­nie­ces, kas pa­šas iz­vē­las sa­vu upu­ri. Vi­ņām pa­tīk dārg­lie­tas un ka­žok­ādas. Sek­sā vi­ņas lab­prāt iz­man­to­tu de­ko­rā­ci­jas un mas­kas, pie­mē­ram, grez­nu mež­ģī­ņu tēr­pu vai la­tek­sa kos­tī­mu.

Vī­rie­tis Lau­va vē­las, lai vi­ņam jeb­ku­rā si­tu­āci­jā pie­vērš īpa­šu uz­ma­nī­bu. Viņš pa­tīk sie­vie­tēm un to la­bi zi­na. Viņš ir augst­ās do­mās par se­vi un grib, lai arī pā­rē­jie sa­jūs­mi­nās par vi­ņu. Jūs ne­kad ne­kļū­dī­sie­ties, lie­ku rei­zi iz­sa­kot vi­ņam kā­du kom­pli­men­tu. Vī­rie­tis Lau­va ir dāsns mī­ļā­kais. Vi­ņu var uz­bu­di­nāt ar mai­giem glās­tiem. Sek­sā viņš ne­at­teik­sies no do­mi­nē­jo­šas lo­mas un ie­deg­sies kais­lē, ie­rau­got mī­ļo­to sek­sī­gā tēr­pā.

Jau­na­va

Starp sie­vie­tēm, kas dzi­mu­šas Jau­na­vas zī­mē, ir diez­gan daudz ne­pre­cē­tu dā­mu. Pro­blē­ma ir ta­jā, ka Jau­na­va ne­spēj at­rast vī­rie­ti, kas at­bil­stu vi­ņas augst­ajiem stan­dar­tiem. Vi­ņa ir tik­pat emo­ci­onā­la kā ci­tas sie­vie­tes, bet ar kri­tis­ko prā­tu kon­tro­lē jū­tas. Vi­ņas iek­šē­jie mo­tī­vi un cen­tie­ni gan­drīz vien­mēr pa­liek tī­ti no­slē­pu­ma plī­vu­rā. Jau­na­vas mēdz ap­pre­cē­ties vē­lu un la­bi iz­ska­tās līdz dzi­ļam ve­cu­mam. Pirms no­do­ties bau­dai, Jau­na­va iz­pē­tīs vi­su in­tī­mo ap­tie­ku un dro­šī­bas la­bad no­bru­ņo­sies ar da­žā­diem lī­dzek­ļiem.

Val­do­šā pla­nē­ta Mer­kurs dā­vā vī­rie­tim Jau­na­vai asu prā­tu un spo­žu in­te­lek­tu. Vi­ņu in­te­re­sē kar­je­ra un ie­spē­ja no­pel­nīt. Jau­na­va ir prak­tisks, ap­vel­tīts ar la­bām ana­lī­ti­ķa spē­jām. Sie­vie­tes vi­ņu vai­rāk in­te­re­sē kā iz­pē­tes ob­jekts. Lie­ki pie­bilst, ka viņš tās vēr­tē kri­tis­ki. Vī­rie­tis Jau­na­va nav uz­bā­zīgs, bet, reiz ie­mī­lē­jies, viņš pa­liek sie­vie­tei uz­ti­cīgs. Viņš ir pie­sar­dzīgs un par to arī at­tie­cī­gi pa­rū­pē­jas.

Sva­ri

Sva­ru sie­vie­tēm pie­mīt iz­smal­ci­nā­ta gau­me un la­bas ma­nie­res. Ve­ne­ras ie­tek­mē vi­ņas ir lie­lis­kas mī­lē­tājs. Sva­ru sie­vie­tes la­bi ģēr­bjas un lie­to dār­gas smar­žas. Vi­ņām pa­tīk ro­man­tis­ki un ga­lan­ti vī­rie­ši, tur­klāt ar augs­tu in­te­lek­tu. Lai no­do­tos mī­las prie­kiem, vi­ņai va­ja­dzī­ga smal­ka apakš­ve­ļa, dār­gas ze­ķes. Tur­klāt pirms tam bū­tu vē­la­mas ro­man­tis­kas un smal­kas va­ka­ri­ņas dār­gā, ele­gan­tā res­to­rā­nā.

