Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

TESTS: Ar kuru kopā meklēt papardes ziedu?

© Scanpix

Gada īsākā, romantiskākā un nerātnākā nakts ilgst vien nieka dažas stundas, un tajā līdz ar nagiem var pagūt īstenot visus iecerētos tradicionālos rituālus un zīlēšanu tajā skaitā. Ja gribas paniekoties ar ātru un mūsdienīgu ciparošanu, tad, lūdzu, te tā ir – piedāvājam dažās minūtēs izpildāmu Jāņu nakts saderības testu!

 

Pirms doties meklēt papardes ziedu, noskaidrojiet savu un nolūkotā partnera Likteņa skaitli un salīdziniet tos. Likteņa skaitli iegūst, saskaitot ciparus dzimšanas datos (šajā gadījumā – kamēr iegūst viencipara skaitli). Piemēram, 13.03.1966. dzimušam cilvēkam Likteņa skaitlis būs 2:

1+3+0+3+1+9+6+6=29, 2+9=11, 1+1=2.

Tādā pašā veidā saskaita interesējošā cilvēka dzimšanas datus. Pēc tam rezultātus salīdzina, izmantojot zemāk redzamo tabulu.

 

  1 2 3 4 5 6 7 8 9
1 + # # + # # - - #
2 # + # - # + + ! !
3 # # + - # # - - !
4 # ! ! + # ! * * *
5 # # # + + # ! - !
6 # + # ! # + ! - #
7 - + - * - - + + *
8 - ! - * - - * + *
9 # ! ! ! * * ! * +

Ko katrs simbols nozīmē?

+: Lieliski! Ir visas iespējas veidot ilgstošas romantiskas attiecības. Rūgts!

- : Nāksies piedzīvot vilšanos, un, iespējams, gaidāma šķiršanās. Varbūt nav satikts īstais/īstā? Bet! Kurš nemeklē un neriskē, tas nākamajā rītā nedzer šampanieti divatā.

# : Partneri būs ne tikai lieliski mīļākie, bet arī labi un uzticami draugi. Ideāli, vai ne?

! : Strīdi un krāpšana var sabojāt pat labākās attiecības, un tad līdz «aukstajam karam» atliek viens solis. Spert to vai nepārkāpt sarkano robežu – tas lai paliek jūsu ziņā.

* :Starp abiem partneriem valda spriedze, viņi neuzticas viens otram. Jautājums sev: kāpēc? Kad būs atbilde, mainīsies arī attiecības.