Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI jūnija pirmajai nedēļai

© F64

Horoskopi līdz 11.jūnijam.

AUNS. Mainīgas emocijas un neliela spriedze. Varbūt pēdējā laikā esi daudz strādājis? Tad ir pienācis laiks labi atpūsties. Šis ir piemērots periods, lai kopā ar ģimeni ieplānotu tālāku ceļojumu vai apbraukātu Latvijas skaistākās vietas. Ļaujies vasaras sajūtai un par saimnieciskiem darbiem pagaidām nedomā. Profesionālajā jomā arī iespējams stress, tāpēc atpūta šobrīd ir labākais variants.

VĒRSIS. Piemērots laiks visdažādākajiem saimnieciskajiem darbiem. Vari ieplānot remontu, izdaiļot interjeru, iegādāties mēbeles, tekstilu vai mākslas priekšmetus. Naudas lietās veiksme un izdošanās. Ja rodas jaunas idejas par ienākumu pavairošanu, atroti piedurknes un ķeries pie darba. Enerģiska rīcība vainagosies panākumiem. Brīvo laiku pavadi ar ģimeni – kopā pastrādājiet un kopā atpūtieties.

DVĪŅI. Sabiedriski aktīvs laiks, tāpēc mājas darbiem atliks mazāk laika. Iespējams, tevi aicinās piedalīties saviesīgos pasākumos, prezentācijās vai iesaistīties labdarībā. No šīs rosības gūsi pozitīvas emocijas un satiksi interesantus cilvēkus. Ja klāt ir atvaļinājums, tad dodies tālākā ceļojumā ar izzinošu kultūrvēsturisku programmu. Brauc kopā ar mīļoto cilvēku, jauni iespaidi satuvinās.

VĒZIS. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi. Uzklausi savas atvasītes un atbalsti viņu ieceres un centienus. Atšķirīgus viedokļus apsver un neuztiep savas domas kā vienīgās pareizās. Sekmīgi kārtosies finanšu lietas. Var rasties iespēja iesaistīties jaunos projektos un gūt peļņu. Nebīsties no izaicinājumiem, tas atmaksāsies. Par brīvajiem līdzekļiem iegādājies kādu lielāku pirkumu mājām.

LAUVA. Ja šovasar esi iecerējis remontdarbus, tad ir īstais brīdis ķerties klāt. Vari izremontēt mājokli, krāsot mājas fasādi, jumtu vai veikt lielākas pārbūves. Piesaistot meistarus, precīzi vienojies par apjomu un termiņiem. Bet vari to darīt arī saviem spēkiem, aicinot talkā draugus. Brīvajā laikā dodies izklaidēs ārpus mājas – apmeklē kultūras vai mākslas pasākumus, sporto vai aizej uz klubu.

JAUNAVA. Piemērots laiks, lai kārtotu dažādas oficiālas darīšanas valsts vai pašvaldību iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, namu apsaimniekotājiem vai bankām. Ja ir kāda ieilgusi problēma, to var izdoties visai ātri un sekmīgi atrisināt. Brīvdienās pasāc kopā kaut ko ar bērniem, viņiem ir svarīgas tavas domas un atbalsts. Šis laiks būs vērtīgs visiem, jo arī tu no savām atvasītēm vari ko iemācīties.

SVARI. Svarīga finanšu tēma. Seko līdzi, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts naudas izteiksmē un lai viss, kas pienākas, laikus ienāk tavā bankas kontā. Brīvos līdzekļus netērē sadzīves niekiem, bet veido uzkrājumu. Tāpat arī piemērots laiks ieguldījumiem nekustamajā īpašumā. Mājās vēlēsies veikt kādus pārkārtojumus, taču vispirms to apspried ar pārējiem ģimenes locekļiem.

SKORPIONS. Atbildīga attieksme pret dzīvi – gan darbā, gan privātajā jomā. Atver acis plašāk un paskaties uz vasaras košajām krāsām! Ir laiks darbus mazliet atlikt pie malas un baudīt dzīvi. Ieplāno ceļojumu, romantisku tikšanos un dari to, kas vairo optimismu. Ja neiznāk paņemt atvaļinājumu, tad gatavojies dinamiskām darba dienām, bet nesatraucies par niekiem un nestrīdies ar kolēģiem.

STRĒLNIEKS. Pirmajā vietā privātā dzīve un attiecības ar mīļoto un radiniekiem. Jo vairāk laika pavadīsi ar viņiem, jo ciešāk nostiprināsies pārliecība, ka savējie ir spēks un atbalsts. Brīvdienās sarīko mājās nelielas viesības ar kokteiļiem vai dārza svētkus ar gardu grilētu maltīti. Diezgan svarīga būs finanšu tēma. Nevajadzētu ieplānot dārgus pirkumus un ieguldīt līdz galam nepārdomātos pasākumos.

MEŽĀZIS. Mīļuprāt rūpēsies par savējiem, kārtosi mājokli un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes – gan latviskas, gan eksotiskas. Nebaidies eksperimentēt, iespējams, atklāsi sevī lieliska pavāra talantu. Piemērots laiks dārza darbiem un teritorijas labiekārtošanai. Viss, ko stādīsi un apkopsi, vēlāk krāšņi augs un ziedēs. Ja nepieciešama palīdzība, lūdz to seniem draugiem.

ŪDENSVĪRS. Daudz darīšanu ar radiniekiem. Vajadzēs kopā risināt saimnieciskus jautājumus, atbalstīt dažādos pasākumos, dot padomus un uzklausīt viedokļus. Vari ieplānot svarīgus mājas darbus – piemēram, telpu pārkārtošanu vai akmensdārza izveidi. Brīvdienās visi kopā kaut kur aizbrauciet, piemēram, apskatīt Latvijas skaistākās vietas. Dabā atpūtīsieties vislabāk.

ZIVIS. Vislabāk jutīsies mājās – gan saimniekojot, gan atpūšoties. Vari veikt ģenerāltīrīšanu un izmest nevajadzīgās lietas, izrevidēt drēbju skapjus un iegādāties jaunu garderobi. Brīvdienās ieplāno iepirkšanās tūri un iegādājies arī saimniecības lietas ilgākam laikam, lai vēlāk nav jātērē laiks sadzīves sīkumu iegādei. Tomēr ar naudu rīkojies prātīgi, jāsargās no nepārdomātiem tēriņiem.