Vī­rie­tis, kas dzi­mis Sva­ru zī­mē, tie­cas pēc har­mo­ni­jas. Viņš ir lab­sir­dīgs, ap­vel­tīts ar tais­nī­gu­ma iz­jū­tu un tak­tisks. Sva­ru vī­rie­tim pie­mīt lie­lis­ka in­tu­īci­ja, tā­pēc ne­cen­tie­ties vi­ņu ap­mā­nīt. Lai gan viņš prot ap­li­dot sie­vie­ti, šim vī­rie­tim ir grū­tī­bas spert iz­šķi­ro­šo so­li. Viņš gai­da jū­su at­bal­stu. Viņš lab­prāt no­do­sies sek­sam že­le­jas pēr­ļu van­nā un ie­ne­sīs jūs gul­tā, kas būs no­kai­sī­ta ar ro­žu zied­la­pi­ņām.

Skor­pi­ons

Skor­pi­ona zī­mē dzi­mu­si sie­vie­te ir ļo­ti sek­su­āla. Vi­ņas acis dzirk­stī kā šam­pa­nie­tis. Bal­sī un žes­tos jau­šams vi­li­nā­jums. Lik­te­nī­go vī­rie­ti vi­ņa pa­ma­nīs pū­lī starp sim­tiem ci­tu un tā­pat arī tiks pa­ma­nī­ta. Nav jē­gas pre­to­ties šīs sie­vie­tes ma­ģis­ka­jai pie­vil­cī­bai. Vi­ņa ir kais­lī­ga un ar iz­do­mu, sek­sā var at­ļau­ties arī ko pār­stei­dzo­šu un ne­tra­di­ci­onā­lu.

Vī­rie­ti Skor­pi­onu va­da vi­ņa sek­su­ālās vēl­mes. Viņš ir kais­līgs, emo­ci­onāls un ne­pa­re­dzams. Viņš ir ga­tavs pār­va­rēt šķēr­šļus, lai pie­pil­dī­tu sa­vas vēl­mes. Vi­ņam pie­mīt hip­no­tis­ka sek­su­ali­tā­te, kas ap­bur sie­vie­tes. Skor­pi­onam pa­tīk fe­ti­ša priekš­me­ti, un viņš ļau­jas fan­tā­zi­jai. Gar­lai­cī­gi ar vi­ņu ne­būs ne­vie­nu brī­di.

Strēl­nieks

Sie­vie­te Strēl­nieks ir pie­vil­cī­ga un ko­ķe­ta. Vai­rāk par vi­su vi­ņai pa­tīk flirts un azar­tis­kas mī­las spē­les. Vi­ņai tīk eks­pe­ri­men­tēt, jo­kot un rei­zu­mis arī mai­nīt mī­ļā­kos. Vi­ņa kā mag­nēts pie­velk in­te­re­san­tus cil­vē­kus, bie­ži vien māk­sli­nie­kus, ak­tie­rus, rakst­nie­kus. Ie­spē­jams, zem vi­ņas grez­nā va­kar­tēr­pa ne­būs apakš­ve­ļas... Sek­sa par­tne­ri vi­ņa var pār­steigt ar in­tī­mām ro­tas­lie­tām.

Jau pir­ma­jā tik­ša­nās rei­zē ar vī­rie­ti Strēl­nie­ku jūs sa­ju­tī­siet se­vī spē­ku pie­plū­du­mu. Viņš ir jautrs, as­prā­tīgs un ap­bu­rošs. Viņš jums liks jus­ties kā ka­ra­lie­nei. Viņš at­tie­cī­bas redz ro­žai­nā gais­mā un sa­gla­bā op­ti­mis­mu arī pēc vil­ša­nās. Viņš ir pār­lie­ci­nāts, ka kat­ru die­nu pa­ve­ras jaun­as ie­spē­jas. Strēl­nie­kam pa­tiks in­tī­mi pie­skā­rie­ni ar zī­dai­nā cim­dā ie­vil­ktu ro­ku.

Me­žā­zis

Sie­vie­te Me­žā­zis sek­sā ir at­tu­rī­ga. Vi­ņai pie­trūkst dros­mes pār­kāpt ar­ha­is­kus mo­rā­los aiz­lie­gu­mus. Par­tne­rim nāk­sies pa­ma­tī­gi pa­cen­sties, lai at­brī­vo­tu vi­ņas sek­su­ali­tā­ti. Ka­mēr ne­pār­va­rēs kaut­rī­bu, vi­ņa ne­spēs bau­dīt mī­las prie­kus. Vi­ņa bai­dās ie­mī­lē­ties, jo do­mā, ka tā zau­dēs sa­vu bū­tī­bu un ne­at­ka­rī­bu. At­brī­vo­tī­bas iz­jū­tu vei­ci­na sti­mu­lē­jošs krēms un tā sau­ktās «spā­ņu mu­šas» kais­lī­bas pi­lie­ni.

