Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida ŪDENSVĪRUS?

© praktiska astrologija

Augsts in­te­lek­tu­ālais po­ten­ci­āls, ko no­teik­ti va­jag likt lie­tā. Prā­tā nāks ra­do­šas, in­te­re­san­tas un vie­das do­mas, ide­ju ne­trūks, ti­kai jā­ķe­ras pie to re­ali­zā­ci­jas. Vieg­li vei­do­siet kon­tak­tus ar cil­vē­kiem, ātr­i sa­pra­tī­sie­ties un ie­gū­siet sev jaun­us drau­gus un biz­ne­sa par­tne­rus.

Pie jums at­nāks daudz in­for­mā­ci­jas, un jūs tās plūs­mā vieg­li at­ra­dī­siet sev no­de­rī­go. Vie­nī­gi jā­sar­gās no pār­stei­dzī­bas un sī­kiem, sa­dzī­vis­kiem strī­di­ņiem. Sa­sprin­gtās si­tu­āci­jās sa­gla­bā­jiet mie­ru un ne­kaš­ķē­jie­ties par nie­kiem. Kāds var­būt mek­lēs dzī­ves gud­rī­bas fi­lo­zo­fis­kās un ezo­tē­ris­kās mā­cī­bās. Ceļš dzi­ļā­kās pa­tie­sī­bas mek­lē­ju­mos ne­būs vien­kāršs, ta­ču tas pa­lī­dzēs tikt ga­lā vis­da­žā­dā­ka­jās dzī­ves si­tu­āci­jās.

Darbs pa­ņems daudz ener­ģi­jas, un daž­kārt lik­sies, ka no­tiek cī­ņa ar vēj­dzir­na­vām. At­ce­rie­ties, ka vien­mēr var ap­stā­ties, at­vilkt el­pu un iz­vēr­tēt, vai tie­ši ta­jā kon­krē­ta­jā rei­zē ir vērts pū­lē­ties. Dar­bo­ša­nās bez ap­stā­jas ne­dos vē­la­mo re­zul­tā­tu – drī­zāk ju­tī­sie­ties no­gu­ris un dus­mīgs par to, ka ci­ti dar­bi pa­li­ku­ši ne­da­rī­ti, ka­mēr mē­ģi­nāt iz­kus­ti­nāt ve­zu­mu, kas spī­tī­gi stāv uz vie­tas. Pa­lē­nām, pa­ma­zām!

Peļ­ņas jau­tā­ju­miem ša­jā ga­dā va­ja­dzē­tu pie­iet kre­atī­vi. Ne­bīs­tie­ties no ne­tra­di­ci­onā­liem ri­si­nā­ju­miem un ide­jām, par ku­rām ci­ti brī­nās. Jums var iz­do­ties šķie­ta­mi ne­ie­spē­ja­mais. Klāt ir arī laiks, kad va­rat at­tīs­tīt pri­vā­to biz­ne­su, ta­jā pat ie­spē­jams sa­sniegt vai­rāk, ne­kā strā­dā­jot al­go­tu dar­bu kā­da ci­ta la­bā. Kā­pēc gan at­dot sa­vas lie­lis­kās ide­jas, lai ar tām pel­na ci­ti? Kad ru­na ir par at­al­go­ju­ma jau­tā­ju­miem, vi­sas vie­no­ša­nās no­for­mē­jiet ju­ri­dis­ki ko­rek­tos lī­gu­mos. Ne­va­jag ne­vie­nam uz­ti­cē­ties un pa­ļau­ties uz go­da­vār­du. Tas gan ne­no­zī­mē, ka ik uz so­ļa jā­sa­to­pas ar blē­žiem. Vien­kār­ši tā ir dro­šāk, jo past­āv ris­ki, ka nau­das lie­tās var ras­ties ne­skaid­rī­bas un ie­vies­ties ju­kas. Rū­pī­gi se­ko­jiet līdz­i mak­sā­ju­miem – lai vi­si lai­kus no­kār­to sa­vas sais­tī­bas pret jums, un arī pats ne­ka­vē­jiet rē­ķi­nu ap­mak­su. Nau­du vis­la­bāk ie­gul­dīt iz­glī­tī­bā vai iz­tē­rēt ga­rā­kam ce­ļo­ju­mam uz zem­ēm, kas sla­ve­nas ar sa­vu kul­tūr­vēs­tu­ris­ko un re­li­ģis­ko man­to­ju­mu un spē­ka vie­tām. Tā va­rē­tu būt In­di­ja, Ti­be­ta u.tml. Ja nav ie­spē­ju do­ties turp, tad var arī iz­lī­dzē­ties, ie­pa­zīs­tot ci­tas ze­mes ce­ļo­ju­mu ap­rak­stos vai fil­mās.

