Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Kad do­ties uz ran­di­ņu?

© Scanpix

Kad sir­di sil­da mī­ļums un il­gas pēc ro­man­ti­kas, tad vien­mēr vē­la­mies, lai tik­ša­nās ar sir­dsā­ķī­ti bū­tu iz­de­vu­sies, pil­na ie­dves­mo­jo­šu kais­lī­bu un lai tā pa­liek at­mi­ņā il­gi jo il­gi. Pie­mē­ro­tā­ko lai­ku mī­les­tī­bas tē­mai vien­mēr var at­rast cil­vē­ka in­di­vi­du­āla­jā as­tro­lo­ģis­ka­jā kar­tē. Ta­ču ne­ba kat­ru rei­zi ie­si pie as­tro­lo­ga (kaut gan ir cil­vē­ki, kas diez­gan bie­ži tā arī rī­ko­jas). Ta­jā pa­šā lai­kā ek­sis­tē vis­pā­rē­jas as­tro­lo­ģis­kās no­rā­des, ku­rām se­ko­jot va­ram ce­rēt, ka tik­ša­nās ar mī­ļo­to būs iz­de­vu­sies.

As­tro­lo­ģi­jā ek­sis­tē tāds jē­dziens kā die­nas fons. To no­sa­ka Mē­ness at­ra­ša­nās zo­di­aka zī­mēs (pre­cīzs zo­di­aka zīm­ju dar­bī­bas laiks at­ro­dams «Prak­tis­kās As­tro­lo­ģi­jas» dārz­ko­pī­bas ka­len­dā­rā). Ir zo­di­aka zī­mes, kas mu­di­na uz ro­man­ti­ku un dzī­ves bau­dī­ša­nu, ir zī­mes, kas lab­vē­lī­gas biz­ne­sam un lie­tiš­ķiem da­rī­ju­miem. Tā­lāk past­ās­tī­sim, kā­da va­rē­tu būt tik­ša­nās ar mī­ļo­to cil­vē­ku, ja uz ran­di­ņu do­sie­ties ta­jā vai ci­tā die­nā. Jā­pie­bilst ti­kai, ka šie skaid­ro­ju­mi ir no «pop­kul­tū­ras as­tro­lo­ģi­jas», kas nav jā­uz­ska­ta par bal­tu pa­tie­sī­bu.

Mē­ness Aunā

Auns ir di­na­misks, tiešs un kais­līgs. Šā­dā die­nā ran­di­ņā par gar­lai­cī­bu ne­būs jā­sū­dzas. Mī­ļo­tie var viens ot­ru pār­steigt ar ne­or­di­nā­ru rī­cī­bu, sa­gā­dāt aiz­rau­jo­šus pie­dzī­vo­ju­mus un pār­stei­gu­mus. Ja at­tie­cī­bās val­da har­mo­ni­ja, tad būs gan kais­lī­bas, gan pie­dzī­vo­ju­mi, kas il­gi pa­liek at­mi­ņā. Ta­ču, ja starp mī­ļo­ta­jiem past­āv kā­das dom­star­pī­bas, tad tās var pār­augt strī­dā.

Mē­ness Vēr­sī

Vēr­sis ir dzī­ves bau­dī­tājs un vi­sa skais­tā cie­nī­tājs. Šā­dā die­nā la­bi bū­tu no­or­ga­ni­zēt ran­di­ņu ar kom­for­tu – ap­mek­lēt la­bu res­to­rā­nu vai do­ties iz­brau­cie­nā uz brīv­die­nu mā­ju, ku­rā var ie­kurt ka­mī­nu un pie tā bau­dīt la­bu vī­nu un gar­du mal­tī­ti. Tik­ša­nās ri­tēs ne­stei­dzī­gā gai­sot­nē, kad dzi­ļas kais­lī­bas mi­jas ar mai­gu­mu un vēl­mi ot­ram iz­da­rīt ko la­bu un pa­tī­ka­mu.

