Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

Horoskopi aprīlim: Lietišķi, tomēr pozitīvi

© Scanpix

Guna Kārkliņa, žurnāla Praktiskā Astroloģija galvenā redaktore, sertificēta astroloģe prognozē šī mēneša tendences.

AUNS

Pie­mē­rots pe­ri­ods, lai sa­kār­to­tu pri­vā­to dzī­vi. It īpa­ši ap­rī­ļa pir­ma­jās die­nās var ras­ties ie­spē­jas «sa­likt pun­ktus uz i», no­kār­tot kā­das se­nas sais­tī­bas un iz­vēr­tēt no­ti­ku­mus, lai va­rē­tu do­ties tā­lāk nā­kot­nē. Tā­pat arī labs laiks mā­cī­bām, ce­ļo­ša­nai un re­dzes­lo­ka pa­pla­ši­nā­ša­nai. Dzī­ve var pie­dā­vāt ie­spē­jas pa­kāp­ties pa kar­je­ras kāp­nēm vai at­rast jaun­u, tī­ka­mu dar­bu.

VĒR­SIS

Augsts ener­ģi­jas po­ten­ci­āls un vēl­me dar­bo­ties. Ar sa­vu spa­ru aiz­rau­siet un ie­dves­mo­siet pā­rē­jos. Ķe­ro­ties pie jaun­iem pro­jek­tiem, to­mēr iz­vēr­tē­jiet tos ra­ci­onā­li, lai iz­vai­rī­tos no pār­rē­ķi­nā­ša­nās. Lie­tiš­ķie sa­ka­ri ļaus no­pel­nīt, ta­ču ne­pa­ļau­jie­ties uz ci­tu so­lī­ju­miem, bet sva­rī­ga­jās lie­tās tu­riet gro­žus sa­vās ro­kās. Sil­tas emo­ci­jas no brī­žiem, ko pa­va­dī­siet ko­pā ar mī­ļo­to.

DVĪ­ŅI

Bū­siet šar­mants un pie­vil­cīgs, pra­tī­siet sa­ru­nā­ties ar cil­vē­kiem un at­stāt ie­spai­du. Ne vie­nā vien si­tu­āci­jā tie būs jū­su trum­pji – ko ne­va­rē­siet pa­nākt ar pār­lie­ci­nā­ša­nu, to sa­snieg­siet ar smai­du. Darbs pra­sīs ie­dves­mu un pre­ci­zi­tā­ti. Jā­sar­gās no kļū­dām un jā­tu­ras tā­lāk, ja ko­lē­ģi skaid­ro sa­vas at­tie­cī­bas vai dzen in­tri­gas. Brī­va­jā lai­kā esiet ko­pā ar sa­vu ot­ro pus­īti, tas sa­tu­vi­nās.

VĒ­ZIS

Jā­pa­rū­pē­jas par sa­vē­jiem un mā­jas saim­nie­cī­bu, dar­bi ies no ro­kas, un bū­siet gan­da­rīts par pa­veik­to. Pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā ie­spē­ja­mi jaun­i iz­ai­ci­nā­ju­mi, kas ļaus pa­vai­rot ie­nā­ku­mus. Esiet ga­tavs ie­sais­tī­ties in­te­re­san­tos pro­jek­tos, bet ne­kār­to­jiet nau­das vai biz­ne­sa da­rī­ju­mus ar drau­giem. Brī­va­jā lai­kā va­ja­dzē­tu iz­iet sa­bied­rī­bā, ap­mek­lēt pa­sā­ku­mus vai sa­tik­ties ar se­niem drau­giem.

LAU­VA

Pār­do­mu un dzī­ves iz­vēr­tē­ša­nas pe­ri­ods. Ie­spē­jams, no­nāk­siet pie se­ci­nā­ju­ma, ka kaut kas ir jā­mai­na. De­rē­tu sākt ar pro­fe­si­onā­lo jo­mu. Mek­lē­jiet ie­spē­jas, kur va­rat pa­rā­dīt sa­vus ta­lan­tus un par pa­da­rī­to gūt arī gan­da­rī­ju­mu. Pret sirds­lie­tām iz­tu­rie­ties no­piet­ni un at­bil­dī­gi, no­vēr­tē­jiet to, kas jums ir dots, un da­riet vi­su, lai bū­tu la­bāk. Šo­brīd ne­pie­cie­šams uz­ti­cams cil­vēks līdz­ās.

                                       

JAU­NA­VA

Diez­gan daudz var nāk­ties iz­dot par saim­nie­cis­kām lie­tām un ģi­me­nes va­ja­dzī­bām. Tā­pēc ar­vien bie­žāk aiz­do­mā­sie­ties, kā uz­la­bot ie­nā­ku­mus. Va­rat pa­pla­ši­nāt dar­bo­ša­nos, uz­ņem­ties pa­pil­du pie­nā­ku­mus vai do­māt par pri­vā­to biz­ne­su. Nav pie­mē­rots laiks ne­kus­ta­mā īpa­šu­ma da­rī­ju­miem, lie­lam re­mont­am vai mā­jok­ļa mai­ņai. Šis un tas sa­kār­to­jams sirds­lie­tu jo­mā.

