Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida nākamajās divās nedēļās

© F64

Horoskopi līdz 7. maijam

AUNS. Lai naudai piešķirtu enerģiju, nopelnītais ir jātērē, un šis ir labs laiks gan ienākumu pavairošanai, gan veiksmīgiem pirkumiem. Atrodi papildu darbu vai nomaini esošo amatu pret labāk atalgotu. Iegādājies sadzīves tehniku, auto vai biļeti atvaļinājuma ceļojumam. Bet, kamēr vasara vēl nav sākusies, dodies īsākā izbraucienā vai piknikā ar sportiskām aktivitātēm un gaļas grilēšanu.

VĒRSIS. Ieplāno būtiskus pavasara darbus – ģenerāltīrīšanu, logu spodrināšanu un āra teritorijas sakopšanu. Kad ieviesta kārtība, ar vērtējošu skatu pārbaudi, kas izmetams un ko vajadzētu iegādāties vietā. Vari nomainīt mēbeles, iegādāties skaistus interjera priekšmetus vai dārza dekorus. Tomēr ar lieliem, dārgiem pirkumiem jābūt apdomīgam, nevajadzētu pirkt preces līzingā.

DVĪŅI. Rūpes par ģimenes locekļiem. Iespējams, nāksies palīdzēt atrisināt kādus sarežģītākus jautājumus vai nokārtot darīšanas iestādēs. Uzņemies šos pienākumus bez kurnēšanas, jo – kurš gan cits, ja ne tu? Tomēr iesaisties tikai tad, ja tevi lūdz. Ja mēģināsi visu un visus izrīkot pēc sava prāta, var izcelties strīdi. Pievērsies arī bērnu vēlmēm un atbalsti viņu idejas. Brīvajā laikā dodies izklaidēs!

VĒZIS. Veiksies visos saimniecības darbos, kam vien ķersies klāt. Ja laika apstākļi atļauj, pievērsies teritorijas labiekārtošanai un dārza darbiem. Pēc tam vari izmēģināt jaunas kulinārijas receptes un palutināt savējos ar gardu maltīti. Mājās būs vislabākā atpūta no saspringtajām darba dienām, taču pozitīvas emocijas gūsi, arī tiekoties ar draugiem un apmeklējot kultūras pasākumus.

LAUVA. Velti pēc iespējas vairāk laika sev. Prāts atvērts zinībām, galvā rosīsies dažādas domas un nākotnes plāni. Vajadzētu visu mierīgi salikt pa plauktiņiem. Ja iespējams, aizbrauc nelielā ceļojumā, kaut uz mirkli izraujoties no ierastās vides. Ir arī piemērots periods prezentācijām, sabiedriskiem un saviesīgiem pasākumiem, kuros izveidosi jaunus kontaktus un noderīgas pazīšanās.

JAUNAVA. Aktuāla finanšu tēma, un sekmīgs laiks ienākumu pavairošanai. Strādā čakli, meklē papildu iespējas, un par atalgojumu nebūs jāsūdzas. Šajā periodā vari ieplānot kādus lielākus pirkumus mājām, kā arī doties iepirkšanās tūrē, lai iegādātos saimniecības preces ilgākam laika periodam. Nav labs laiks nopietniem remontdarbiem un nekustamā īpašuma jautājumiem.

SVARI. Veiksmīgi nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus – tās var būt sarunas iestādēs vai bankās, darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, valsts vai pašvaldību iestādēm. Mājās var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus un palīdzēt bērniem. Uzklausi viņus, iedziļinies un atbalsti. Vēlāk kopā varēsiet priecāties par paveikto. No tevis staros pozitīvisms, kas iedvesmos citus.

SKORPIONS. Daudz laika veltīsi darbam, taču privāto dzīvi novārtā atstāt nevajadzētu, pretējā gadījumā mīļotais cilvēks un ģimene var sākt protestēt. Brīvdienās pasāc kopā ar savējiem kaut ko aizraujošu, dodies piedzīvojumos pa dabas takām vai sarīko pikniku. Tiesa, ar tēriņiem pārāk aizrauties nevajadzētu, jo naudas lietās šajā periodā kaut kas var bremzēties, seko līdzi ienākumiem un izdevumiem.

STRĒLNIEKS. Dzīvē visam jābūt līdzsvarā, tāpēc savs laiks darbam, savs – atpūtai. Ja pa nedēļas vidu esi kārtīgi pastrādājis, brīvdienu laiku noteikti velti sev un saviem mīļajiem. Nevajadzētu plānot lielus mājas darbus, bet labāk kaut kur doties – izbraucienā pie dabas vai uz kultūras pasākumu. Tāpat arī pozitīvus mirkļus sagādās tikšanās ar draugiem. Ar tēriņiem par izklaidēm pārāk neaizraujies.

MEŽĀZIS. Ieplāno nopietnas darīšanas iestādēs vai komunālajos dienestos. Ja nepieciešams, vari arī kārtot juridiskus jautājumus, it īpaši tad, ja tie saistās ar īpašuma lietām. Piemērots laiks elektronikas un sadzīves tehnikas iegādei, tikai rūpīgi pārbaudi kvalitāti un garantijas. Ja esi nolēmis kaut ko mainīt mājokļa interjerā vai ierastajā dienu kārtībā, noteikti apspriedies par to ar mājiniekiem.

ŪDENSVĪRS. Atroti piedurknes un ķeries pie mājas darbiem, veiksies itin visā, un tu daudz paveiksi. Vari sākt vienkārši ar uzkopšanu, bet pēc tam pamainīt interjeru, iegādāties un uzlikt jaunus aizkarus, paklāju vai mēbeļu pārvalkus. Kad labi pastrādāts, ielūdz ciemos radiniekus un tuvus draugus. Pagatavo viņiem gardu maltīti un parādi savas kulināra prasmes. Saviesīgā pasēdēšanā laiks paies nemanot.

ZIVIS. Savu stila izjūtu un labo gaumi vari likt lietā, lai izdaiļotu mājokli un liktu tā interjeram uzmirdzēt pavasarīgākās krāsās. Paveic nelielu kosmētisko remontu, iegādājies tekstila preces vai dekoratīvus priekšmetus. Vari ieplānot arī elektropreču vai sadzīves tehnikas iegādi. Naudas lietās situācijas mainīgas, taču turi acis un ausis vaļā, jo gluži negaidot var rasties iespējas nopelnīt.