Mē­ness Dvī­ņos

Dvī­ņi ir in­te­lek­tu­āļi, ko­mu­ni­kā­ci­jas meis­ta­ri un cil­vē­ki, kam ir daudz in­ter­ešu. Šā­dā die­nā tie­ko­ties ar mī­ļo­to cil­vē­ku, jā­gā­dā par to, lai būt in­te­re­san­ti, lai «pa­sā­kums» ne­bū­tu vien­vei­dīgs un gar­lai­cīgs. Vē­lams kaut kur ko­pā do­ties – ap­mek­lēt kul­tū­ras ob­jek­tu, iz­klai­di klu­bā, braukt ne­lie­lā ce­ļo­ju­mā. Ran­di­ņā var­būt ne­būs ro­man­ti­kas, bet par gar­lai­cī­bu ne­būs jā­sū­dzas.

Mē­ness Vē­zī

Vē­zis tie uz­ska­tīts par «mā­tiš­ķo» zo­di­aka zī­mi, kam pir­ma­jā vie­tā ģi­me­ne. Mē­ness at­ra­ša­nās ša­jā zo­di­aka zī­mē die­nai pie­šķir ļo­ti spē­cī­gu emo­ci­onā­lo fo­nu. Ran­di­ņa lai­kā starp mī­ļo­ta­jiem var iz­vei­do­ties stip­ra dvē­se­lis­kā saik­ne, vēl­me pa­rū­pē­ties, sa­mī­ļot un pa­sar­gāt no dzī­ves ne­gā­ci­jām. La­bi ap­spriest nā­kot­nes plā­nus par ko­pī­ga mā­jas pa­var­da vei­do­ša­nu.

Mē­ness Lau­vā

Lau­va ir zvē­ru ka­ra­lis, kam pa­tīk spo­ži uz­nā­cie­ni. Mil­jons sar­ka­nu ro­žu un šam­pa­nie­tis van­nā – tās ir īs­ti «lau­vis­kas» mī­les­tī­bas iz­paus­mes. Ran­diņš būs spilgts, kais­līgs un at­mi­ņā pa­lie­košs. Šā­dā die­nā mī­ļo­tais cil­vēks jūs var pār­steigt ar dār­gām un ele­gan­tām dā­va­nām, va­ka­ri­ņām iz­smal­ci­nā­tā res­to­rā­nā, pie­dā­vāt do­ties tā­lā un ek­so­tis­kā ce­ļo­ju­mā.

Mē­ness Jau­na­vā

Jau­na­va mēdz būt gan kri­tis­ka, gan kaut­rī­ga, tā­pēc ša­jās die­nās ran­di­ņu la­bāk ne­plā­not. Var ras­ties vē­lē­ša­nās mī­ļo­to cil­vē­ku kri­ti­zēt, un būs arī grū­ti iz­paust emo­ci­jas. Viss no­tiks tā re­zer­vē­ti un pa­rei­zi. Maz kais­lī­bu, maz dvē­se­les li­do­ju­ma un «ie­gro­žo­tas» sa­jū­tas. Vie­nī­gi va­rē­tu ko­pā ar mī­ļo­to sa­rī­kot va­ka­ri­ņas ar eko­lo­ģis­kiem pro­duk­tiem vai ie­kurt pir­ti­ņu.

Mē­ness Sva­ros

Sva­ri tie­cas pēc har­mo­ni­jas un mīl vi­su skais­to. Vi­ņiem no da­bas do­ta gau­me un sti­la iz­jū­ta. Šā­dās die­nās ran­di­ņā būs vieg­la ko­ķe­tē­ri­ja, smal­kas spē­les, dip­lo­mā­tis­ki mā­jie­ni un vēl­me pēc līdz­sva­ra un sta­bi­li­tā­tes. Labs laiks, lai iz­teik­tu bil­di­nā­ju­mu vai at­tie­cī­bas no­for­mē­tu ofi­ci­āli. Ran­di­ņu vē­lams no­likt ele­gan­tā res­to­rā­nā, kā arī ie­prie­ci­nāt mī­ļo­to ar iz­smal­ci­nā­tu dā­va­nu.