SVA­RI

Daudz emo­ci­ju, kas var mai­nī­ties at­bil­sto­ši si­tu­āci­jām un no­ti­ku­miem. Tā­pēc da­riet to, kas sa­gā­dā prie­ku un vai­ro op­ti­mis­mu, un tu­rie­ties tā­lāk no nīg­riem un kaš­ķī­giem ļau­ti­ņiem. Pie­vēr­siet uz­ma­nī­bu at­va­sī­šu vēl­mēm, ne­uz­tie­piet sa­vu vie­dok­li, bet ie­klau­sie­ties. Va­rat ie­plā­not ce­ļo­ju­mu, kas sniegs jaun­us ie­spai­dus. Kā­dam sirds­lie­tas sa­sais­tī­sies ar ār­zem­ju tē­mu.

SKOR­PI­ONS

Ie­kau­sie­ties iek­šē­jās sa­jū­tās un in­tu­īci­jā. Ja at­ra­dī­siet lai­ku vie­nat­nei, tad pār­do­mās dzims vēr­tī­gas at­zi­ņas. Dar­bā si­tu­āci­ja diez­gan sa­sprin­gta un mai­nī­ga. Ne­ņe­miet vi­su pā­rāk pie sirds un tu­rie­ties tā­lāk no strī­diem un iz­skaid­ro­ša­nās. La­bāk vel­tiet uz­ma­nī­bu pri­vā­ta­jai dzī­vei. Ta­jā ie­nāks pa­va­sa­rī­gi ro­man­tis­kas no­ska­ņas. Iz­bau­diet šos mir­kļus un ļau­jie­ties emo­ci­jām.

STRĒL­NIEKS

Daudz no­piet­nī­bas un lie­tiš­ķu­ma. Ri­si­nā­siet biz­ne­sa sa­ru­nas un sek­mī­gi kār­to­siet da­rī­ju­mus. Ne­kaut­rē­jie­ties iz­man­tot ie­priekš iz­vei­do­tus kon­tak­tus vai drau­gu pa­lī­dzī­bu. Vē­lams sa­dar­bo­ties un ie­klau­sī­ties līdz­cil­vē­ku vie­dok­lī. Nau­das lie­tās sa­gla­bā­jiet ap­do­mī­bu, peļ­ņas un zau­dē­ju­mu ie­spē­jas iet cie­ši līdz­ās. Sirds­lie­tās gai­dā­mi krā­sai­ni pie­dzī­vo­ju­mi un dzirk­sto­šas emo­ci­jas.

ME­ŽĀ­ZIS

Ie­spē­jams, jau kā­du lai­ku briest do­ma par to, ka va­ja­dzē­tu kaut ko dzī­vē mai­nīt. Pa­lē­nām, pa­ma­zām, bet ir pie­nā­cis laiks rī­ko­ties. Labs pe­ri­ods, lai pa­rā­dī­tu sa­vas spē­jas pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā, vir­zī­tos pa kar­je­ras kāp­nēm vai at­ras­tu la­bā­ku dar­bu. Gā­dā­jiet par sa­ska­ņu ģi­me­nē un brī­va­jā lai­kā mie­rī­gi at­pū­tie­ties. Brī­va­jiem ļau­dīm dzī­ve var uz­dā­vāt aiz­rau­jo­šu ie­pa­zī­ša­nos.

ŪDENS­VĪRS

Va­ja­dzē­tu pa­pil­di­nāt zi­nā­ša­nas un pro­fe­si­onā­lās ie­ma­ņas. Pie­sa­kie­ties kur­sos vai ap­mek­lē­jiet se­mi­nā­ru. Daudz ie­gū­siet arī tad, ja do­sie­ties pie­re­dzes ap­mai­ņā vai ko­man­dē­ju­mā ār­pus Lat­vi­jas ro­be­žām. Nau­das lie­tās esiet pre­cīzs, pār­bau­diet rē­ķi­nus un mak­sā­ju­mus, lai ne­ro­das ju­kas. Šis mē­ne­sis ir pie­mē­rots, lai sa­kār­to­tu pri­vā­to dzī­vi. Sir­di sil­dīs mī­les­tī­ba un jau­kas emo­ci­jas.

ZI­VIS

Jā­uz­ma­nās no ilū­zi­jām un ap­la­mas si­tu­āci­ju iz­prat­nes. Sa­ņem­to in­for­mā­ci­ju pār­bau­diet un uz­klau­siet pēc ie­spē­jas vai­rāk vie­dok­ļu, it īpa­ši tad, ja jā­pie­ņem bū­tis­ki lē­mu­mi. Dar­bā var pa­vēr­ties jaun­as ie­spē­jas, bet pie­vēr­siet uz­ma­nī­bu at­al­go­ju­mam. Fi­nan­šu si­tu­āci­ja diez­gan mai­nī­ga, tā­pēc ne­tē­rē­jie­ties par skais­tiem nie­kiem. Brī­va­jā lai­kā vis­la­bāk ju­tī­sie­ties mā­jās ko­pā ar sa­vē­jiem.