Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI nedēļai

© F64

Horoskopi līdz 18.jūnijam

AUNS. Radošas idejas mājokļa labiekārtošanai – vari veikt kosmētisko remontu, pārkārtot interjeru un iegādāties kādu mākslas priekšmetu. Viss izdosies nevainojami. Tāpat sekmēsies dārza darbi un teritorijas labiekārtošana. Kad kārtīgi pastrādāts, tad veikums jāparāda arī draugiem. Sarīko brīvdienās pusdienas vai dārza svētkus savējiem. Vari plānot atvaļinājuma ceļojumu.

VĒRSIS. Piemērots laiks nozīmīgiem remontdarbiem, pārbūvei vai nekustamā īpašuma iegādei. Vari kārtot dažādus juridiskus jautājumus saistībā ar mājokli – valsts vai pašvaldību iestādēs, Zemesgrāmatā u.tml. Svarīga finanšu tēma, ir iespējas ar enerģisku rīcību labi nopelnīt. Meklē jaunas iespējas un izaicinājumus. Iegādājies sadzīves tehniku, darbarīkus vai automašīnu.

DVĪŅI. Daudz enerģijas, vēlme darboties un aizrautība. Ķeries pie jauniem projektiem un nekautrējies parādīt savu varēšanu profesionālā jomā. Darbības paplašināšana būs finansiāli izdevīga. Par brīvajiem līdzekļiem palutini sevi – atjauno garderobi un apmeklē skaistumsalonu. Labprāt saimniekosi virtuvē, eksperimentēsi un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes, izdosies garšīgi.

VĒZIS. Saimnieciskie darbi nebūs pirmajā vietā, svarīgākas citas aktivitātes. Darbā un biznesā ies diezgan nemierīgi, taču iespējami jauni izaicinājumi, kā rezultātā vairojas ienākumi. Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumus. Izcelsies ar pievilcību un labām manierēm, un cilvēkiem būs patīkami ar tevi kontaktēties. Ejot pasaulē ar smaidu un labestību, to pašu saņemsi arī pretī.

LAUVA. Laiks remontam, teritorijas labiekārtošanai un nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai. Vari ieplānot lielākus darbus mājoklī – veikt kapitālo remontu, nomainīt santehniku u.tml. Āra teritorijā – ieklāt bruģi, veidot akmensdārzu, mainīt sētu. Brīvajā laikā labprāt tiksies ar draugiem, apmeklēsi kādu koncertu vai festivālu. Tas ļaus atpūsties gan no mājas, gan darba pienākumiem.

JAUNAVA. Svarīga būs privātā dzīve – vēlēsies, lai kaut kas tajā būtu citādi. Izrunājies ar mīļoto cilvēku par savām vēlmēm. Iespējams, jāmaina ikdienas lietu kārtība. Tāpat arī jāvelta pienācīgi daudz uzmanības bērniem, viņiem būs svarīgs tavs viedoklis un atbalsts. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos, dinamiskas emocijas un kaislības. Brīvajā laikā izej sabiedrībā un izklaidējies.

SVARI. Ja plāno kādus pārkārtojumus mājās, noteikti apspriedies ar savējiem, uzklausi atvasītes un iedziļinies viņu plānos. Ja viedokļi nesakrīt, tad nesāc piktoties, bet risini mierīgas sarunas. Kopā padomājiet, kā varētu pārkārtot vai izremontēt bērnistabu. Vari plānot atvaļinājumu un doties tālākā ceļā. No saspringtā darba labi atpūtīsies siltās zemēs pie siltām jūrām, kur dienas rit nesteidzīgi.

SKORPIONS. Veiksies lietišķās darīšanās, bet jāuzmanās no pārslodzes. Ja strādāsi bez atelpas, tas var nelabvēlīgi ietekmēt pašsajūtu. Ievēro veselīgu dzīvesveidu, ēd augļus un ogas, lai būtu vitamīni. Brīvdienās noteikti kaut kur aizbrauc un no sirds izklaidējies. Mājās vari ieplānot kosmētisko remontu, izdaiļot interjeru vai pievērsties dārza darbiem. Sekmīga darbošanās ar ziediem.

STRĒLNIEKS. Veiksmīgi nokārtosi dažādas lietišķas darīšanas – iestādēs, bankās un tamlīdzīgi. Tāpat arī var rasties iespējas satikt labus biznesa partnerus sadarbībai nākotnē. Tomēr naudas lietās esi apdomīgs, jo peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Brīvos līdzekļus netērē, bet veido uzkrājumu. Privātajā dzīvē par garlaicību nebūs jāsūdzas, mīlestība dzirkstīs, un būs krāsainas emocijas.

MEŽĀZIS. Cilvēki uzklausīs tavu viedokli un respektēs to, būsi citiem un arī pats sev labs padomdevējs. Darba frontē enerģiska un mērķtiecīga rīcība tiks atzinīgi novērtēta, un varbūt tevi izvirzīs augstākam amatam. Privātajā dzīvē – mīlestība un līdzsvars, taču saimnieciskos un sadzīviskos jautājumos jārespektē mājinieku viedoklis. Nav labs laiks tehnikas un elektropreču iegādei.

ŪDENSVĪRS. Labprāt rosīsies mājās. Būs oriģinālas idejas, kā pārkārtot, uzlabot un izdaiļot interjeru. Darbi padosies viegli, un ar rezultātu būsi apmierināts. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus un sarīko ballīti radošā gaisotnē. Sekmīga saimniekošana virtuvē – izmēģini jaunas receptes, iekļaujot ēdienkartē sezonas dārzeņus, ogas un augļus. Var rasties interesantas domas attiecībā uz peļņu un biznesu.

ZIVIS. Svarīga attiecību tēma. Mīlestība sildīs sirdi, un jauks būs tas laiks, ko pavadīsi kopā ar mīļoto cilvēku un ģimeni. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar tālejošu turpinājumu. Laba intuīcija naudas lietās. Radīsies interesantas idejas par peļņu vai biznesu, un tu ātri saskatīsi izdevīgumu. Vari iegādāties lielāku pirkumu mājai vai dārzam, atjaunot garderobi, pirkt smaržas un rotas.