Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 14.janvārim

AUNS. Jāgādā par saticību ģimenē. Darbā būs daudz pienākumu, jaunas iespējas un pārmaiņas, kuras vajadzētu izmantot savā labā. Taču dienu steigā neatstāj novērtā savējos. Atrodi laiku, lai no sirds izrunātos, kopā parūpētos par mājas saimniecību un apspriestu nākotnes plānus. Ja esi iecerējis lielāku pirkumu mājas saimniecībai, rūpīgi izpēti piedāvājumus, lai neiznāk pārmaksāt.

VĒRSIS. Kopā būšana ar savējiem sniegs daudz prieka, un būs pozitīva enerģijas apmaiņa. Ja esi plānojis pārkārtojumus mājoklī, iesaisti šajā procesā visu ģimeni, darbi ies no rokas, un ar rezultātu būsi apmierināts. Vari kārtot lietišķas darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, taču nav labs laiks sarunām ar bankām. Finanšu lietās esi apdomīgs un nekārto naudas lietas ar draugiem.

DVĪŅI. Parūpējies ar savējiem un palīdzi ar padomu vai praktiski, ja tas nepieciešams. Attiecības ģimenē būs svarīgas. Var rasties interese par dzimtas vēsturi, radurakstiem un ciltskoku. Brīvdienās apciemo vai uzaicini pie sevis tuvākus un tālākus radus, iepriecini viņus ar gardu maltīti un omulīgu atmosfēru. Vari kārtot sadzīviskus jautājumus iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. 

VĒZIS. Tā vien šķiet, ka mājas darbi un ģimenes pienākumi nekad nebeidzas. Atkal jāsakopj, jāuzpoš un jārūpējas gan par mājokli, gan saviem mīļajiem. Piemērots laiks iepirkšanās tūrei un lielāku saimniecisko pirkumu veikšanai. Vari iegādāties mēbeles, paklājus, mēbeļu pārvalkus vai aizkarus, taču rūpīgi izpēti piedāvājumus un pievērs uzmanību cenām, lai izvēlētos izdevīgāko variantu.

LAUVA. Vēlme noteikt toni mājas dzīvē un rūpēties par visu un visiem. Kādam no radiem tas var nebūt īsti pa prātam – ieklausies mājinieku un it īpaši bērnu viedoklī. Piemērots brīdis, lai kārtotu finanšu darījumus vai risinātu sarunas ar bankām, kā arī veidotu uzkrājumus. Nežēlo naudu, lai stiprinātu organismu, vari apmeklēt SPA vai masāžas salonu vai pievērsties sportiskām aktivitātēm.

JAUNAVA. Ja esi plānojis kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai, tad rūpīgi iepazīsties ar piedāvājumu iespējām, jo ir riski pārmaksāt. Nebūtu labi uzņemties kredīta vai līzinga saistības. Mājas dzīvē atbildīgi pienākumi un rūpes par radiniekiem. Apciemo vai sazinies ar vecākajiem ģimenes locekļiem, varbūt viņiem nepieciešama kāda praktiska palīdzība. Brīvdienās ar ģimeni vari doties uz teātri.

SVARI. Mājās jāgādā par mieru un saticību, esi pēc iespējas vairāk kopā ar savējiem. Kopā apdariet mājas darbus, bet brīvdienās dodieties izklaidēs. Prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums, radošas vai sportiskas aktivitātes. Pievērs uzmanību bērnu vajadzībām un uzklausi viņu domas. Nevajadzētu pārāk uztiept savu viedokli, bet atšķirīgu viedokļu gadījumā atrast kompromisu.

SKORPIONS. Daudz enerģijas un vēlme paveikt lielas lietas. Darbs prasīs iedvesmu, var būt mainīgas situācijas, kas mazliet rada stresu un emocijas. Pēc saspringtām darba dienām vislabākā atpūta būs mājās kopā ar savējiem. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus, saviesīgās un saturīgās sarunās patīkami pavadīsi laiku. Kādu brīdi vajadzētu arī pabūt vienatnē, mierīgi atpūsties un palasīt.

STRĒLNIEKS. Pirmajā vietā privātā dzīve un sirdslietas. Padomā, kā stiprināt attiecības. Ja tajās iezagusies rutīna, sarīko romantisku pasākumu. Svarīga spēja un vēlme uzklausīt un saprast vienam otru. Ja brīvdienās plāno iepirkšanās tūri, izveido nepieciešamo lietu sarakstu, jo atlaižu vilinājumā var gadīties nopirkt mantas, kas šobrīd tā īsti nemaz nav nepieciešamas.

MEŽĀZIS. Gādāsi par mājīgumu un radinieku labsajūtu, saimniekosi virtuvē un labprāt pulcēsi kopā radu saimi. Plašāks dzimtas «salidojums» iepriecinās un stiprinās pārliecību, ka savējie – tas ir spēks. Var pat rasties idejas par ģimenes biznesu. Ir labs laiks jaunu finanšu plānu kaldināšanai un ienākumu pavairošanai. Veiksmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs, komunālajos dienestos vai bankās.

ŪDENSVĪRS. Ziemā vajadzētu padomāt par vitamīnu devu un profilakses pasākumiem veselības stiprināšanai pašam un ģimenes locekļiem. Pārskati tautas recepšu pūru, dabiskie līdzekļi lieti noderēs. Jāpievērš uzmanība finansēm, naudas lietās esi precīzs, rūpīgi seko līdzi ienākumiem un izdevumiem. Iespējams, radīsies interesantas idejas par peļņas pavairošanu.

ZIVIS. Svarīga būs finanšu tēma. Rēķināsi un kalkulēsi, lai līdzsvarotu ienākumus un izdevumus. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības vai pirkt dārgas lietas līzingā, bet, iegādājoties tehniskas ierīces, pārbaudi kvalitāti un garantiju. Lēnā garā vari pārskatīt tūrisma maršrutu piedāvājumus un sākt plānot šāgada atvaļinājuma ceļojumu. Prieks no kultūras pasākumu apmeklējuma.