Mē­ness Skor­pi­onā

Viss dzi­ļi un no­piet­ni. Tā ne­būs tik­ša­nās ar vieg­lu flir­tu un gai­sī­gu ko­ķe­tē­ri­ju, bet spē­cī­gas emo­ci­jas un kais­lī­bas. Die­nai ir it kā di­vas se­jas. Sa­jū­tu gam­ma var būt pa­tie­si di­na­mis­ka un līdz dzi­ļā­ka­jam sirds stū­rī­tim sa­viļ­ņo­jo­ša, bet, tā kā Skor­pi­ons fak­tis­ki ir vis­dzi­ļā­kā zo­di­aka zī­me, tad no­slēg­tiem cil­vē­kiem grū­tāk at­vēr­ties, un ran­diņš iz­nāks tāds «sa­mo­cīts».

Mē­ness Strēl­nie­kā

Die­nai ir vai­rāk drau­dzī­ga, ne­vis ro­man­tis­ka no­ska­ņa. Strēl­nieks mīl brī­vī­bu jeb­ku­rā dzī­ves si­tu­āci­jā, tos­tarp arī at­tie­cī­bās. Ja ša­jā die­nā tie­ka­ties ar mī­ļo­to, ne­dik­tē­jiet no­sa­cī­ju­mus un ne­uz­tie­piet sa­vu gri­bu. Vis­la­bāk ko­pā ap­mek­lēt kā­dus iz­klai­dē­jo­šus vai iz­zi­no­šus pa­sā­ku­mus, do­ties iz­brau­cie­nā pa Lat­vi­jas skais­tā­ka­jām vie­tām vai tā­lā­kā ce­ļo­ju­mā.

Mē­ness Me­žā­zī

La­ba die­na biz­ne­sa sa­ru­nām, bet ne ro­man­ti­kai, mī­les­tī­bai un jū­tu iz­rā­dī­ša­nai. Me­žā­zis ir lie­tiš­ķā zo­di­aka zī­me, un šā­dā die­nā cil­vē­ki no­ska­ņo­ti ra­ci­onā­li, var val­dīt ap­rē­ķins, emo­ci­jas «blo­ķē­ties», un ne­kas labs tur ne­sa­nāks. To­ties var ap­spriest kā­zu iz­de­vu­mus vai slēgt lau­lī­bas lī­gu­mu, it īpa­ši tad, ja pār­im sva­rī­ga ma­te­ri­ālā pus­e un ju­ri­dis­kās ni­an­ses.

Mē­ness Ūdens­vī­rā

Ne­at­ka­rī­gais un in­te­lek­tu­ālais Ūdens­vīrs nav īpa­ši liels ro­man­ti­ķis, tā­pēc šā­dā die­nā diez vai būs lie­la jū­tu iz­rā­dī­ša­na. Tik­ša­nos mē­nes­nī­cā at­lie­ciet uz ci­tu rei­zi, bet la­bāk aize­jiet uz kā­du pa­sā­ku­mu – ko­pī­gi ie­spai­di sa­tu­vi­nās, un būs vēl kā­da pa­pil­du tē­ma, ko ap­spriest. Va­rat arī ko­pā ar drau­giem do­ties iz­klai­dēs, uz jūr­ma­lu, spor­tot vai ap­mek­lēt klu­bu.

Mē­ness Zi­vīs

Ļo­ti ro­man­tisks laiks, tie­ši kā ra­dīts, lai pa­cel­tos pus­so­lī­ti virs ze­mes, bau­dī­tu mī­les­tī­bu un va­sa­ru. Šā­dā die­nā mī­ļo­tie var viens ot­ru pār­steigt ar kā­du jau­ku uz­ma­nī­bas ap­lie­ci­nā­ju­mu – dā­va­ni­ņu vai ie­lū­gu­mu uz pa­sā­ku­mu. Ta­ču ie­sais­tī­ties sa­vie­sī­gās ak­ti­vi­tā­tēs nav ob­li­gā­ti, cil­vē­ki ļo­ti la­bi ju­tī­sies arī div­vien­tu­lī­bā, kad sir­dis ru­nā arī bez vār­diem.