Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 28.janvārim

AUNS. Daudz laika veltīsi darbam un karjerai, tāpēc mājas dzīve un saimniecības darbi paliks otrajā plānā. Veido kontaktus, apspried darījumus un, iespējams, noslēgsi finansiāli izdevīgu vienošanos. Tomēr dienu steigā atceries arī par sevi – atrodi laiku, lai aizietu pie friziera, manikīra, uz masāžu vai solāriju. Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs, komunālajos dienestos vai bankā.

VĒRSIS. Vēlams veselīgs dzīvesveids. Ievēro pareizu ēšanas režīmu, parūpējies par vitamīnu devu, apmeklē sporta zāli vai iesaisties ziemas kustīgajās aktivitātēs. Un mudini uz to arī ģimeni. Svarīga saprašanās ar bērniem, tāpēc noteikti uzklausi viņus un mēģini iedziļināties jautājumos, kas viņiem šobrīd ir aktuāli. Labs laiks mācībām, redzesloka paplašināšanai un ceļojumu plānošanai.

DVĪŅI. Daudz enerģijas paņems darbs, taču ar pienākumiem tiksi galā sekmīgi. Brīvo laiku pavadi kopā ar savējiem, sarīko radinieku saietu, sakārto ģimenes albumus vai apkopo informāciju par ciltskoku. Piemērots laiks saimnieciskiem darbiem, remontam un nekustamā īpašuma jautājumiem. Vari arī iegādāties kādu lielāku pirkumu mājām, piemēram, mēbeles vai paklājus.

VĒZIS. Būsi aizņemts ar ģimenes darīšanām. Palīdzēsi radiniekiem, atbalstīsi viņus un dalīsies pārdomās. Kopā būšana sniegs prieku un izjūtu, ka vienotībā ir spēks un varat cits uz citu paļauties. Labprāt saimniekosi virtuvē un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes. Taču nevajadzētu aizmirst arī sevi – labs laiks mācībām un iekšējās pasaules sakārtošanai. Atrodi brīdi, lai pabūtu vienatnē.

LAUVA. Aktīva mājas dzīve. Būsi noskaņots saimnieciskai rosībai – vari sarīkot ģenerāltīrīšanu, pārskatīt garderobi un izdaiļot interjeru. Brīvdienās ielūdz ciemos radus un draugus un izmēģini jaunas kulinārijas receptes. Darba frontē iespējas pavairot ienākumus – iesaisties jaunos projektos un nebīsties no izaicinājumiem. Var nākt kāds izdevīgs darba piedāvājums.

JAUNAVA. Atbildīgi pienākumi mājas saimniecībā un ģimenē. Ja kādam no radiem nepieciešams padoms vai praktiska palīdzība, izdari visu, kas tavos spēkos. Brīvdienās vari sarīkot iepirkšanās tūri un iegādāties saimniecības preces ilgākam laikam. Tēriņiem pieej praktiski un racionāli, neļaujies mānīgajam atlaižu vilinājumam un nepērc skaistus niekus, kas šobrīd nav nepieciešami.

SVARI. Dažādi pienākumi mājās, risināmi saimnieciskas dabas jautājumi un svarīgas attiecības ar mājiniekiem, it īpaši ar bērniem. Būs daudz emociju un mainīgs garastāvoklis. Rūpīgi seko saimnieciskiem tēriņiem un skaties, kā vari ienākumus pavairot. Sekmīgs laiks tehnikas iegādei. Varbūt ģimenei nepieciešams jauns auto, virtuves kombains, veļas mašīna vai mājas kinozāle.

SKORPIONS. Pievērsies finanšu tēmai. Sekmīgs periods lietišķo jautājumu risināšanai un darījumiem. Meklē iespējas noslēgt izdevīgus līgumus un ielikt stabilus pamatus peļņai nākotnē. Vari iegādāties nekustamo īpašumu vai plānot nopietnus remontdarbus. Mājās gādā par saticību un nestrīdies ar savējiem par sīkumiem. Labāk ieplānot kopīgus darbus, tie veiksies raiti un saliedēs.

STRĒLNIEKS. Pievērsies nodarbēm, kas vairo optimismu. Palutini sevi ar organisma spēkus atjaunojošām procedūrām, atrodi laiku meditācijām, pārdomām vienatnē vai pastaigām dabā. Svarīga finanšu tēma. Seko ienākumiem un izdevumiem, netērējies par niekiem un iepirkšanās tūrēs esi apdomīgs. Iespējami piedzīvojumi un pavērsieni attiecību jomā, izrunājies ar mīļoto cilvēku.

MEŽĀZIS. Būsi autoritāte, un tava pieredze noderēs citiem un pašam, taču pārāk neuztiep savu viedokli mājiniekiem. Ja gribēsi panākt, lai viss notiek pēc tava prāta, var izcelties strīdi. Brīvdienās visi kopā kaut kur izejiet, apmeklējiet kultūras pasākumus vai iesaistieties ziemas sporta aktivitātēs. Iegādājoties sadzīves tehniku, izvēlies kvalitatīvu preci un pievērs uzmanību ražotāja garantijām.

ŪDENSVĪRS. Dienas darbā ritēs aktīvi, tāpēc brīvdienās noteikti atrodi laiku mierīgai atpūtai – vispirms izgulies, tad mazliet paslinko un palasi. Pēc tam lēnā garā vari apdarīt saimniecības darbus. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankās, sagatavojies kārtīgi, tomēr labāk svarīgas sarunas atlikt uz vēlāku laiku. Ar naudu rīkojies apdomīgi un mirkļa iespaidā nepērc visu, ko sirds kāro.

ZIVIS. Labprāt pavadīsi laiku ar ģimeni, būs saturīgas sarunas un kopīgas noderīgas idejas. Iespējams, sāksiet jau apspriest darbus pavasarim: kā labiekārtot dārzu, kādi remontdarbi vai pārbūves jāveic. Esi apdomīgs naudas lietās – neskaiti un domās netērē naudu, kas vēl nav ienākusi tavā bankas kontā. Dārgus pirkumus, piemēram, sadzīves tehniku, atliec uz vēlāku laiku.