Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

KAIS­LĪ­BU HO­RO­SKO­PI: Vī­rie­šu ero­tis­kās no­krā­sas

© žurnāls "Praktiskā Astroloģija"

Paš­pār­lie­ci­nā­tī­ba un spēks ir vī­rie­šu mas­kas, aiz ku­rām rei­zēm slēp­jas traus­la un ne­or­di­nā­ra bū­tī­ba. Ar vī­rie­šiem viss ir sa­rež­ģī­ti! Vi­ņiem pie­tu­vo­ties ir vēl grū­tāk ne­kā sie­vie­tēm. Iz­rā­dās, ka arī ero­tis­kie ho­ro­sko­pi stip­ra­jam dzi­mu­mam ir no­slē­pu­mai­nā­ki un sa­rež­ģī­tā­ki ne­kā dā­mām. Skaidrs, ka kon­krē­tas sek­su­ālās uz­ve­dī­bas un mī­les­tī­bas krā­su ni­an­ses at­klāj ti­kai in­di­vi­du­ālā zvaig­žņu kar­te, to­mēr da­žus vis­pā­rī­gus ie­tei­ku­mus, tu­vo­jo­ties iz­re­dzē­ta­jam, ir vērts ņemt vē­rā.

Auns

Tiek uz­ska­tīts, ka Auni vi­su lai­ku do­mā par sek­su. Kvē­lo­jo­šās vēl­mes, kas vi­ņos slēp­jas, jeb­ku­rā brī­dī var pār­vēr­sties lies­mās, kas šau­jas uz ār­u. Tas to­mēr ne­no­zī­mē, ka vi­ņi ne­prot mī­lēt. Lai ie­gū­tu ie­kā­ro­to sie­vie­ti, vī­rie­tis Auns liek lie­tā iz­do­mu un kļūst bez­ga­la at­jau­tīgs. Ta­jā pa­šā lai­kā tu­vī­ba ar Aunu var ne­sniegt gai­dī­to gan­da­rī­ju­mu, jo vi­si vi­ņa spē­ki, ie­spē­jams, iz­sī­ku­ši, cī­no­ties un ie­gūs­tot kā­ro­to. Sekss ar šīs zī­mes vī­rie­šiem būs spon­tāns un ātrs.

Kur un kā?

Pirms ļau­ties in­tī­mām ro­ta­ļām, Auns maz­liet jā­sa­val­da un jā­at­vē­si­na. No­vil­ci­niet tu­vī­bas mir­kļus! Pirms mī­lē­ša­nās var no­ska­tī­ties video ar sek­sa ainām, uz­vilkt ko­šu, uz­bu­di­no­šu apakš­ve­ļu, mel­nas ze­ķes, sar­ka­nas augst­pa­pē­žu kur­pes. Ne­kaut­rē­jie­ties ra­dīt at­klā­ti pa­ve­di­no­šu tē­lu. Mērķ­tie­cī­gais un spon­tā­nais Auns ne­pie­vērš pā­rāk lie­lu uz­ma­nī­bu tik­ša­nās vie­tai un lai­kam. Ar vi­ņu viss būs ne­gai­dī­ti.

Vēr­sis

Vēr­šu cil­tij pie­de­rī­gie ir di­ži grē­ci­nie­ki, ze­mes bēr­ni, kas ne­spēj at­teik­ties no bau­dām. Sek­sā Vēr­ši ir lē­nī­gi, bet ne­at­lai­dī­gi. Vi­ņi spēj būt ero­tis­ki, tur­klāt sek­sa vi­ņiem va­jag daudz. To­mēr Vēr­ši nav eks­pe­ri­men­tē­tā­ji, daudz­vei­dī­ba nav do­mā­ta vi­ņiem. Vēr­šu vī­rie­ti īs­ti ne­var no­saukt par iz­smal­ci­nā­tu un ga­lan­tu mīl­nie­ku. Ar sek­su viņš lab­prāt no­dar­bo­jas klu­sē­jot. Tur­klāt ti­kai tad, kad vi­ņam gri­bas. Vi­ņam pa­tīk vien­lī­dzī­gas in­tī­mās at­tie­cī­bas. Vēr­sis ne­cen­šas būt pā­rāks par sa­vu iz­re­dzē­to un no sie­vie­tes gai­da tā­du pa­šu at­vēr­tī­bu. Vēr­sis sa­gla­bā lie­lis­ku fi­zis­ko for­mu līdz pat dzi­ļam ve­cu­mam.

