Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 15.oktobrim

AUNS. Rudens dzestrumā atceries par vitamīnu devu sev un ģimenei. Par labu nāks zāļu tējas profilaksei, dzērvenes ar medu, karstais upeņu dzēriens. Dienas ritēs nemierīgi, tāpēc brīvajā laikā mierīgi jāatpūšas. Mājās apdari tikai pašu nepieciešamāko. Pēc tam kopā ar savējiem vari apmeklēt kultūras pasākumus, kā arī ieplānot tālāku ceļojumu uz kādu siltāku zemi un atpūtu kūrortā.

VĒRSIS. Radošas idejas mājokļa iekārtošanā un izdaiļošanā. Vari veikt nelielu remontu, iegādāties aizkarus, mēbeļu pārklājus, elegantus dekoratīvos spilventiņus, pufus un citus interjera priekšmetus. Mājas vidē arī jutīsies vislabāk, it īpaši tad, ja līdzās ģimene un mīļotais cilvēks. Darbā dienas ritēs nemierīgi, iespējamas situācijas, kas tev nav pa prātam. Nesatraucies par sīkumiem.

DVĪŅI. Saimniecības darbi paņems daudz laika, taču darīsi tos ar prieku. Vari pamainīt telpu iekārtojumu, iegādāties jaunas mēbeles, parūpēties par istabas augiem. Taču vislielāko prieku sagādās saimniekošana virtuvē. Ar patiesu iedvesmu izmēģināsi vēl nezināmas receptes. Iespējams, pa rokai gadīsies mammas vai vecmāmiņas pavārgrāmata, kas atklās daudz interesanta.

VĒZIS. Tuvākās nedēļas laikā diezgan daudz darīšanu ar radiniekiem – kāds vienkārši gribēs satikties, kādam būs nepieciešams tavs padoms, kādam jāpalīdz praktiski. Tā kā ģimeniskās vērtības tev ir svarīgas, parūpējies par savējiem, kā pieklājas. Brīvdienās varat kopā sarīkot mājas ballīti vai rudenīgus dārza svētkus. Labs laiks mācībām, kursiem un profesionālo iemaņu papildināšanai.

LAUVA. Svarīga finanšu tēma, var pavērties papildu iespējas nopelnīt. Piekrīti jauniem izaicinājumiem, kas var būt pat ļoti izdevīgi. Tomēr rēķinies, ka jāstrādā būs daudz. Brīvdienās ieplāno iepirkšanās tūri, lai nopirktu saimniecībā nepieciešamas lietas. Un ne tikai. Vajadzētu atjaunot savu un ģimenes locekļu garderobi un iegādāties rudenīgus aksesuārus – cimdus, šalles, siltus apavus.

JAUNAVA. Mājās daudz saimniecisko darbu un darīšanas ar radiniekiem. Labprāt rosīsies, uzkopsi, izdaiļosi, kā arī darbosies virtuvē. Ja savējie būs apmierināti un jutīsies omulīgi, tev būs prieks. Kopīgās sarunās radīsies labi nākotnes plāni vai idejas par ģimenes biznesu. Ikdienas darbu gūzmā neatstāj novārtā attiecības ar mīļoto cilvēku, būtu jauki sarīkot kādu romantisku pasākumu divatā.

SVARI. Dienas ritēs diezgan nemierīgi, būs dažādas tikšanās, sarunas, viedokļu apmaiņa. Darbs prasīs spēkus un nervus. Nāksies vienlaikus risināt vairākus jautājumus un pastāv paaugstināti stresa riski. Tāpēc brīvo laiku vajadzētu veltīt sev un mierīgi atpūsties. Neaizmirsti par veselīgu ēšanas režīmu un spēcinošu vitamīnu devu. Spriedzīgajā dienu ritmā atrodi laiku uzklausīt bērnus.

SKORPIONS. Priekšplānā izvirzīsies naudas lietas. Var rasties iespējas noslēgt izdevīgus līgumus, kas dod rezultātus ilgtermiņā. Brīvos līdzekļus ieguldi nozīmīgos pirkumos. Brīvdienās dodies iepirkties un iegādājies saimniecības preces ilgākam laikam. Attiecībās ar mīļoto jāgādā par saskaņu, derētu kopā sarīkot romantisku vakaru vai apmeklēt kultūras pasākumus.

STRĒLNIEKS. Dienas ritēs steigā, jo jāpaspēj visur – daudz darba pienākumu, jāpalīdz radiniekiem, arī draugi gribēs tevi satikt un kādu brītiņu aprunāties. Vajadzētu noteikt prioritātes un darīt to, kur šobrīd vairāk atdeves. Un tas viennozīmīgi ir darbs – pamati, ko šajā periodā ieliksi, dos augļus nākotnē. Protams, brīvdienās jāatpūšas, un tad vari tikties ar draugiem un iziet kaut kur kopā ar mīļoto.

MEŽĀZIS. Jāgādā par saticību ģimenē. Mājas dzīve ritēs diezgan nemierīgi, starp mājiniekiem var būt viedokļu atšķirības, neliela rīvēšanās un sadzīviski strīdiņi. Mēģini asumus noregulēt ar diplomātiskām metodēm. Nav labs laiks būtiskiem mājokļa pārkārtojumiem, sadzīves tehnikas iegādei vai elektrodarbiem. Brīvdienās varat kopā doties nelielā izbraucienā ar izzinošu kultūras programmu.

ŪDENSVĪRS. Lielisks laiks lietišķo darīšanu kārtošanai – sekmēsies sarunas bankās, ar namu apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Vari risināt nekustamā īpašuma vai juridiskos jautājumus. Naudas lietās jābūt precīzam un viss jāpārbauda divkārt, lai nav pārpratumu un juku. Palutini sevi ar kādu skaistu pirkumu priekš sirds, piemēram, labu parfimēriju.

ZIVIS. Pirmajā vietā ģimene. Vislabāk jutīsies kopā ar savējiem un sapratīsi, ka vienotībā ir spēks un līdzās stiprā pleca sajūta. Labprāt visi kopā saimniekosiet mājās, būs interesantas un radošas idejas par telpu pārkārtošanu un uzlabošanu. Brīvdienās sasauc radus un draugus pie pusdienu galda un parādi savus kulināra talantus. Īpaši gardi padosies rudens dārzeņu ēdieni un deserti.