Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida nākamajās divās nedēļās

© F64

Horoskopi līdz 10. aprīlim

AUNS. Mājas darbi nebūs pirmajā vietā, vairāk laika un spēku veltīsi darbam un profesionāliem sasniegumiem. Taču pavisam novārtā atstāt privāto jomu nevajadzētu. Brīvdienās ar ģimeni kaut kur aizbrauc vai apmeklē pasākumus – izklaidējies un atpūties. Taču jāsargās no pārāk lieliem tēriņiem un naudas izdošanas mirkļa iespaidā. Nav labs laiks sadzīves tehnikas vai auto iegādei.

VĒRSIS. Pārskati mājās interjeru – varbūt jānomaina mēbeles, jāiegādājas jaunas tekstilpreces un dekoratīvas lietas telpu izdaiļošanai. Vari pārkārtot un izremontēt bērnistabu. Vēlams ievērot veselīgu dzīvesveidu un pareizu ēšanas režīmu, brīvo laiku velti organisma nostiprināšanas procedūrām. Piemērots brīdis darīšanām iestādēs un sarunām ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

DVĪŅI. Notikumi privātajā dzīvē. Brīvajiem ļaudīm iespējama sirsnīga tikšanās ar tālejošu turpinājumu, savukārt pāriem derētu padomāt, kā atsvaidzināt ikdienu un piešķirt tai romantiku. Aizbrauciet kaut kur abi kopā vai apmeklējiet pasākumus. Tā kā pienācis pavasaris, vajadzētu veikt revīziju skapī un papildināt garderobi ar košām un elegantām drēbēm un aksesuāriem.

VĒZIS. Laiks nopietniem pārkārtojumiem un remontam. Uzlabo interjeru, iegādājies mēbeles, paklājus un citas komforta preces. Tikai tēriņos esi apdomīgs, jāsargās pārmaksāt. Brīvdienās vari sarīkot talku āra teritorijas sakopšanai. Kad kārtīgi pastrādāts, klāj pusdienu galdu un pārsteidz radus un draugus ar savu kulināra talantu. Darba nedēļā koncentrējies uz karjeru un peļņas pavairošanu.

LAUVA. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un dodies tālākā ceļojumā. Tādējādi atpūtīsies no ikdienas darbu dunas, gūsi jaunus iespaidus un satiksi interesantus cilvēkus. Ja nekur braukt neplāno, tad vismaz sazinies ar radiem un draugiem svešatnē. Nav labs laiks darīšanām iestādēs, sarunām ar bankām. Nopietnus darbus un darīšanas atliec uz vēlāku laiku.

JAUNAVA. Nedēļas nogalē ieplāno iepirkšanās tūri, lai iegādātos saimniecībā noderīgas lietas ilgākam laikam. Taču nav vēlams pirkt dārgas preces līzingā vai kārtot kredītu. Sekmīgs laiks nelieliem remontdarbiem vai ar nekustamā īpašuma apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem. Vari kārtot darīšanas namu pārvaldē. Velti pienācīgu uzmanību savām atvasītēm. Uzklausi viņu nākotnes plānus.

SVARI. Svarīga ģimenes tēma. Pavadi pēc iespējas vairāk laika ar savējiem. Kopīgi darbi un atpūta sniegs gandarījumu un iedvesmos jauniem darbiem. Iespējams, spriežot par šo un to, radīsies idejas par ģimenes biznesu. Darbs prasīs daudz iedvesmas un enerģijas, tāpēc atvēli arī kādus brīžus sev vienam, lai mierīgi atpūstos. Dienu gaita lielā mērā atkarīga no emocijām un garastāvokļa.

SKORPIONS. Aktīva rosība darbā – jauni kontakti un arī iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās vai atrast kādu ienesīgāku variantu. Slēdzot darījumus vai runājot par atalgojumu, orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem. Peļņa nenāks ātri, toties stabili. Ieguldi īpašumā, nopērc kaut ko ģimenes vajadzībām vai sāc veidot uzkrājumus. Neaizdod vai neaizņemies no draugiem, var rasties problēmas.

STRĒLNIEKS. Pirmajā vietā privātā dzīve un attiecības. Ja esi sirdī brīvs, dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos un vētrainus piedzīvojumus. Pāriem vēlams sarīkot kopīgu pasākumu, kas attiecībām piešķils jaunu dzirksti. Nesēdi mājās un neplāno arī svarīgus saimniecības darbus, šis ir laiks, kad jāiet sabiedrībā un jāsatiekas ar cilvēkiem. Iespējamas arī noderīgas lietišķas pazīšanās.

MEŽĀZIS. Aktīva mājas dzīve un vēlme pēc pārmaiņām. Ja gribi ierastajā lietu kārtībā kaut ko mainīt, konsultējies ar pārējiem. Ja diktēsi savu viedokli, var izcelties strīdi. Brīvdienās pulcē kopā radus pie mielasta galda. Veiksmīga saimniekošana virtuvē – izmēģini jaunas receptes. Vari mājās veikt arī tehniskus darbus. Pārbaudi instalācijas, turi kārtība elektroierīces un ievēro instrukcijas.

ŪDENSVĪRS. Atvēli laiku sev. Prāts atvērts jaunai informācijai – lasi, izglītojies vai piesakies svešvalodu kursos. Zināšanas uztversi viegli, un vēlāk tās noderēs. Aktualizēsies finanšu tēma. Ar naudu jārīkojas apdomīgi un jābūt precīzam. Pārbaudi ienākošos maksājumus un laikus veic rēķinu apmaksu. Ja tiek apspriesti darījumi vai atalgojums, visas saistības noformē juridiski korekti.

ZIVIS. Diezgan grūti būs savienot darba un mājas pienākumus, tāpēc rūpīgi jāplāno dienas. Var rasties labas iespējas nopelnīt, un par brīvajiem līdzekļiem vari iegādāties skaistas lietas mājoklim – tekstilu, mākslas priekšmetus vai interjera dekorus. Straujajā dienu ritmā atrodi laiku atpūtai, jo paaugstināts stress nelabvēlīgi iespaidos ikdienas ritmu. Saņemto informāciju rūpīgi pārbaudi.