Vī­rie­tis Me­žā­zis ne­sa­prot vār­du «nē». Viņš ie­tie­pī­gi mē­ģi­nās jūs ie­ka­rot no jaun­a, var­būt pat ga­diem il­gi. Sekss vi­ņam ir sva­rī­gāks par sie­vie­ti. Tur­klāt ne­re­ti viņš mīl par se­vi jaun­ākas par­tne­res. Vi­ņam ne­pa­tīk ko­ķe­tē­ri­ja, jo viņš ne­grib zau­dēt lai­ku. Ar ga­diem Me­žā­zis kļūst aiz­vien kais­lī­gāks. Me­žā­zim pa­tīk da­žā­di nie­ki in­tī­mās dzī­ves uz­la­bo­ša­nai.

Ūdens­vīrs

Ūdens­vī­ra zī­mē dzi­mu­šai sie­vie­tei pie­mīt spē­cīgs in­te­lekts. Vi­ņai ne­pa­tīk, ka uz vi­ņu ska­tās kā uz sek­sa ob­jek­tu. Vi­ņai ir sva­rī­gi, lai vī­rie­tis vi­ņu cie­nī­tu. Vi­ņa ir go­dī­ga, at­klā­ta un drau­dzī­ga. Ūdens­vī­ra sie­vie­tei va­ja­dzīgs vī­rie­tis, kas ļauj vi­ņai jus­ties sie­viš­ķī­gai. Vi­ņai pa­tīk gau­mī­gi, in­tī­mi ak­se­su­āri, ma­sā­žas rul­lī­ši un in­ti­mi­tā­te dža­ku­zi.

Vī­rie­tis Ūdens­vīrs spēj mī­lēt sie­vie­ti, ku­rai ne rei­zi nav pie­skā­ries, un ot­rā­di – sa­gla­bāt vien­al­dzī­gu sal­tu­mu pret sek­sa par­tne­ri. Emo­ci­jas nav vi­ņa stip­rā pus­e. Ūdens­vī­ru pie­velk ne­or­di­nā­ras per­so­nī­bas. Viņš gai­da, lai sie­vie­te sper pir­mo so­li un uz­ņe­mas va­do­šo lo­mu sek­sā. Ta­jā pa­šā lai­kā Ūdens­vī­ram pa­tiks ne­tra­di­ci­onā­la pie­eja.

Zi­vis

Ziv­ju zī­mē dzi­mu­si sie­vie­te ir ļo­ti sie­viš­ķī­ga, traus­la, ne­va­rī­ga. Vi­ņa ir jū­tī­ga un mai­ga. Ie­spē­jams, ka vi­ņai pie­mīt pa­re­ģo­ša­nas spē­jas. Vī­rie­ši bie­ži ie­mī­las Ziv­ju sie­vie­tēs. Vi­ņa par­tne­rim dā­vā sa­vu jū­tī­go dvē­se­li un ne­aiz­mir­sta­mus brī­žus di­va­tā. Ziv­ju sie­vie­tēm pa­tīk tāds sekss, kas vi­ņām pil­nī­bā ļauj iz­just sa­vu traus­lo da­bu. Vī­riš­ķī­ba un ro­man­ti­ka uz vi­ņām at­stāj ie­spai­du.

Vī­rie­tis Zivs ir emo­ci­onāls un ļo­ti jū­tīgs pret ap­kār­tē­jo vi­di. Vi­ņam pa­tīk ju­tek­lis­kas sie­vie­tes ar no­slie­ci uz lī­de­rī­bu. Viņš ir sap­ņo­tājs, ie­spē­jams, ta­lan­tīgs māk­sli­nieks – glez­no­tājs, tēl­nieks vai dzej­nieks. Viņš dzī­vo ide­ali­zē­tā sap­ņu pa­sau­lē. Vi­ņam va­rē­tu pa­tikt, ja mī­ļo­tā ir tēr­pu­sies eņ­ģe­ļa vai bar­gās kun­dzes kos­tī­mā un ļauj va­ļu fan­tā­zi­jai. Viņš die­vi­na fe­ro­mo­nu smar­žas un ma­sā­žas eļ­ļas.