Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 8.oktobrim.

AUNS. Ģimenē var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus, palīdzēt bērniem, uzklausīt un atbalstīt viņu centienus. Iedziļinies, izproti un neuzstāj uz savu viedokli kā vienīgo pareizo. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē, atjauno savu un ģimenes garderobi, iegādājies labu parfimēriju un kaut ko skaistu sirdij. Nav labs laiks nekustamā īpašuma jautājumiem un darīšanām iestādēs vai bankās.

VĒRSIS. Mājas dzīve pirmajā vietā. Ar entuziasmu rosīsies saimniecībā uzlabojot, pārkārtojot un izdaiļojot. Iegādājies jaunas mēbeles un gaumīgus interjera vai mākslas priekšmetus. Palutini savus mīļos ar kaut ko gardu – sajutīsi sevī radošu kulināra garu. Ja tev pieder māja, brīvdienās vari sarīkot plašāku dārza talku, ielūgt palīgā draugus un pasākumu noslēgt ar grilētu maltīti.

DVĪŅI. Aktīva rosība mājās, viegli, kā rotaļājoties, paveiksi sīkos saimniecības darbus. Ja iesaistīsi mājiniekus, viss veiksies vēl raitāk – būs ne tikai labi padarīta darba izjūta, bet arī interesantas sarunas, smiekli un joki. Tas ir tieši tas, kas nepieciešams pēc atbildības pilnām darba dienām. Sabiedriskas aktivitātes vai ballīšu apmeklēšana nedos gandarījumu, šādas aktivitātes ierobežo.

VĒZIS. Laiks ienākumu pavairošanai. Domā par jaunām iespējām, privāto vai ģimenes biznesu. Nedrīkst nobīties vai šaubīties – ko nepaveiksi šodien, tas rīt jau var izrādīties nepaveicams. Līdzekļus ieguldi interjera lietās vai privātās bibliotēkas papildināšanā. Šis ir arī redzesloka paplašināšanas un jaunas informācijas uzkrāšanas laiks. Nopietnus saimnieciskos darbus pagaidām neplāno.

LAUVA. Var nākties risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Ja tās ir darīšanas iestādēs vai sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, tad labi sagatavojies. Remontu, pārbūvi vai mājokļa maiņu nevajadzētu plānot, kaut kas var «iebuksēt». Brīvo laiku pavadi kopā ar ģimeni un otro pusīti un, ja kaut kas sakrājies uz sirds, tad izrunājies. Vajadzētu apsvērt nākotnes plānus.

JAUNAVA. Mīlestība sildīs sirdi, un mājās valdīs mīļa atmosfēra. Vēlreiz pārliecināsies par to, ka savējie ir atbalsts un vienotības izjūtā – spēks un pozitīvas enerģijas. Noteikti uzklausi un palīdzi ar padomu savām atvasītēm, viegli atradīsiet kopīgu valodu. Radīsies interesantas idejas par brīvā laika pavadīšanu. Brīvdienās vajag atpūsties un izklaidēties, jo darbā ies diezgan nemierīgi.

SVARI. Jāgādā par saticību ģimenē. Ja esi ieplānojis kādus pārkārtojumus, noteikti apspriedies ar pārējiem mājiniekiem. Vari pārkārtot interjeru, bet neķeries pie tehniskām lietām – darbošanos ar elektroinstalācijām, apsardzes sistēmu vai aparatūras labošanu atliec uz vēlāku laiku. Tāpat arī nevajadzētu iegādāties sadzīves tehniku. Ar naudu jārīkojas apdomīgi, labāk pietaupīt, nevis tērēt.

SKORPIONS. Izaicinājumi profesionālajā jomā. Būsi aizņemts ar darbu un maz domāsi par mājas lietām un pats par sevi. Vismaz brīvdienās darbus noliec malā un par tiem nedomā. Vajag atpūsties, ievērot veselīgu dzīves režīmu un uzņemt arī kādu vitamīnu devu. Velti vairāk laika sev un cilvēciskām, ģimeniskām attiecībām. Visi kaut kur kopā aizejiet – uz izstādi, kultūras vai sporta pasākumu.

STRĒLNIEKS. Var rasties vēlme pēc pārmaiņām dažādās dzīves jomās. Neko nesasteidz, bet mierīgi padomā, ko vērts uzsākt. Ja vēl palicis neizmantots atvaļinājums, tad ir īstais brīdis doties ceļojumā. Vēlams uz siltām zemēm, pie siltām jūrām, kur vēl var izbaudīt sauli un vasarīgas noskaņas. Ja paliksi mājās, tad rēķinies ar to, ka darbā būs daudz pienākumu, lietišķas tikšanās un apspriedes.

MEŽĀZIS. Diezgan grūti savienot darba un mājas pienākumus. Brīžiem jutīsies kā vāveres ritenī. Svarīgos darbus kārtīgi saplāno, lai spēki neaiziet tukšgaitā. Darbojoties ar sadzīves tehniku, ievēro instrukcijas, bet, ja kas iziet no ierindas, tad ar jaunu pirkumu pagaidi līdz oktobra vidum. Turi kārtībā naudas lietas, lai neieviešas jukas, un laikus veic maksājumus.

ŪDENSVĪRS. Vari kārtot lietišķas darīšanas iestādēs, bankās vai risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Taču, ja parakstāmi līgumi, tad gan pagaidi līdz oktobra vidum, pašlaik tam nav labvēlīgs laiks. Brīvo laiku labprāt pavadīsi ar savējiem, ģimenes lokā. Var doties sēņot, lasīt dzērvenes vai vienkārši atpūsties pie dabas. Labprāt saimniekosi virtuvē un izmēģināsi jaunas receptes.

ZIVIS. Pievērs uzmanību finansēm – vai viss kārtībā ar ienākošajiem maksājumiem. Laikus samaksā rēķinus. Attiecībā uz naudu pastāv kļūdu riski. Neaizdod un neaizņemies. Mājās apdari pašu nepieciešamāko un atpūties – lasi, sērfo internetā, meklē noderīgu informāciju. Vēlams ievērot veselīgu dienas režīmu, pareizu ēdienkarti, un arī mazliet atslodzes nenāks par skādi.