Kur un kā?

Vēr­si ne­var sa­val­dzi­nāt ar pār­bau­dī­tām sie­vie­šu vil­tī­bām – val­gu ska­tie­nu, it kā ne­jau­ši at­seg­tu ceļ­ga­lu, dzi­ļu de­kol­tē. Viņš ir pār­lie­ku gudrs un ap­vel­tīts ar la­bu gau­mi, tā­pēc uz pri­mi­tī­viem āķī­šiem ne­uz­ķe­ras. Vēr­si ie­kvē­li­na ci­tas lie­tas – lē­na de­ja, uz­bu­di­no­šas smar­žas, at­klā­tas sa­ru­nas pa tele­fo­nu un at­zī­ša­nās mī­les­tī­bā. Īpa­ši Vēr­sim pa­tīk ro­man­tis­kas, iz­ci­li gar­das va­ka­ri­ņas ar tur­pi­nā­ju­mu sve­ču gais­mā. Ta­ču Vēr­sim var ne­pa­tikt da­žas mai­gu­ma iz­paus­mes, pie­mē­ram, kad vi­ņam glau­da gal­vu, bet pār­lieks pļā­pī­gums var pat sa­nik­not.

Dvī­ņi

Nav vieg­li at­rast ko­pī­gu va­lo­du ar Dvī­ņiem. Da­riet vi­su, ko vi­ņi no jums ne­gai­da, un jūs ne­kļū­dī­sie­ties. Dvī­ņu vī­rie­ti vai­rāk in­te­re­sē prāts ne­kā mie­sa. To­mēr ko­pī­ga «Ka­ma­sūt­ras» po­zu stu­dē­ša­na var iz­rā­dī­ties bīs­ta­ma, jo ie­spē­jams, ka vi­ņam gri­bē­sies iz­mē­ģi­nāt kā­du eks­trē­mu va­ri­an­tu. Lai gan lie­lā­kā da­ļa ša­jā zī­mē dzi­mu­šo vī­rie­šu augs­tu vēr­tē sie­vie­tes skais­tu­mu un no­vēr­tē in­tī­mo at­tie­cī­bu bur­vī­bu, šīs īpa­šī­bas ne­ga­ran­tē pa­nā­ku­mus sek­su­āla­jā dzī­vē. Ro­man­tis­kā pa­sau­les uz­tve­re par­tne­rē iz­rai­sa at­bil­des jū­tas, bet tu­vī­bas brī­dī Dvī­ņi var ra­dīt vil­ša­nos. Da­ļa no vi­ņiem sek­sā nav spē­ka­vī­ri, to­ties ir iz­pē­tī­ju­ši vi­sus in­tī­mās dzī­ves te­orē­tis­kos as­pek­tus. Ņe­mot vē­rā in­for­mē­tī­bu, ar Dvī­ņu vī­rie­ti gul­tā būs in­te­re­san­ti.

Kur un kā?

Ie­dves­mot Dvī­ņus nav grū­ti – ki­no, ko­pī­gi pār­gā­jie­ni, sa­ru­nas, ma­sā­ža, du­ša di­va­tā. Vi­ņus aiz­rauj viss ne­or­di­nā­rais un arī in­te­lek­tu­āli di­na­mis­kais. (Starp ci­tu, Dvī­ņi ne­at­teik­sies arī no sek­sa au­to­ma­šī­nā.) Tur­pre­tim kom­pli­men­ti, zva­ni uz dar­bu, ap­tum­šo­ta gais­ma un de­ja sal­das mū­zi­kas pa­va­dī­ju­mā var ne­ie­dar­bo­ties.