Ap jums ir daudz la­bu cil­vē­ku un se­ni, uz­ti­ca­mi drau­gi. Tie­ši uz vi­ņiem va­ja­dzī­bas ga­dī­ju­mā va­rat pa­ļau­ties, īs­ta­jā brī­dī līdz­ās at­ra­dī­sies īs­tie cil­vē­ki. Ne­kaut­rē­jie­ties lūgt un pie­ņemt pa­lī­dzī­bu un arī pats pa­lī­dziet, ja kā­dam ne­pie­cie­šams. Pie­mē­rots laiks do­mu­bied­ru un at­bal­stī­tā­ju mek­lē­ju­miem. Ie­sais­tie­ties sa­bied­ris­kās ak­ti­vi­tā­tēs vai lab­da­rī­bas pa­sā­ku­mos. Šā­da dar­bo­ša­nās dos po­zi­tī­vu ener­ģi­jas ap­mai­ņu. Jūs pa­va­dīs cil­vē­ku lab­vē­lī­ba, un kā­da tik­ša­nās dzī­vē var ie­nest jaun­as krā­sas. Ja šo­brīd esat sir­dī brīvs, tie­ši sa­bied­ris­ko ak­ti­vi­tā­šu lai­kā ie­spē­ja­ma ie­pa­zī­ša­nās ar jau­ku cil­vē­ku. Ab­pu­sē­jas sim­pā­ti­jas var pār­augt at­tie­cī­bās ar tāl­ejo­šu tur­pi­nā­ju­mu. Gal­ve­nais, lai no­lū­ki bū­tu no­piet­ni, jo viegls, ne­ap­do­mīgs flirts var beig­ties ar vil­ša­nos. Pār­iem sa­vu­kārt va­ja­dzē­tu bie­žāk kaut kur ko­pā iz­iet. Ap­mek­lē­jiet te­āt­ra iz­rā­des, kon­cer­tus vai do­die­ties iz­klai­dē­ties uz klu­bu. Ko­pā gū­siet po­zi­tī­vas emo­ci­jas, un būs jaun­as tē­mas sa­ru­nām un do­mu ap­mai­ņai. Tas sa­tu­vi­nās un pie­šķirs ik­die­nai jaun­as, ko­šā­kas krā­sas.

* Ūdens­vīrs ir sa­bied­risks, vi­ņam ir la­bi drau­gi un in­ter­ešu bied­ri.

* Daž­kārt pa­šam šķiet, ka cil­vē­ki vi­ņu ne­sa­prot. Ie­spē­jams, tā­pēc, ka šīs zī­mes pār­stāv­jiem pie­mīt augsts in­te­lek­tu­ālais po­ten­ci­āls un vi­ņu ide­jas ne vi­siem ir sa­pro­ta­mas.

* Tā kā pret dar­bu iz­tu­ras ļo­ti no­piet­ni, ne­re­ti ir no­rū­pē­jies un ner­vozs. Strā­dāt la­bāk ir ko­lek­tī­vā, ko­pā ar do­mu­bied­riem.

* Ūdens­vīrs mīl da­bu, bet vēl vai­rāk pa­tīk par to prie­cā­ties ar kom­for­tu. Ma­te­ri­ālists, ta­ču ne skops.

Ūdens­vī­ra pla­nē­ta: Urāns

Sti­hi­ja: Gaiss