Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 22. oktobrim.

AUNS. Nemierīgs un notikumiem bagāts laiks. Labas iespējas parādīt sevi darbā, nostiprināt autoritāti un arīdzan pavairot ienākumus. Nekautrējies apspriest samaksas jautājumus vai runāt par algas pielikumu. Vari kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus vai risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Brīvdienās apciemo vai ielūdz ciemos radiniekus.

VĒRSIS. Pirmajā vietā ģimenes un mīlestības tēma. Pozitīvas emocijas sildīs sirdi, un kopā ar savējiem jutīsies ļoti labi. Var rasties radošas idejas, kā uzlabot un pārkārtot mājokļa vidi. Iegādājies skaistas lietas – gleznas, dekorus, elegantus traukus. Brīvajā laikā vajadzētu kaut kur aiziet ar mīļoto cilvēku. Pasākuma apmeklējums vai kāds kopīgs piedzīvojums uzšķils jaunas dzirkstis.

DVĪŅI. Būsi noskaņots kaut ko mainīt un uzlabot mājoklī. Vari veikt kosmētisko remontu, nomainīt aizkarus vai mēbeļu pārklājus, iegādāties ziedošus telpaugus vai interjera priekšmetus. Brīvo laiku pavadi ar savējiem – tas dos spēku un iedvesmu. Varat kopā apdarīt mājas darbus un pēc tam sarīkot ballīti. Darbā iespējas parādīt savu varēšanu un pakāpties pa karjeras kāpnēm.

VĒZIS. Mājās sakrājušies dažādi sīki darbiņi, ko vajadzētu apdarīt brīvdienās. Darba nedēļā tam diez vai atliks laika, jo būsi aizņemts ar jauniem projektiem vai mācībām. Šis ir īstais brīdis jaunu iemaņu apguvei un profesionālo zināšanu papildināšanai. Tāpat arī sekmīgs periods sadarbībai ar ārzemēm. Iespējams, jāpalīdz radiniekiem nokārtot kādi lietišķie jautājumi.

LAUVA. Svarīgu vietu ieņems mājas dzīve. Ir latviešiem tāds teiciens, ka nekur nav tik labi kā mājās, un tu par to būsi pārliecināts simtprocentīgi. Vari veikt nelielu remontu, izdaiļot interjeru, mainīt dzīvesvietu vai iegādāties nekustamo īpašumu. Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai bankās. Ja pašreizējais atalgojums tevi neapmierina, meklē izdevīgus variantus.

JAUNAVA. Atbildīgi pienākumi mājās. Iespējams, jāpalīdz kādam radiniekam vai jārisina ar nekustamo īpašumu saistīti jautājumi. Nevajadzētu sākt remontdarbus, pārbūves vai iegādāties mājokli. Esi apdomīgs naudas lietās, un visas vienošanās noformē juridiski korekti. Ja tev ir otrā pusīte, var rasties vēlme attiecību jomā kaut ko mainīt. Runā par to ar mīļoto cilvēku.

SVARI. Dienas ritēs nemierīgi, būs jārisina visdažādākie jautājumi un jāpieņem lēmumi. Sargies no stresa – nav vērts satraukties par niekiem un sadzīviskiem sīkumiem. Ģimenes cilvēkiem jāpievēršas bērnu vēlmēm un vajadzībām un attiecībās jāgādā par saskaņu. Bet, ja šobrīd esi viens, tad tiec skaidrībā ar sevi un apdomā, ko vari darīt privātās dzīves sakārtošanai.

SKORPIONS. Romantiskas noskaņas sildīs sirdi rudenīgajos vakaros, un tu ļoti labi jutīsies kopā ar mīļoto cilvēku un ģimeni. Derētu padomāt, kā atsvaidzināt ikdienu. Piemēram, aizvest savējos uz teātri, koncertu vai labu restorānu. Tomēr ar naudu jārīkojas apdomīgi, jo finanšu jomā kaut kas var bremzēties. Seko līdzi ienākumiem un rūpīgi plāno izdevumus. Ir vērts apsvērt privāta biznesa ideju.

STRĒLNIEKS. Diezgan grūti būs savienot darba un mājas pienākumus. Var nākties kārtot sarežģītus jautājumus un pieņemt svarīgus lēmumus. Tajā pašā laikā paveiktajam būs rezultāti materiālā izteiksmē. Ja neesi apmierināts ar ienākumiem, domā, kā tos pavairot. Attiecībās gādā par saskaņu un izrunājies no sirds ar mīļoto cilvēku, bet brīvdienās sarīko ballīti kopā ar labiem draugiem.

MEŽĀZIS. Jāgādā par saskaņu un saticību mājās. Iespējams, būs radusies vēlme kaut ko mainīt ierastajā lietu kārtībā vai veikt praktiskus pārkārtojumus. Taču nerīkojies uz savu roku, bet apspriedies ar mājiniekiem. Šajā periodā nevajadzētu pirkt dārgu sadzīves tehniku, bet, ja to dari, tad pārliecinies par kvalitāti un garantijām. Labs laiks redzesloka paplašināšanai un jaunu zinību apguvei.

ŪDENSVĪRS. Piemērots laiks lietišķo jautājumu kārtošanai. Sekmēsies sarunas bankās, iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Esi apdomīgs naudas lietās un turi kārtībā rēķinus. Var ieviesties kādas jukas un neskaidrības. Izdevumi pārsvarā saistīsies ar mājas saimniecību. Brīvdienās dodies iepirkties, iegādājies saimniecības preces ilgākam laikam un piepildi ledusskapi.

ZIVIS. Daudz emociju, un no tām atkarīgs dienu ritējums. Var rasties stresa situācijas un pārpratumi. Darbā daudz pienākumu un slodze, tāpēc brīvdienās labi jāatpūšas, un to vislabāk darīt ģimenes lokā. Kopā būšana ar savējiem dos spēku un pozitīvas emocijas. Varat apmeklēt kultūras pasākumu, izstādi vai teātra izrādi. Jāuzmanās no nepārdomātiem naudas tēriņiem.