Vē­zis

Ja jums ir skum­ji un gri­bas tra­ku­lī­gu mī­las stās­tu, at­ro­diet Vē­zi. To­mēr bīs­tie­ties kļūt par vi­ņa kais­les ob­jek­tu. Ru­nā, ka Vē­ža kais­le spēj pa­zu­di­nāt. Ja ne­spē­jat kļūt par vi­ņa Džul­je­tu, la­bāk ne­ie­lai­die­ties.

Vis­ti­ca­māk, Vē­ža pa­gāt­nē ir daudz pa­mes­tu un aiz­vai­no­tu sie­vie­šu, bet vi­ņā šis fakts līdz­jū­tī­bu ne­iz­rai­sa. Vē­zis spēj sa­gro­zīt sie­vie­tei gal­vu un pa­mest, līdz­ko ap­dziest ro­man­ti­kas uguns­kurs. Vē­zis ir ero­tisks, bet gul­tā bie­ži vien rū­pē­jas ti­kai par sa­vu lab­sa­jū­tu.

Kur un kā?

Vē­zi uz­bu­di­na ero­tisks video ar por­no­grā­fi­jas ele­men­tiem un la­ba mā­jas vir­tu­ve. Tur­klāt ūdens zī­mes mīl iz­prie­cas ūde­nī, tā­pēc or­ga­ni­zē­jiet sa­tik­ša­nos pie da­bas ar pel­dē­ša­nos mē­ness­gais­mā. Pro­tams, kai­li! Mā­jās de­rēs van­na ar la­van­das vai ro­žu zied­la­pi­ņām.

Lau­va

Lau­vai mī­las māk­sla ir asi­nīs. Ja Lau­va jūs ie­mī­lēs, dos vi­su, ko vien vē­la­ties, un pat vai­rāk, ne­pra­sot un ne­gai­dot ne­ko pre­tim. Ta­ču ap­kār­tē­jie pat ne­no­jauš, ka aiz paš­pār­lie­ci­nā­tī­bas un va­re­nī­bas mas­kas var slēp­ties vī­rie­tis, kas nav pār­lie­ci­nāts par sa­vu sek­su­ālo spē­ku. At­klāt Lau­vas pa­tie­so spē­ku un snau­do­šos ta­lan­tus spēj gud­ra un tak­tis­ka par­tne­re, kas sa­vu vī­rie­ti pār­lie­ci­nās, ka viņš ir gal­vas­tie­su pā­rāks par ci­tiem.

Kā un kur?

Aiz­raut Lau­vu nav vieg­li, un vi­ņa ero­tisms augst­āko pun­ktu sa­sniedz at­pū­tas lai­kā sil­ta­jās zem­ēs. Viņš die­vi­na dār­gas vies­nī­cas un iz­šķēr­dī­gu at­pū­tu, kris­tā­la lus­tras, sar­ka­nus pa­klā­jus un ro­zes uz nakts­gal­di­ņa. Par ļau­nu ne­nāks pel­de di­va­tā. Lau­vam pa­tīk mai­gi pie­skā­rie­ni, glās­ti, bu­ži­nā­ša­na, ču­bi­nā­ša­na. Viņš mīl ka­žok­ādas un sam­tu. Lai ie­pa­tik­tos vī­rie­tim – Lau­vam, jums jā­pa­rū­pē­jas par ār­ējo iz­ska­tu. Jums jā­būt spil­gtai, vi­ņa ka­ra­lie­nei. Vi­ņu uz­bu­di­na dārg­lie­tas, kos­mē­ti­ka, dār­gas smar­žas.

