Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 2. jūlijam

Auns. Garajās brīvdienās dodies izbraucienā pie dabas, kur valda miers un ir arī iespējas pabūt vienatnē, lai sakārtotu domas. Jāņos vislabāk jutīsies kopā ar savējiem – ģimeni, radiniekiem un mīļiem, tuviem draugiem. Ja ir lauku īpašums, brauc turp un līgo īsti latviskā garā. Pēc svētkiem darba jau atkal būs pāri pārēm, tad vismaz brīvās dienas izmanto, lai atvilktu elpu.

Vērsis. Svētkus vislabāk atzīmēt radu un tuvu draugu lokā. Prieku sagādās siera siešana, pīrāgu cepšana un gājiens uz mežu pēc meijām. Attiecības ar tuviniekiem un mīļoto cilvēku būs harmoniskas. Pēc svētkiem, atgriežoties darba ierindā, ies diezgan nemierīgi. Var nākt kādas pārmaiņas, kas tev īsti nebūs pa prātam. Varbūt pienācis laiks pievērsties privātajam biznesam.

Dvīņi. Daudz kustību, notikumu un kontaktu, ātri atradīsi ar cilvēkiem kopēju valodu. Svētkus vari svinēt, apmeklējot kādu plašāku pasākumu – brīvdabas izrādi vai zaļumballi. Būsi uzmanības centrā, un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Bet, kad jāņuguns būs izdegusi, nāksies atgriezties pie ikdienas pienākumiem. Piemērots laiks lietišķu jautājumu kārtošanai.

Vēzis. Līgo svētkus vajadzētu atzīmēt tuvinieku lokā, jo savējie – tas ir spēks un atbalsts. Gribēsi visus samīļot un iepriecināt. Parādi savas kulināra prasmes un pārsteidz viesus ar karalisku mielastu. Svētku rosība ļaus kādu brīdi nedomāt par darbu vai biznesu, taču pēc tam esi gatavs mesties pienākumos ar pilnu sparu. Labs laiks jauniem dzīves plāniem un peļņas vairošanai.

Lauva. Svētku brīvdienās atliec malā darba un mājas saimnieciskos pienākumus, pie tiem atgriezīsies vēlāk. Gada skaistāko nakti vajag nosvinēt gods godam – ar vainagiem, alus kausu un lustīgu dziedāšanu līdz rīta ausmai. Vari apmeklēt izklaides pasākumu vai izdejoties īstā lauku zaļumballē. Būsi šarmants un pievilcīgs, kas pretējo dzimumu neatstās vienaldzīgu.

Jaunava. Vislabāk svētkus svinēt nelielā kompānijā, tuvu cilvēku lokā, jo lieli, publiski pasākumi nogurdinās. Gribēsies arī mazliet pabūt vienatnē ar sevi un šo to pārdomāt saistībā ar privāto dzīvi. Kādam Jāņu nakts sirdī var atmodināt romantiskas jūtas. Kopumā šajā periodā jāsaudzē enerģija. Pēc svētkiem var aktualizēties finanšu tēma un rasties jaunas peļņas iespējas.

Svari. Lai godam sagatavotos līgošanai, centīsies visu sakārtot un izdaiļot. Dalies pienākumos ar citiem mājiniekiem, pretējā gadījumā jutīsies paguris no zāles pļaušanas, ugunskura vietas iekārtošanas, siera siešanas un pīrāgu cepšanas. Saposies, un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Pēc svētkiem – daudz pienākumu darbā, kā arī risināmi finanšu jautājumi.

Skorpions. Nebūt neilgosies pēc līgotāju pulkiem vai publiskiem pasākumiem, tāpēc atzīmē svētkus klusi un mierīgi, kopā ar ģimeni. Jāņuguns un saviesīgas sarunas satuvinās un ļaus izbaudīt kopības izjūtu. Sirdī romantiskas vēsmas, kam nav iespējams pretoties. Pēc svētkiem, atgriežoties darbā, ies diezgan nemierīgi – tikšanās, tālruņa zvani, sapulces.

Strēlnieks. Ieplāno izbraucienu ārpus mājas vai tālāku ceļojumu – lai tradicionālā līgošana izpaliek. Iegūsi spilgtus un paliekošus iespaidus un satiksi interesantus cilvēkus. Ja tomēr paliec te, tad apmeklē plašāku pasākumu. Dzīve var uzdāvāt spilgtu tikšanos. Esi apdomīgs tēriņos un nepārspīlē ar pirkumiem. Pēc svētkiem pievērsies biznesam.

Mežāzis. Jāņos būsi uz romantisku noskaņu pacilājošā viļņa. Izbaudi maģiskā saulgriežu laika burvību un neslēp sevī jūtas, kas silda sirdi. Ja tev ir ģimene, tad līgo kopā ar savējiem, plašākā radu lokā. Apzināsies, ka stiprā dzimtā ir liels spēks. Pēc svētkiem nāksies kārtot dažādas lietišķas darīšanas iestādēs vai bankās. Var sākt remontu vai risināt nekustamā īpašuma jautājumus.

Ūdensvīrs. Līgo mājās kopā ar draugiem un tuviem cilvēkiem. Netrūks ideju par to, kā klājams svētku galds un rotājamas telpas. Vakars būs izdevies, un viesi godam pamieloti. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu. Pēc svētkiem daudz enerģijas paņems darba pienākumi. Iespējams, nāksies papildināt zināšanas vai doties nelielā komandējumā.

Zivis. Mīļuprāt uzņemsi savās mājās līgotājus vai dosies kaut kur kopā ar tuviem draugiem. Svini Jāņus mierīgi, nav vēlamas vētrainas izklaides. Garastāvoklis būs diezgan apcerīgs, gremdēsies pārdomās par pasaules lietu kārtību. Ja šobrīd esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai. Emocijas viļņosies, būs romantika un papardes ziedi. Ja iespējams, pēc svētkiem paņem atvaļinājumu.