Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 26.novembrim.

AUNS. Mājas dzīvei atliks mazāk laika, jo būsi līdz matu galiņiem darba pienākumos. Pārrunas, sapulces un tālruņa zvani. Var pavērties jaunas karjeras iespējas, tomēr nevajag atstāt novārtā attiecības ar mīļoto cilvēku. Sarīkojiet skaistu, romantisku pasākumu sev diviem vien. Ja tev ir ģimene, tad brīvdienās dodieties visi uz kādu pasākumu vai izbraucienā, jo kopīgi iespaidi satuvinās vēl vairāk.

VĒRSIS. Sekmes lietišķās darīšanās. Vari risināt nekustamā īpašuma jautājumus, kārtot darīšanas namu pārvaldē vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Turi kārtībā naudas lietas – pārskati rēķinus un iekārto izdevumu grāmatiņu. Ja dosies iepirkšanās tūrē, ievēro mērenību. Palieli izdevumi saimnieciskām vajadzībām. Nevajadzētu aizņemties vai aizdot, bet domāt par jaunām peļņas iespējām.

DVĪŅI. Piemērots periods mājokļa labiekārtošanai. Vari veikt nelielu kosmētisko remontu, mainīt mēbeļu novietojumu vai iegādāties jaunus interjera priekšmetus. Varbūt jānomaina gulta, paklājs vai skapis? Pārskati savu un ģimenes garderobi. Iespējams, vēl kaut kas jāiegādājas vēsajai sezonai. Brīvajā laikā mierīgi atpūties un izvairies no strīdiem. Daudz kas atkarīgs no garastāvokļa.

VĒZIS. Gribēsi ieviest kādus pārkārtojumus mājokļa iekārtojumā un līdzšinējā lietu kārtībā. Vari atsvaidzināt interjeru un iegādāties kādu lielāku pirkumu, piemēram, mēbeles vai mākslas priekšmetus. Esi pēc iespējas vairāk kopā ar bērniem. Iespējams, viņiem būs nepieciešams tavs padoms. Brīvdienās kopā ar ģimeni vēlams apmeklēt izklaidējošus pasākumus vai pievērsties sportiskām aktivitātēm.

LAUVA. Dažādas idejas par peļņu un ienākumu pavairošanu. Ir vērts lūkoties pēc jauniem darba variantiem, uzņemties papildu pienākumus vai pievērsties privātajam biznesam. Zināsi, kā nopelnīt un kur naudu ieguldīt. Piemērots laiks arī nekustamā īpašuma iegādei. Tikai nevajag aizdot vai aizņemties un kārtot finanšu darīšanas ar draugiem. Brīvdienas pavadi ar mīļoto cilvēku.

JAUNAVA. Daudz laika veltīsi ģimenei. Iespējams, būs jāpalīdz savējiem, jāatbalsta viņi morāli vai materiāli. Brīvdienās ielūdz ciemos tālākus radus vai arī pats apciemo viņus. Prātā nāks vērtīgas idejas par ģimenes biznesu. Sekmīgs laiks ienākumu pavairošanai, bet kārtīgi jāstrādā un jārīkojas enerģiski. Vari iegādāties jaunu auto vai sadzīves tehniku, modes preces, rotaslietas un aksesuārus.

SVARI. No tevis staros pozitīvisms – ar smaidu un labestību atvērsi durvis uz cilvēku sirdīm. Daudzas lietas pozitīvi atrisināt ļaus «cilvēciskais faktors». Mājās jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Atrodi laiku, lai izrunātos ar atvasītēm, uzklausītu viņu domas un ieceres. Padomus dod mierīgi un neuzspied savu viedokli. Derētu papildināt zināšanas un profesionālās iemaņas.

SKORPIONS. Svarīga finanšu un biznesa tēma. Ir iespējas noslēgt ilgtermiņa vienošanās un pavairot ienākumus, kā arī veikt labus ieguldījumus, kas nes augļus nākotnē. Ja esošā situācija tevi neapmierina, tad meklē citu variantu vai pievērsies privātajam biznesam. Darba dunā atceries arī par atpūtu un veselīgu dienas režīmu. Derētu uzmundrinošas pirts procedūras, masāža un vitamīni.

STRĒLNIEKS. Veiksmīgi atrisināsi visdažādākos jautājumus. Viegli veidosies kontakti ar cilvēkiem gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Palīdzi citiem un, ja nepieciešams, nekautrējies lūgt palīdzību arī draugiem un tuviniekiem. Kopā viss veiksies raitāk. Brīvajā laikā vari pievērsties saimniecības darbiem mājās – labot santehniku, nomainīt krānu, tualetes vai vannas istabas aprīkojumu.

MEŽĀZIS. Mājas dzīve ritēs samērā nemierīgi, būs daudz saimniecisko darbu un sarunas ar radiņiem. Saspringtās situācijas risini lēnīgi un neiesaisties sadzīviskos strīdos. Pārlieka vēlme visu koordinēt un regulēt var izraisīt nesaprašanos. Nav labs laiks elektropreču un datortehnikas iegādei, bet, ja ko tādu pērc, tad pārliecinies par kvalitāti un garantijām. Vēlama organisma atslodzes kūre.

ŪDENSVĪRS. Radošas idejas attiecībā uz mājokļa izdaiļošanu un pārkārtošanu. Vari veikt nelielu kosmētisko remontu vai vienkārši atsvaidzināt interjeru ar jauniem aizkariem, galdautiem vai mēbeļu pārklājiem. Iepērkoties gan seko līdzi izdevumiem un neiztērējies pārāk daudz. Rēķini jātur kārtībā, jo naudas lietās iespējami pārpratumi un neskaidrības. Nevajadzētu aizdot un aizņemties.

ZIVIS. Jāsargās un stresa un pārslodzes. Pēc aktīvām darba dienām vislabāk jutīsies mājās. Darāmā netrūks nevienu brīdi. Atradīsi, ko tīrīt, uzpost un salabot. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar savējiem un nonāksi pie atziņas, ka ģimene ir liela vērtība. Vari ielūgt ciemos dažus labus draugus un iepriecināt viņus ar gardām uzkodām un kokteiļiem. Ir vērts padomāt arī par privāto vai ģimenes biznesu.