Jau­na­va

Pe­dan­tis­kā un tāl­re­dzī­gā Jau­na­va se­vi ne­lab­prāt sais­ta ro­man­tis­ku at­tie­cī­bu mezg­los. Ja jums to­mēr iz­do­das vi­ņu at­kau­sēt, gai­dāms kais­līgs, at­brī­vo­jošs sekss. Vī­rie­tis – Jau­na­va ir no­teikts un aku­rāts. Šīs īpa­šī­bas iz­pau­žas ne vien dar­bā, bet arī at­tie­cī­bās ar sie­vie­tēm. Va­ja­dzī­ba pēc skaid­rī­bas, vien­kār­šī­bas un kaut­rī­gums ne­daudz sa­rež­ģī vi­ņa mī­las dzī­vi, lai gan Jau­na­vas sek­su­ālās spē­jas ir augst­as. To­mēr par­tne­ri viņš pār­steidz ar mai­gu­mu, uz ko spē­jīgs vien re­tais. Lai vei­do­tos piln­vēr­tī­gas at­tie­cī­bas, vi­ņam va­ja­dzīgs ne vien sie­vie­tes at­balsts, bet arī drau­dzī­ba.

Kur un kā?

Ko­pī­gu fit­ne­sa no­dar­bī­bu lai­kā viņš ne­uz­bu­di­nā­sies, to­ties Jau­na­va ir gan­drīz vie­nī­gais no vi­sa zo­di­aka ple­jā­des, ko spēj sa­traukt sie­vie­tes pirk­sti vi­ņa ma­tos un vieg­la ku­ti­nā­ša­na aiz auss. To­mēr vis­brī­vāk viņš ju­tī­sies div­vien­tu­lī­bā ar sie­vie­ti ne­uz­bā­zī­gi ie­kār­to­tā gu­ļam­is­ta­bā ar ska­tu uz jū­ru vai eze­ru. Da­žā­di nie­ki un de­ta­ļas, kas no­vērš uz­ma­nī­bu no mī­las ob­jek­ta, vi­ņu kai­ti­nās.

Sva­ri

Ja vē­la­ties uz­ma­nī­gu, rū­pī­gu un ro­man­tis­ku mī­ļā­ko, mek­lē­jiet Sva­rus! Vi­ņi mī­las lie­tās ir ne­ie­do­mā­ja­mi ide­ālis­ti. Ta­ču, kad kais­les uguns­kurs ap­dzi­sīs, jūs ie­rau­dzī­siet Sva­ru rak­stu­ra ot­ru pus­i, ku­rā nav vie­tas uz­ti­cī­bai un at­bil­dī­bai. Sva­ri ie­mī­las zi­be­nī­gi, bet gan­drīz tik­pat strau­ji kais­le ap­dziest. Vī­rie­ši – Sva­ri ir di­vē­jā­di. Vie­nā sva­ru kau­sā ir vi­ņa bur­vī­gā bū­tī­ba, ele­gan­ce, tiek­ša­nās pēc sta­bi­li­tā­tes un mī­les­tī­ba, kas pu­to pār­i ma­lai. Ot­rā kau­sā ir ne­pār­trauk­ta va­ja­dzī­ba ie­ka­rot sie­vie­tes un vēl­me pēc sek­sa. Tu­vī­ba ar kā­ro­to sie­vie­ti uz kā­du lai­ku at­vieg­lo, bet pēc tam viss sā­kas no jaun­a. Vis­la­bāk, ja Sva­ru par­tne­rei ir līdz­īgs tem­pe­ra­ments.

Kad un kur?

Aici­niet vi­ņu uz van­nas is­ta­bu un esiet pret vi­ņu mai­ga. Tur­pi­nā­ju­mā pa­ma­sē­jiet vi­ņu ar pa­čū­li­jas eļ­ļu. Čuk­sti, ero­tis­kas no­pū­tas, pie­skā­rie­ni, at­kai­li­nāts plecs un gurns – tas viss ir vī­rie­tim no Sva­ru cilts. Tā­pat kā vieg­la ele­gan­ce ar ero­tis­kas fan­tā­zi­jas pie­si­tie­nu.

