Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 3.decembrim.

AUNS. Daudz laika veltīsi ģimenei un mīļotajam cilvēkam. Iespējams, jāpalīdz gan ar padomu, gan praktiski. Ja viedokļi kādā jautājumā atšķiras, tad risini visu mierīgā ceļā un esi gatavs kompromisam. Uztiepjot savas domas, mājās var izcelties strīdi. Sazinies ar radiem un draugiem svešatnē vai sāc plānot nelielu ceļojumu, lai viņus apciemotu. Sekmīgs laiks arī jaunām zinībām.

VĒRSIS. Vari kārtot darīšanas iestādēs saistībā ar nekustamo īpašumu vai komunāliem jautājumiem – varbūt jāpārslēdz kāds līgums vai nepieciešams saimnieciska rakstura pakalpojums. Ģimenes dzīvē aktuāli tie jautājumi, kas svarīgi bērniem. Uzklausi viņu vēlmes un atbalsti idejas. Dodoties iepirkšanās tūrē, savējos lutini ar mēru. Var būt palieli tēriņi par skaistām vai gardām lietām.

DVĪŅI. Visi mājas darbi ies no rokas – vari uzpost, pārkārtot un izdaiļot. Nomaini aizkarus, galdautus un citus tekstilizstrādājumus, tādējādi mājoklī ienesīsi jaunas enerģijas. Tāpat arī derētu iegādāties kaut ko jaunu virtuvei, piemēram, plīti, trauku mazgājamo mašīnu vai ledusskapi. Brīvdienās izmēģini jaunas receptes un ielūdz pusdienās radus un tuvus draugus.

VĒZIS. Laiks nelieliem pārkārtojumiem mājoklī, vari mainīt mēbeļu novietojumu un interjera priekšmetus. Tuvojas advente, un laiks ienest mājā svētku noskaņas – vainagu ar svecēm un īpašo kalendāru, kur katra lodziņa atvēršana piedāvā kādu saldu pārsteigumu un skaita dienas līdz Ziemassvētkiem. Brīvdienās palutini savējos ar gardu kūku, kēksu vai desertu.

LAUVA. Svarīga naudas tēma. Skaties, kur un kā vari nopelnīt vairāk – varbūt ir iespējas uzņemties papildu pienākumus vai pievērsties privātajam biznesam. Sekmīgi pirkumi mājas saimniecībai. Vari iegādāties gan lielākus pirkumus, piemēram, dīvānu, atpūtas krēslus, jaunu gultu vai ledusskapi. Brīvdienās kopā ar saviem mīļajiem dodies uz kultūras vai izklaides pasākumu.

JAUNAVA. Ielaid mājās gada nogales svētku gaišās noskaņas, jo sākas adventes laiks. Prātā nāks radošas idejas par mājokļa izdaiļošanu un svētku rotājumiem. Ja ģimenē aug bērni, pagatavojiet tos kopā un pašu spēkiem. Šis process iepriecinās un satuvinās. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus un uzklāj pusdienu galdu. Laiks paies interesantās un patīkamās sarunās.

SVARI. Jāievieš kārtība mājās. Sarīko ģenerāltīrīšanu, pārskati garderobi un izrevidē saimniecības priekšmetus. To, kas netiek lietots vai savu laiku nokalpojis, vajag izmest. Atbrīvo vietu jaunām lietām un atjauno telpu enerģētiku. Velti pienācīgi daudz laika bērniem, uzklausi viņu vēlmes un ieceres. Diskusijās nonāksiet pie kopīgiem un saprātīgiem risinājumiem. Labs periods mācībām.

SKORPIONS. Nepalaid garām iespējas papildus nopelnīt vai arī noslēgt ilgtermiņa ienesīgas vienošanās. Piemērots laiks nozīmīgiem pirkumiem, vari iegādāties nekustamo īpašumu, mēbeles, kā arī sākt jau domāt par gadumijas dāvanām saviem mīļajiem – lai nepaliek uz pēdējo brīdi. Nedēļas nogalē romantisks pasākums ar mīļoto cilvēku vai jautri brīži, atpūšoties draugu lokā.

STRĒLNIEKS. Pārskati mājas saimniecību – kas nomaināms vai pielabojams. It sevišķi tas attiecas uz santehnikas ierīcēm: krāniem, izlietnēm, tualeti. Brīvajā laikā pozitīvas emocijas no teātra, koncerta vai izstādes apmeklējuma. Ja dosies turp kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku, jaunie iespaidi satuvinās, būs ar ko dalīties un parunāt. Tāpat arī patīkamas un jautras tikšanās ar labiem draugiem.

MEŽĀZIS. Mājas dzīvē iespējami negaidīti priecīgi notikumi, var ierasties mīļi ciemiņi, iespējams, radi vai draugi no tālākām malām. Ikdienā jāsargās no sīkiem sadzīviskiem strīdiņiem un piekasīšanās. Esi tolerants un respektē otrās pusītes un bērnu viedokļus. Nav labs laiks sadzīves tehnikas iegādei. Ja ko pērc, pārbaudi kvalitāti un nepaļaujies zemākās cenas kārdinājumam.

ŪDENSVĪRS. Pievērs uzmanību naudas lietām – vai saņemti visi ienākumi un laikus samaksāti rēķini. Vari sākt jau pamazām iegādāties gadumijas svētku dāvanas saviem mīļajiem. Kaut ko vari pasūtīt arī no ārvalstu interneta veikaliem vai katalogiem. Brīvdienās kopā ar ģimeni kaut kur izej – uz izklaides pasākumu vai vienkārši paklejot pa pilsētu. Prieks no tikšanās ar draugiem.

ZIVIS. Vislabāk jutīsies mājās, ģimenes lokā kopā ar savējiem. Būs dažādas idejas par mājokļa uzlabošanu, saimnieciskiem pirkumiem un kulinārijas eksperimentiem. Adventes sākuma noskaņas tavās mājās ienāks gaiši un sirsnīgi. Dodoties iepirkties, esi apdomīgs naudas lietās un neļaujies atlaižu un izpārdošanu drudzim. Nav labs laiks elektropreču iegādei.