Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 21.maijam

AUNS. Iekrājušies saimnieciskie darbi, ko tuvākajā laikā vajadzētu paveikt. Piemērots brīdis ģenerāltīrīšanai, interjera izdaiļošanai un āra teritorijas labiekārtošanai. Ja ir piemājas teritorija, vari dēstīt ziedus, košumkrūmus vai izveidot skaistu akmensdārzu. Brīvdienās palutini savus mīļos ar gardu maltīti, izmēģinot jaunas kulinārijas receptes. Jābūt apdomīgam naudas lietās.

VĒRSIS. Pavasarī gribas mainīt un izdaiļot apkārtējo vidi – iegādājies mēbeles un interjera priekšmetus, ieplāno remontu un dārza darbus. Ja nepieciešams, vari risināt ar dzimtas īpašumiem saistītus juridiskos jautājumus. Svarīga būs arī finanšu tēma. Šis ir īstais brīdis, lai meklētu jaunas peļņas iespējas un slēgtu izdevīgas vienošanās, taču nevajag darījumus kārtot ar draugiem.

DVĪŅI. Aktuālas naudas lietas. Ir iespējas pavairot ienākumus, atrast jaunus peļņas variantus vai papildu darbu. Tēriņi pārsvarā saistīsies ar skaistumlietām. Atjauno savu un ģimenes locekļu garderobi, apmeklē frizieri vai kosmetologu. Virtuvē vislabāk padosies saldie ēdieni, izmēģini jaunas kūku un desertu receptes. Var nākties kārtot darīšanas bankās, uzmanīgi ar kredītiem.

VĒZIS. Laiks ienākumu pavairošanai. Var pavērties iespējas labi nopelnīt, tāpēc turi acis un ausis vaļā un esi gatavs atbilstoši rīkoties. Par brīvajiem līdzekļiem iegādājies lielāku pirkumu mājas saimniecībai. Brīvo laiku pavadi ar savējiem, īpaši pievēršot uzmanību bērnu vēlmēm un interesēm. Varat kopā doties izklaidēs, apmeklēt pasākumus, satikties ar ģimenes draugiem.

LAUVA. Dienu gaita atkarīga no emocijām, tāpēc raugies uz lietām no optimisma pozīcijām un turies tālāk no cilvēkiem, kas par visu čīkst un žēlojas. Mājās atbildīgi pienākumi, iespējams, kādam no ģimenes nepieciešams tavs padoms un atbalsts. Uzņemies atbildību un palīdzi, ja nepieciešams. Nav piemērots laiks būvniecībai, nopietniem remontdarbiem un nekustamā īpašuma jautājumiem.

JAUNAVA. Mājās jāpievēršas pedagoģiskajiem jautājumiem, jo iespējams, ka bērniem šobrīd vajadzīgs tavs padoms. Piemērots laiks remontam, uzlabojumiem vai pārkārtojumiem bērnistabā. Brīvajā laikā dodies sabiedrībā, kur tevi gaida interesantas iepazīšanās un pozitīvas emocijas. Nav labs laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs, bankās vai risinātu sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

SVARI. Esi apdomīgs naudas lietās – laikus apmaksā rēķinus un netērējies par mantām, kas šobrīd tā īsti nav nepieciešamas. Neaizdod un neaizņemies, un nekārto finanšu darīšanas ar draugiem. Būsi noskaņots pārmaiņām mājas dzīvē. Nav pārāk labs laiks, lai pārceltos uz jaunu mājokli, taču vari pārkārtot esošo. Sekmīgi nokārtosi saimnieciskās darīšanas iestādēs.

SKORPIONS. Enerģiska saimnieciskā rosība. Vari izremontēt virtuvi, ķerties pie dārza darbiem un iesaistīt visus mājiniekus. Neaizmirsti arī par sabiedriskām aktivitātēm – izdosies dārza svētki vai pikniks kopā ar draugiem. Tāpat arī labs laiks atvaļinājuma ceļojuma organizēšanai un sakariem ar ārzemēm – gan privātiem, gan lietišķiem. Sekmēsies darīšanas valsts vai pašvaldības iestādēs.

STRĒLNIEKS. Rūpīgi saplāno ģimenes budžetu, varbūt vari atļauties kādu nozīmīgu pirkumu mājai, ko sen jau esi plānojis. Iegādājoties ikdienas saimniecības preces, netērējies pārāk daudz un pārliecinies par kvalitāti. Nozīmīgu vietu šajā periodā ieņems arī attiecību tēma. Dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus, taču nemeties tajos bez apdoma – svarīgas stabilas vērtības.

MEŽĀZIS. Laiks pārkārtojumiem mājās! Sarīko talku un kopā ar ģimeni un draugiem paveic darbus, kas iekrājušies. Taču par plānotajiem pārkārtojumiem pirms tam apspriedies ar pārējiem mājiniekiem. Ja diktēsi savu viedokli, var izcelties strīdi. Nav labs laiks, lai iegādātos sadzīves tehniku, elektropreces, datoru vai mobilo telefonu. Naudas lietās jābūt apdomīgam un jātur kārtībā rēķini.

ŪDENSVĪRS. Daudz pienākumu gan mājās, gan darbā. Dienas ritēs strauji, un grūti būs visu paspēt. Galvenais – rūpīga plānošana un spēja izvēlēties prioritātes. Brīvdienās nedomā par darbu, bet velti laiku savējiem. Pasākumi ar ģimeni uzlādēs ar pozitīvām emocijām. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar interesantu cilvēku. Būs saistošas sarunas, kas pārvēršas noturīgās simpātijās.

ZIVIS. Izdosies pasākumi kopā ar radiniekiem – apmeklējiet kopā kultūras iestādes vai dodieties izbraucienos. Vari sarīkot ballīti draugiem, sarunās laiks paies ātri. Svarīga būs arī attiecību tēma. Sirdi sildīs pozitīvas emocijas un mīlestība. Būtiskās lietās paļaujies pats uz sevi, nevis citu solījumiem. Vari plānot atvaļinājuma ceļojumu, nospraust maršrutu, iegādāties aviobiļetes un rezervēt naktsmītni.