Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

ATBILD ASTROLOĢE: Cik un kā­das as­tro­lo­ģis­kās pie­ejas ek­sis­tē?

© Scanpix

As­tro­lo­ģi­ja ir ļo­ti daudz­vei­dī­ga mā­cī­ba. Tra­di­ci­onā­li mēs zi­nām, ka ek­sis­tē Rie­tu­mu un Aus­tru­mu no­vir­zie­ni, ka var ap­lū­kot in­di­vi­du­ālo as­tro­lo­ģis­ko kar­ti, ga­da cik­lus, sa­de­rī­bu un vēl šo to. Ta­ču, ja sa­skai­tīt, tad ek­sis­tē ap­mē­ram dau­dzi des­mi­ti da­žā­du ie­spē­ja­mo pie­eju un no­vir­zie­nu.

Šī se­nā mā­cī­ba sen jau iz­gā­ju­si «ār­pus rām­jiem», pro­ti, as­tro­lo­ģis­kās zi­nā­ša­nas sa­vi­jas ar ci­tām no­za­rēm. Kā vēs­ta por­tāls «Rei­ting as­tro­lo­gov», ek­sis­tē­jot ap­mē­ram 80 no­vir­zie­nu, ku­ros tiek iz­man­to­tas as­tro­lo­ģis­kās zi­nā­ša­nas. Pla­šāk zi­nā­mās jo­mas ir nu­me­ro­lo­ģi­ja, Ta­ro kār­tis, fen šui, ka­ba­la.

Un, pro­tams, pa­šai as­tro­lo­ģi­jai ir da­žā­di vir­zie­ni: kla­sis­kā, vē­dis­kā, Ķī­nas, Ko­re­jas, mai­ju, ac­te­ku, dru­īdu, he­lē­ņu u.c. Arī as­tro­lo­ģis­ko pie­eju klāsts ir plašs: ra­dik­sa jeb pa­mat­ho­ros­ko­pa ana­lī­ze, so­lā­rais jeb ga­da ho­ro­skops, lu­nā­rais jeb mē­ne­ša ho­ro­skops, die­nas tran­zī­tu kar­te, rek­ti­fi­kā­ci­ja jeb dzim­ša­nas lai­ka pre­ci­zē­ša­na, si­nas­tri­ja jeb sa­de­rī­bas ana­lī­ze, biz­ne­sa as­tro­lo­ģi­ja, mun­dā­nā jeb val­stu vai po­li­tis­kā as­tro­lo­ģi­ja, fi­nan­šu as­tro­lo­ģi­ja u.c.