Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 5.novembrim.

AUNS. Svarīga ģimenes tēma – būs sarunas ar radiniekiem, kopīgi darbi un interesantas idejas gan par mājas iekārtošanu, gan biznesu. Iespējams, vajadzēs kārtot lietišķas darīšanas iestādēs saistībā ar nekustamo īpašumu vai komunālajiem jautājumiem. Dodoties uz sarunām, labi sagatavojies, jo var nākties sastapties ar birokrātiju. Jāpievēršas attiecībām – runā ar mīļoto cilvēku par to, kas uz sirds.

VĒRSIS. Piemērots laiks visdažādākajiem saimniecības darbiem. Vari veikt pārkārtojumus, uzlabot interjeru un labiekārtot virtuvi. Iegādājies plīti, trauku mazgājamo mašīnu vai tvaiku uzsūcēju. Brīvdienās vari izmēģināt jaunas kulinārijas receptes. Mājinieki novērtēs tavas pūles un slavēs gardās maltītes. Ja nespēj ar visu tikt galā, sadali pienākumus vienlīdzīgi starp visiem ģimenes locekļiem.

DVĪŅI. Praktiska un racionāla pieeja saimnieciskiem jautājumiem. Zināsi, kas un kā mājoklī uzlabojams un izdaiļojams. Ieplāno lielāku pirkumu – mēbeles, paklājus, aizkarus vai skaistus interjera priekšmetus. Vari risināt sarunas ar bankām vai kārtot līzingu. Brīvo laiku velti mājas dzīvei un pats sev, nevis izklaidēm. Tusiņos tikai velti iztērēsi laiku un labuma būs maz. Nepaļaujies uz citu solījumiem.

VĒZIS. Aktuāli finanšu jautājumi. Neaizdod un neaizņemies, bet apdomā, kā ienākumus pavairot. Varbūt jāuzņemas kādi papildu darbi vai jāpievēršas privātajam biznesam. Gādāsi un rūpēsies par māju un ģimeni, vēlēsies palīdzēt savējiem un varbūt pat viņu vietā atrisināt kādus jautājumus. Neuzņemies pārāk daudz, sargies no pārslodzes un neļauj vaļu emocijām. Labs laiks mācībām un kursu apmeklējumam.

LAUVA. Jāpievērš uzmanība finansēm, it īpaši, ja tavās rokās ir ģimenes kopējais naudas maks. Esi apdomīgs saimnieciskos tēriņos un nepārmaksā. Vislabākais ieguldījums būs glītās lietās, vari nopirkt jaunus aizkarus, mēbeļu pārklājus, traukus, vāzes vai mākslas priekšmetus. Taču nevajadzētu ieguldīt nekustamajā īpašumā vai risināt ar mājokli saistītus jautājumus. Brīvdienās apciemo radus.

JAUNAVA. Mājās jāgādā par mieru un saticību. Izrunājieties par svarīgāko, bet neatstāj novārtā arī pedagoģiskos jautājumus. Apjautājies, kā bērniem iet skolā, un, ja nepieciešams, palīdzi viņiem. Finanšu situācijā pozitīvas tendences un peļņas iespējas, var rasties jauns piedāvājums. Ja kārtojamas darīšanas bankās vai iestādēs, labāk atliec uz vēlāku laiku. Šobrīd būs grūti panākt vienošanos.

SVARI. Pirmajā vietā attiecības ģimenē, ar mīļoto cilvēku un bērniem. Var rasties situācijas, kad tev jāliek lietā sava diplomāta prasme, it īpaši komunikācijā ar atvasītēm. Uzklausi bērnus un neuzspied savu viedokli kā vienīgo pareizo. Lai uzlabotu un atsvaidzinātu attiecības ar savu otru pusīti, sarīkojiet romantisku pasākumu sev diviem vien. Un neapspried savu privāto dzīvi ar citiem.

SKORPIONS. Jāplāno dienas, lai vari paspēt paveikt gan darba, gan mājas pienākumus. Neuzņemies visu viens pats, bet padalies ar mājiniekiem. Brīvdienās ielūdz ciemiņus un pārsteidz viņus ar eksotiskiem ēdieniem un kokteiļiem. Ballīte radošā gaisotnē būs lieliska atpūta un iedvesmas avots jaunajai darba nedēļai. Rudens drēgnumā saudzē sevi un atceries par vitamīnu kūri.

STRĒLNIEKS. Jāgādā par saticību ar savējiem. Nepiktojies, ja, tavuprāt, mājās nav kārtības vai radinieki nerīkojas tā, ka tu vēlētos. Izsaki savu viedokli, bet atstāj viņiem izvēles iespējas. Brīvdienās vēlams visiem kopā kaut kur aiziet, apmeklēt pasākumus, satikties ar draugiem. Ja pienākas atvaļinājums, tad vari kopā ar ģimeni ieplānot ceļojumu uz siltām, eksotiskām zemēm.

MEŽĀZIS. Prātosi, kā palielināt ienākumus un atrast uzticamus darījumu partnerus. Veiksmīgi ieguldījumi saimnieciskās lietās, taču izdevumi jāplāno. Ar naudu rīkojies apdomīgi un pārāk netērējies – it īpaši par skaistām lietām, izklaidēm un dāvanām citiem. Pērkot tehnoloģiskas ierīces, rūpīgi pārbaudi kvalitāti. Dienas ritēs aktīvi un piepildīti, paredzamas dažādas tikšanās un saviesīgi pasākumi.

ŪDENSVĪRS. Pirmajā vietā ģimenes un mājas saimniecība, un tikai pēc tam visas pārējās dzīves tēmas. Vari veikt teritorijas sakopšanu pirms vēsās sezonas, izšķirot garderobi un iegādāties jaunas drēbes sev un ģimenes locekļiem. Labprāt saimniekosi virtuvē un izmēģināsi jaunas, eksotiskas receptes. Brīvajā laikā neaizmirsti arī atpūsties – palasi labu literatūru vai apmeklē kādu kultūras pasākumu.

ZIVIS. Aktīva rosība mājās un komunikācija ar radiniekiem. Atbalstīsiet cits citu, dalīsieties domās, apspriedīsiet kopīgas idejas. Radoša pieeja mājokļa pārkārtošanā un izdaiļošanā. Ja plāno iegādāties jaunus interjera priekšmetus, rūpīgi izpēti cenas, jo pastāv riski pārmaksāt. Elektropreču vai sadzīves tehnikas iegādi atstāj uz vēlāku laiku, bet, ja pērc, pievērs uzmanību garantijām.