Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida SKORPIONUS?

© praktiska astrologija

Jāsaudzē enerģijas resursi – nevajag spēkus izšķiest tukšgaitā, bet virzīt mērķa sasniegšanai. Ja jūtat, ka darāmais bremzējas, nepūlieties kaut ko panākt par katru cenu. Diez vai izdosies. Drīzāk sajutīsieties noguris un iztukšots. Tāpēc, pirms kaut ko uzsākt, izvērtējiet, kāda būs atdeve un rezultāts un vai ir vērts veltīt tam spēkus.

Atrodiet laiku pārdomām vienatnē, un diezgan ātri ar visu tiksiet skaidrībā. Labi darbosies intuīcija, un noderēs iepriekš uzkrātā dzīves pieredze.

Šajā gadā vairāk nekā citkārt var rasties interese par garīgām un filozofiskām tēmām, kurās jūs noteikti atradīsiet šo un to noderīgu. Varat pievērsties meditācijām, nodarboties ar jogu vai iedziļināties Austrumu filozofijā. Visticamāk, ātri vien sapratīsiet, ko līdz šim esat darījis nepareizi. Ziniet, ka to visu ir iespējams labot.

Darba dzīve ritēs nemierīgi. Var nākt negaidītas pārmaiņas, kas jums nebūs pa prātam. Pirms pieņemt kādu lēmumu, noskaitiet līdz desmit. Nesatraucieties par niekiem, nestrīdieties ar kolēģiem vai priekšniecību un necentieties par katru cenu pierādīt savu taisnību. Tas tikai radīs nevajadzīgu stresu. Mieru, tikai mieru – kā teica Karlsons. Ja esošā situācija jums tomēr nav pieņemama, tad jāraugās pēc kāda labāka varianta. Tikai nepieņemiet lēmumu steigā un sargieties no pārsteidzības, kā arī principu demonstrēšanas. Mazliet nogaidiet, un dzīvē var pavērties pavisam jauni ceļi. Iespējama pat darbības jomas nomaiņa. Lai kādus lēmumus attiecībā uz darbu jūs arī pieņemtu, neaizmirstiet raudzīties uz finansiālo izdevīgumu. Šis ir gads, kad iespējams pavairot ienākumus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Uz ātru peļņu cerēt gan nevajag, katrs eiro būs jānopelna neatlaidīgā darbā, taču tas jūs nebaidīs. Vajadzētu orientēties uz izdevīgumu ilgtermiņā, nevis ātru peļņu, un izdevīgākas būs tās vienošanās, kas orientētas uz stabilu, ilglaicīgu sadarbību. Visu, kas attiecas uz finansēm, noformējiet juridiski korekti un sekojiet līdzi naudas plūsmai, lai tajā neieviešas jukas un neskaidrības. Regulāri pārbaudiet konta stāvokli, laikus veiciet rēķinu apmaksu un nodokļu maksājumus.

Dažādi pienākumi paredzami arī mājas dzīvē. Diezgan daudz komunicēsiet ar radiniekiem, uzklausīsiet cits citu, dalīsieties domās un dosiet padomus. Šāda viedokļu apmaiņa būs auglīga un var atnest labas idejas – gan attiecībā uz mājas dzīves organizēšanu, gan biznesu. Diezgan bieži var nākties uzņemt pie sevis ciemos labus draugus, un šādas pasēdēšanas sagādās prieku. Laiks intelektuālās sarunās paies nemanot, un jūs gūsiet gan pozitīvas emocijas, gan enerģijas lādiņu. Tāpat arī varat mājās strādāt, it īpaši, ja tas saistās ar intelektuālo jomu. Mierīgā, ierastā atmosfērā labāk raisīsies domas un viss ies no rokas. Varat ieplānot arī nelielu kosmētisko remontu vai pārkārtot interjeru.

Nebūtu par sliktu arī kaut ko pamācīties – pieteikties interešu vai svešvalodu kursos vai doties pieredzes apmaiņas braucienā uz ārzemēm.

Sirdslietās iespējami emocionāli piepildīti un iedvesmojoši piedzīvojumi. Būsiet uz romantikas viļņa, dzīve dos skaistus sapņus, kas var pārvērsties realitātē. Maliet gan arī pašam kaut kas lietas labā ir jāizdara. Ielūdziet mīļoto uz randiņu, izdariet kaut ko sirsnīgu un jauku un neslēpiet jūtas. Jāpasper solītis pretī savai laimei.

*

* Skorpions ir pati spēcīgākā zodiaka zīme, kam piemīt milzu gribasspēks un spēcīgi emocionālie impulsi. Šie cilvēki liek lietā savu enerģiju, ļoti svarīgi, lai tie būtu uz pareizā ceļa.

* Skorpioni tiecas pēc pašizpausmes, viņi ir nelokāmi un iestājas par taisnību.

* Spēcīgas emocijas un kaislības. Ja zaudē kontroli, tas var novest pie tieksmes valdīt un greizsirdības.

* Neviena zīme nav tik spēcīga gan labā, gan sliktā nozīmē.

Skorpiona planētas: Plūtons, arī Marss

Stihija: Ūdens