Skor­pi­ons

Tei­ciens «klu­sie ūde­ņi ir tie dzi­ļā­kie» at­klāj Skor­pi­ona da­bu. No­slē­pu­mains, aiz­ņemts, sa­bo­zies, caur­ur­bjošs ska­tiens caur pie­ri – viņš vien­mēr cen­šas val­dīt pār si­tu­āci­ju. Vī­rie­tis – Skor­pi­ons ir tem­pe­ra­men­tīgs un spēj rī­ko­ties ne­gai­dī­ti, bet viņš ne­kad ne­at­slābst tik ļo­ti, lai ie­kris­tu sie­vie­tes val­dzi­nā­ju­ma tīk­los. Viņš ir spēl­ma­nis un lie­lisks sek­su­ālais par­tne­ris. Vieg­li ie­gūs­ta­ma sie­vie­te vi­ņu ne­vi­li­na. Skor­pi­onam bau­du sa­gā­dā ie­spē­ja uz­va­rēt sie­vie­ti – brī­vu un ne­at­ka­rī­gu. Tur­klāt sva­rī­gāks par ie­gu­vu­mu ir cī­ņas pro­cess. Bal­vā uz­va­rē­tā būt­ne sa­ņem vi­ņa ne­val­dā­mo tem­pe­ra­men­tu. Dau­dzas sie­vie­tes uz­ska­ta, ka zau­dēt Skor­pi­onam no­zī­mē uz­va­rēt.

Kur un kā?

Lai uz­bu­di­nā­tu Skor­pi­onu, ir sva­rī­ga gai­sot­ne – gais­mas un tum­sas spē­le, sve­ču gais­ma, no­slē­pu­mai­na vie­ta. Spē­lē­jiet ar la­bā­ka­jām kār­tīm – at­klā­tu strip­tī­zu, dār­gu, stip­ru al­ko­ho­lu, pi­kan­tām va­ka­ri­ņām. De­rēs sau­na, tur­ku vai krie­vu pirts. Ja vē­la­ties – lie­ciet lie­tā kaut vi­su sek­sa ro­taļ­lie­tu ar­se­nā­lu. Jo tra­kāk, jo la­bāk!

Strēl­nieks

Vī­rie­ti – Strēl­nie­ku sais­ta ele­gan­tas, ap­bu­ro­šas sie­vie­tes un bru­ņi­nie­ku cie­nī­gi stās­ti. Ce­ļo­jot pa dzī­vi, viņš Amo­ra bul­tas rai­da pa la­bi un pa krei­si. Re­zul­tā­ti vi­ņu in­te­re­sē ma­zāk ne­kā pats pro­cess. Strēl­nie­ki ne­re­ti mīl ek­so­ti­ku. Vi­ņu no­teik­ti ie­kvē­li­nās sie­vie­te – ār­zem­nie­ce ar ne­pa­ras­tu ār­ie­ni. At­do­dot par­tne­rei vi­su, kas vi­ņam pie­der, Strēl­nieks var vien­kār­ši aiziet an­gļu sti­lā – ne­at­va­do­ties. Nav vērts cen­sties vi­ņu no­tu­rēt. Strēl­nieks nav ra­dīts ilg­sto­šai sa­vie­nī­bai.

Kur un kā?

Sekss vi­ņam sa­gā­dā lie­lu bau­du. Ie­dves­mot vi­ņu spēj maigs pie­skā­riens, in­tī­ma sa­tu­ra īs­zi­ņa, ero­tis­kas fil­mas, ku­ru frag­men­tus viņš mēdz ko­pēt gul­tā. Viņš ir gard­ēdis, tā­pēc ne­aiz­mir­stiet par ro­man­tis­kām va­ka­ri­ņām. Viņš ar jums lab­prāt do­sies tā­lā ce­ļo­ju­mā. Dau­dziem Strēl­nie­kiem pa­tīk sekss plud­ma­lē, sie­na kau­dzē vai vien­kār­ši pie da­bas.

Me­žā­zis

Ja gri­bat ilg­sto­šas at­tie­cī­bas, at­ro­diet Me­žā­zi. Ne­no­vēr­tē­jiet par ze­mu vi­ņu jū­tī­gu­mu – Me­žā­ža sirds dzi­ļu­mos ir pa­slēp­ta mī­las sprāgst­vie­la, kas pil­dī­ta ar lie­lu vēl­mi pēc sek­sa. Me­žā­zis ir maigs mī­ļā­kais, kas acu ga­lā ne­var ciest ār­ējas jū­tu iz­paus­mes. At­tie­cī­bās ar sie­vie­tēm vī­rie­tis Me­žā­zis gan­drīz vien­mēr gūst pa­nā­ku­mus. To­mēr viņš nav ko­lek­ci­onārs. Viņš ne­kad ne­lie­kas gul­tā ar sie­vie­ti, pret ku­ru vi­ņam nav jū­tu.

