Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Kad zvaigznes labvēlīgas randiņam?

© F64

Ir dienas, kad noskaņojums sapņains un izklaidīgs, ir dienas, kad lietišķs vai kašķīgs, un dienas, kad romantisks. Astroloģijā ir iespējas individuālajā kartē paskatīt konkrētā brīža tendences un tādējādi izvēlēties tām vai citām darbībām piemērotāko laiku, taču ne vienmēr tas iespējams (un vajadzīgs). Liela nozīme ir tā dēvētajam dienas fonam – zodiaka zīmei, kurā atrodas Mēness.

Mēness stāvokļi (fāzes, zodiaka zīmes, Mēness dienas) tiek publicēti daudzos kalendāros, un apkopotā informācija atrodama žurnāla Praktiskā Astroloģija ikmēneša kalendāros. Turpat, žurnāla maija numurā, arī randiņu un mīlestības horoskopi visām zodiaka zīmēm un sertificētas astroloģes Lindas Kurmis komentārs.

Ja vēlaties izmantot Mēness kalendāru, tad romantiski sapņainiem randiņiem piemērotas ir dienas, kad Mēness ir Zivju vai Vēža zodiaka zīmē. Kaislīgas būs tikšanās, kad Mēness Aunā, Lauvā vai Skorpionā. Bet, ja Mēness Mežāzī vai Jaunavā, tad randiņu labāk atlikt, jo tas vairāk atgādinās lietišķu tikšanos un var būt arī vēlme otru kritizēt.

Pavasara noskaņās varat iedvesmoties no astroloģijas žurnālā publicētajiem Lindas Kurmis mīlestības horoskopiem, kas katrai zodiaka zīmei sola sekojošo:

Auns mazliet piestājis un paguris pēc trakulīgajām idejām vai, iespējams, nedarbiem. Tiem, kas iepriekšējos mēnešos iesaistījušies mīlas dēkās, maijā nāksies izstrēbt ievārīto. Šis mēnesis jāizmanto, lai pieņemtu saprātīgu lēmumu.

Vērši maijā būs kaislību karaļi. Tomēr tā būs tikai kaisle, nepārvarama vilkme, bet ne atklātas, siltas, mīļas un tālejošas jūtas. Maijā Vēršiem ir jāiet sabiedrībā un jāapbur pretējais dzimums.

Dvīņi izjutīs maigus mīlas pieskārienus. Šis ir labs laiks mīlestībai, padzisušu sajūtu, aprimušu kaislību atjaunošanai. Ja Dvīnis uzticēsies savām sajūtām, izdosies kaut kas labs.

Vēži var iegūt to, par ko sapņojuši. Kaislību un jūtu bangu nebūs, vien liegs plūdums. Vēzim nevajag pretoties, bet ļaut, lai viņu ieskalo mīlestības upē.

Lauvām jūtas būs rimušas, un viņas stāvēs gluži kā pārakmeņojušās uz platformas, gatavas ugunīgam lēcienam, kas izdosies jūnijā. Pagaidām Lauva intuitīvi nojauš, ka jāgatavojas kaut kam lielam un skaistam.

Jaunavai maijs ir mierīgs mēnesis, kad jāstāda zemenes, ar ko cienāt viesus jūlijā. Ja kāda vēl nav atradusi īsto cilvēku, ar ko ļauties mīlas baudām, jūlijā mīlas debesis pavērsies un zvaigznes dāvās iespēju viņu satikt.

Svari maijā būs laimīgi, mīlēti, loloti, lutināti. Viņi kļūs pavasarīgi gaisīgi, apburoši un vilinoši – kā ziedi. Nekas pat nebūs jāsaka, atliks vien žilbinoši pasmaidīt!

Skorpions maija pirmās dekādes beigās, otrās sākumā iekuģos mīlestības jūrā. Kaislību līmenis būs ļoti augsts – iespējamas gan mīlas mokas, gan greizsirdības scēnas.

Strēlnieks mīlestības lietās būs mērens, bet ne salts. Atliks vien Svaru vai Dvīņu vējiņam uzpūst, un Strēlnieka mīlas ugunskurs iedegsies. Šajā gadījumā būs svarīgi rīkoties ar apdomu un nenodedzināt visu apkārtni.

Mežāzim maijā iespējams sekss bez dziļākām jūtām. Par to, ka partnerim ir sirds un dvēsele, Mežāzis atcerēsies jūlijā. Vasara nav Mežāzim labvēlīgākais gadalaiks. Līdz ar to ir samazinājusies jūtība pret otru cilvēku.

Ūdensvīram, sākot no mēneša vidus, radīsies pārdomas, vai attiecībās viss ir tā, kā viņš vēlas. Ūdensvīrs prātos, kurp virzīt attiecības.

Ja pirms tam Zivīm likās, ka neko nevar zināt, kā nu būs, no maija vidus Zivis kļūs pārliecinātākas par sevi un par attiecībām ar partneri. Zivis maijā iešūposies, bet pēc saulgriežiem 24. jūnijā tām sāksies mīlas skurbuma laiks.