Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 27.augustam

AUNS. Vislabāk jutīsies kopā ar ģimeni, tuviem un mīļiem cilvēkiem. Attiecībās valdīs sirsnība un sirds siltums. Kopā saimniekojiet un kopā apmeklējiet kultūras pasākumus, būs interesanti un radīsies jaunas tēmas sarunām. Mājoklī vari ieplānot kosmētisko remontu un interjera uzlabojumus – tava radošā pieeja dos acīm tīkamu rezultātu. Nevajadzētu risināt komunālos jautājumus iestādēs.

VĒRSIS. Klāt ir ražas laiks – gatavo krājumus ziemai, konservē, vāri ievārījumus un piepildi saldējamās kameras. Vari izmēģināt jaunas receptes un metodes. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus un tālākus radus un pārsteidz viņus ar savu kulināra talantu. Tāpat arī vari pievērsties interjera izdaiļošanai. Piemērots brīdis, lai apsvērtu privātā biznesa iespējas vai uzņemtos kādus papildu darbus.

DVĪŅI. Mājās valdīs aktīva saimnieciskā rosība. Vari remontēt, pārkārtot un uzlabot. Tāpat arī sekmīgs laiks jauna mājokļa meklējumiem un sālsmaizes rīkošanai. Komunikācijā ar mājiniekiem gūsi gan pozitīvas emocijas, gan noderīgas idejas. Tā kā pie durvīm septembris, derētu apsvērt mācību iespējas – neatkarīgi no tā, cik tev gadu un kāda ir izglītība. Jaunas zināšanas noderēs.

VĒZIS. Svarīga finanšu tēma. Iespējams, veiksi lielāku pirkumu mājas saimniecībai. Piemēram, iegādāsies mēbeles, aizkarus, mēbeļu pārklājus u. tml. Taču būs ne tikai tēriņi, bet arī labas iespējas pavairot ienākumus. Esi modrs un nepalaid garām izdevību. Brīvdienās vari uzņemt ciemos draugus vai attālākus radiniekus. Viesi slavēs tavu viesmīlību, cienastus un prasmi radīt omulību.

LAUVA. Daudz enerģijas veltīsi saimnieciskiem darbiem. Vari iegādāties tehniku, virtuves ierīces, uzsākt remontu. Ja tev pieder īpašums, brīvdienās sarīko dārza svētkus radiem un draugiem. Tāpat arī parūpējies par vecākās paaudzes radiniekiem un atbalsti viņus, ja nepieciešams. Darbā arī pienākumu netrūks, un šis ir īstais brīdis, lai runātu par algas pielikumu vai meklētu jaunas iespējas.

JAUNAVA. Pirmajā vietā izvirzīsies pedagoģiskie jautājumi un attiecības ar bērniem. Uzklausi atvasītes, atbalsti viņu ieceres un, ja nepieciešams, uzmundrini. Dodieties kopā iepirkšanās tūrē un iegādājieties visu, kas nepieciešams skolas gaitu uzsākšanai. Iespējams, kaut kas sakārtojams arī attiecību jomā. Atrodi laiku mīļotajam cilvēkam un izrunājies, ja kas sakrājies uz sirds.

SVARI. Nopietni pienākumi mājās. Piemērots laiks remonta vai pārbūves uzsākšanai. Brīvajā laikā aicini ciemos radiniekus, parūpējies par vecākiem un stiprini ģimeniskās saites. Ja rodas kādas domstarpības, neņem tuvu pie sirds, bet izrunājies. Liela nozīme būs finanšu tēmai, kaut kas tajā var bremzēties, tāpēc patlaban neplāno lielus pirkumus, bet labāk veido uzkrājumus.

SKORPIONS. Diezgan grūti būs apvienot mājas un darba pienākumus, tāpēc rūpīgi jāplāno laiks. Citādi dienas skries kā vāveres ritenī un tu nevarēsi saprast, kur tā nedēļa atkal palikusi. Varbūt atliec saimnieciskās lietas uz vēlāku laiku un velti vairāk enerģijas karjerai. Ir piemērots brīdis, lai izvirzītos, parādītu savas spējas un pretendētu uz augstāku amatu. Brīvajā laikā mierīgi atpūties.

STRĒLNIEKS. Mājas dzīve būs otrajā plānā. Labprāt uzturēsies sabiedrībā, apmeklēsi kultūras un izklaides pasākumus vai dosies ceļojumā. Izvēlies braucienu ar izzinošu kultūrvēsturisku programmu. Jābūt uzmanīgam ar kredītsaistībām un līzingu, it īpaši tad, ja gatavojies iegādāties lielāku pirkumu mājām vai īpašumu. Izvērtē savas finanšu iespējas objektīvi un ilgtermiņā.

MEŽĀZIS. Autoritātes nostiprināšanas laiks. Iespējams, cilvēkiem noderēs tavs padoms. Taču, ja vēlēsies diktēt kārtību mājās, ar pārējiem ģimenes locekļiem var izcelties strīdi. Pārmaiņas vai pārkārtojumus ievies pamazām. Iegādājoties sadzīves tehniku vai tehnoloģiskas ierīces, rūpīgi pārbaudi kvalitāti. Garastāvoklis lielā mērā atkarīgs no ienākumu apjoma un stabilitātes.

ŪDENSVĪRS. Labprāt rosīsies mājas saimniecībā kopā ar ģimeni. Darāmais uz priekšu virzīsies raiti – vari ieplānot remontu, labot vai iegādāties tehniskas ierīces, arī jaunu auto. Sekmīgs laiks, lai nokārtotu saimnieciskas darīšanas iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai nama pārvaldītājiem. Brīvdienās labi atpūties – dodies pie dabas, sēņot vai kādā nelielā izbraucienā.

ZIVIS. Daudz laika paņems dažādas sabiedriskās aktivitātes – tiksi aicināts piedalīties pasākumos, apmeklēt kādu salidojumu vai vienkārši ballīti. Izejot sabiedrībā, gūsi pozitīvas emocijas un smelsies enerģiju turpmākajiem darbiem. Esi uzmanīgs naudas lietās, jo iespējami gan pēkšņi ienākumi, gan izdevumi. Ja plāno iegādāties sadzīves tehniku vai elektropreces, pārliecinies par kvalitāti.