Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Kāda būs Tava nākamā nedēļa?

© aldisjeskins.ucoz.lv

Horoskopi no 21. līdz 26.martam.

AUNS. Klāt pavasaris, un pienācis laiks saposties. Pārskati garderobi, izmet veco un nevajadzīgo un iegādājies jaunas drēbes. Tāpat arī derētu apmeklēt frizieri, skaistumsalonu vai solāriju. Sevis sapošana uzlabos garastāvokli. Brīvajā laikā nesēdi mājās, bet dodies izklaidēs – uz klubu vai draugu tusiņu. Ja nepieciešams, vari kārtot darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

VĒRSIS. Svarīga finanšu tēma. Prātosi, kā pavairot ienākumus, un radīsies labas idejas. Parādi sevi darbā, un dzīve var pavērt karjeras iespējas. Sekmīgs laiks privātā biznesa attīstīšanai. Tikai nevajadzētu kārtot darījumus ar draugiem, kā arī aizdot vai aizņemties. Brīvdienās ieplāno iepirkšanās tūri, iegādājies saimniecības preces un pārtiku, ietaupīsi laiku citās dienās.

DVĪŅI. Mājas darbi šajā periodā nebūs pirmajā vietā. Vairāk laika veltīsi darbam un sabiedriskām aktivitātēm. Izejot sabiedrībā, dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos ar tālejošu turpinājumu. Tāpat arī ir iespējas atrast domubiedrus savām iecerēm. Derētu papildināt profesionālās iemaņas, apgūt ko jaunu vai pieteikties kursos. Paplašini redzesloku un meklē noderīgu informāciju, viss noderēs.

VĒZIS. Raugies, lai tavs veikums darbā tiek adekvāti novērtēts. Ja šābrīža atalgojums neapmierina, runā par algas pielikumu vai meklē citas iespējas. Iesaistīšanās jaunos projektos izrādīsies ienesīga. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai – mēbeles, paklājus, aizkarus. Pienācis laiks atsvaidzināt mājokļa interjeru. Brīvo laiku atvēli pats sev, lai mierīgi atpūstos un sakārtotu domas.

LAUVA. Nopietni un atbildīgi pienākumi mājas saimniecībā. Labi sākt remontu vai risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Ja laika apstākļi atļauj, brīvdienās vari ieplānot āra darbus. Tāpat arī neaizmirsti apciemot tālākus radiniekus vai vismaz viņiem piezvanīt. Interese par dzimtas vēsturi un radurakstiem. Ģimenes dzīvē jāgādā par saticību un visas problēmas jāizrunā.

JAUNAVA. Sekmēsies biznesa kontaktu veidošana un darīšanas iestādēs. Piemērots laiks sarunām ar bankām vai apdrošinātājiem, kredītu jautājumiem un lielākam pirkumam līzingā. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas tev īsti nebūs pa prātam, taču mēģini no situācijas gūt labumu vai vienkārši nogaidi. Vajadzētu ieklausīties līdzcilvēku viedoklī, kaut arī šķiet, ka pats visu zini labāk.

SVARI. Būsi noskaņots veikt kādas pārmaiņas mājas dzīvē vai pārkārtot mājokli. Pirms ķerties pie darba, pārrunā to ar savējiem, viņiem var būt atšķirīgs viedoklis. Ja to nerespektēsi, izcelsies strīdi. Brīvo laiku labprāt pavadīsi kopā ar savējiem, ģimenes lokā. Tas uzlādēs ar pozitīvu enerģiju, raisīsies saistošas sarunas un kopā radīsies noderīgas idejas. Noteikti ieklausies savu atvasīšu viedoklī.

SKORPIONS. Daudz pienākumu gan mājās, gan darbā, tāpēc rūpīgi jāplāno, lai visu vari paspēt. Neuzņemies viens visu, ja arī liekas, ka pats spēsi izdarīt labāk. Pārslodze var radīt nevajadzīgu stresu un problēmas. Jāgādā par optimismu un jāraugās uz situācijām no pozitīvās puses. Brīvdienās kaut kur aizbrauc un izvēdini galvu. Sirdslietās interesanti piedzīvojumi, spraigas sarunas un flirts.

STRĒLNIEKS. Ieplāno saimnieciskos darbus – sarīko ģenerāltīrīšanu, kaut ko saremontē vai pārkārto mēbeles. Tas sagādās prieku, un ar rezultātu būsi apmierināts. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus, intelektuālās sarunās laiks paies ātri. Jābūt apdomīgam naudas lietās – neplāno lielus pirkumus un neuzņemies kredītsaistības. Jāuzmanās arī no riskantiem pasākumiem, iespējami zaudējumi.

MEŽĀZIS. Darbu pilnas rokas. Iespējams, mājās kaut kas remontējams, pārkārtojams vai revidējams. Enerģiski ķersies pie lietas un ar paveikto būsi apmierināts. Vari iegādāties elektropreces, sadzīves tehniku, datoru vai kādu modernu tehnoloģisko ierīci. Pārskati savu un ģimenes garderobi, iespējams, tuvojoties pavasarim, jāiegādājas kas jauns. Sekmīgi nokārtosi lietišķās darīšanas.

ŪDENSVĪRS. Brīvdienās ieplāno izbraucienu vai ekskursiju, bet, ja laiks atļauj, tad vari doties arī tālākā ceļojumā. Gūsi jaunus iespaidus un satiksi interesantus cilvēkus. Lietišķo jautājumu kārtošanu, sarunas par darījumiem un līgumu slēgšanu atliec uz vēlāku laiku. Iespējamas it kā svarīgas sarunas, kas tomēr nedod cerēto rezultātu. Neatstāj novārtā privāto dzīvi, kopīgi pasākumi ar mīļoto satuvinās.

ZIVIS. Pievērsies finansēm, jo ar enerģisku rīcību iespējams pavairot ienākumus. Nebīsties no profesionāliem izaicinājumiem un iesaisties jaunos projektos. Vari iegādāties elektropreces vai auto. Brīvajā laikā labprāt rosīsies mājas saimniecībā, izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes un lutināsi savus mīļos. Nepaļaujies uz solījumiem, informāciju pārbaudi, jo viss varbūt nav tā, kā izskatās.