Kur un kā?

Lai sa­val­dzi­nā­tu Me­žā­zi, ir jā­vel­tī pū­les un jā­sag­la­bā pa­cie­tī­ba. Ie­spē­jams, viņš pār­bau­da jū­su jū­tu stip­ru­mu. Me­žā­ža bru­ņas ne­sa­dra­gās ro­man­tis­kas va­ka­ri­ņas un mā­jī­ga gai­sot­ne. Ta­jā pa­šā lai­kā kla­sis­kas va­ka­ri­ņas ve­cā pi­lī vai eli­tā­rā klu­bā ko­pā ar vār­diem «es te­vi gri­bu» var ra­dīt brī­nu­mus.


Ūdens­vīrs

Ūdens­vīrs ne­kad ne­būs «kā vi­si cil­vē­ki». Tie­co­ties pēc brī­vī­bas, viņš pār­steidz un šo­kē. Ie­lais­ties ar Ūdens­vī­ru ir tas pats, kas raus­tīt vel­nu aiz as­tes. Dau­dziem no vi­ņiem sekss ir kār­tē­jais eks­pe­ri­ments, bet tem­pe­ra­men­tī­gai sie­vie­tei Ūdens­vīrs ne­būs pats pie­mē­ro­tā­kais par­tne­ris. Vi­ņu vai­rāk prie­cē fakts, ka vi­ņam pie­der skais­ta sie­vie­te, ne­kā sekss. Tas būs labs, bet rets.

Kur un kā?

Ūdens­vī­ra sek­su­ālie ste­reo­ti­pi vei­do­jas, sa­ru­nā­jo­ties ar drau­giem un la­sot grā­ma­tas. Ja vē­la­ties, lai le­dus iz­kūst, sa­kiet, ka viņš ir pats la­bā­kais vī­rie­tis pa­sau­lē un jūs kais­lī­gi il­go­ja­ties no­slīkt vi­ņa ap­skā­vie­nos. Gul­tā viņš lab­prāt ļau­jas, to­mēr at­ce­rie­ties, ka Ūdens­vī­riem ir at­tīs­tī­ta in­tu­īci­ja – ne­kā­du me­lu, ci­tā­di viss beig­sies pat ne­sā­ko­ties.

Zi­vis

Zi­vis ir no­slē­pu­mai­na, iz­ci­li jū­tī­ga ho­ro­sko­pa zī­me, kas vē­las mai­gu ap­ie­ša­nos un rū­pes. Ziv­ju vī­rie­ši ir emo­ci­onā­li, ap­vel­tī­ti ar ba­gā­tu fan­tā­zi­ju. Tur­klāt vi­ņi ļo­ti mīl sa­vas emo­ci­jas, sap­ņus un il­gas. Ero­tis­kie mo­tī­vi vi­ņu dzī­vē ie­ņem te­ju vai pē­dē­jo vie­tu. Zivs vī­rie­ši ir pār­lie­ci­nā­ti, ka sie­vie­te mīl ar ausīm, tā­pēc bez pār­trau­ku­ma bār­sta kom­pli­men­tus. Uz­va­ras un zau­dē­ju­mus, arī mī­las kau­jas lau­kā, vi­ņi pār­dzī­vo vie­nat­nē.

Kur un kā?

Zivs vī­rie­ti no emo­ci­onā­lās snau­das at­mo­di­nās ero­tis­ki aro­mā­ti, viegls al­ko­hols, no­slē­pu­mai­nas tik­ša­nās vie­tas, vē­lams pie jū­ras. Zivs vī­rie­tim pa­tīk pār­stei­gu­mi un gai­sot­ne, kas at­gā­di­na pa­sa­ku fil­mas sce­nā­ri­ju.