Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Novembris. Skorpioniskais dziļo pārdomu laiks

© F64

Klāt ir novembris – tas mēnesis pirms ziemas sastinguma, kad godinām aizgājējus un dziļāk piedomājam pie dzimtas tēmām. Taču nevarētu teikt, ka visa mēneša garumā valdīs absolūta nopietnība un sērīgas noskaņas.

Latvijai novembris ir svarīgs – mūsu valsts 1918. gadā dzima tieši Skorpiona laikā, 18. datumā, kad debesīs bija sarežģītas astroloģiskās kombinācijas un jūtama pilnmēness ietekme. Tāpēc valsts pamathoroskops iezīmē sarežģītus ceļus. Bet ne jau vienmēr viss ir slikti. Jā, Latvijas dzimšanas dienu atzīmējam ar kapu apmeklējumiem un militāro parādi, toties spējam īsti izlustēties Līgo vakarā, apvienoties dziesmu svētku koros un iekarot savu vietu pasaulē ar radošumu intelektu.

Kopējās mēneša noskaņas

Novembris ir Skorpiona laiks, un lielāko mēneša daļu Saule atrodas šajā zodiaka zīmē. Gaisā virmo vēla rudens noskaņas, viss sastingst, kļūst pelēks, un vēlajos vakaros raisās pārdomas par eksistenciāliem jautājumiem. Skorpions visā Zodiaka aplī ir visdziļākā un nopietnākā zīme, kuras moto: «Mirt un celties!» Katra procesa noslēgums ir kaut kā jauna sākums. 22. novembrī pulksten 17.25 Saule pāriet optimistiskajā un dzīvespriecīgajā Strēlnieka zīmē, kas mudina atklāt un izzināt jaunus apvāršņus. Strēlnieks ir filozofs ar augstiem ētikas principiem un tiekšanos pēc brīvības, reizumis pārāk tiešs, bet draudzīgs.

Ar šādām rakstura iezīmēm būs apveltīti bērniņi, kas šomēnes nāks pasaulē.

Mazliet viegla flirta

Kaut arī Skorpiona zīme piešķir nopietnas noskaņas, vēl jau eksistē arī citas zīmes un citas planētas. Un tā nu sagadījies, ka mēneša lielāko daļu sievišķīgā Venera un vīrišķīgais Marss atradīsies Svaru zīmē, kas izstaro šarmu un pievilcību, šķiļ simpātiju dzirkstis un attiecībās ienes vieglu rotaļīgumu. Bērni, kas piedzims šajā laikā, būs apveltīti ar dabisku šarmu, pievilcību un labu gaumi.

Kad pievērsties saimniekošanai

Dienu fons saimnieciskām darbībām labvēlīgāks ir novembra pirmajā pusē, neraugoties uz to, ka Mēness atrodas dilstošā fāzē.

Debesīs vienmēr ir kādas saspringtas planētu kombinācijas, un tad ir jāizvēlas prioritātes – kas kurā gadījumā ir vai nav svarīgi, raksta žurnāls Praktiskā Astroloģija. Pēc vispārējiem dienu foniem saimniekošanai labvēlīgāks laiks ir mēneša pirmajā pusē, apmēram līdz 15. datumam. Mēness, kas norisēm piešķir auglīgu attīstību, līdz 11. novembrim gan atrodas dilstošā fāzē, taču pieredze rāda, ka Mēness fāze tomēr nespēlē galveno lomu, ja citi astroloģiskie rādītāji ir labvēlīgi. Tātad mēneša pirmajā pusē varat kārtot gan naudas darījumus, gan veidot kontaktus, gan darboties ar dokumentiem.

Biznesa darīšanām un arī jaunu firmu reģistrācijai labi derēs 12. un 13. novembris, kad Mēness atrodas lietišķajā un nopietnajā Skorpiona zīmē. 16. novembrī varat risināt ar nekustamo īpašumu un tā apsaimniekošanu saistītus jautājumus, tad Mēness ir Mežāzī, bet no 23. līdz 25. novembrim Vērša zīmes aizgādībā var plānot visdažādākās saimnieciskās aktivitātes.

Valstiskā mērogā savukārt nav labs laiks zemes, nekustamā īpašuma, veselības aprūpes un pedagoģisko jautājumu risināšanai. Saeimas darbs būs diezgan nemierīgs, bet, ja notiktu kādas izmaiņas valdības sastāvā, tas, iespējams, būtu tikai uz labu.