Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida VĒRŠUS?

© praktiska astrologija

Šogad ir visas iespējas izvirzīties darbā, gūt profesionālos panākumus vai izveidot savu biznesu.

Ja esat algots darbinieks kādam citam piederošā uzņēmumā, strādājiet čakli un nāciet klajā ar jauniem priekšlikumiem. Darba devēji to noteikti novērtēs un, iespējams, piedāvās paaugstinājumu. Var izdoties realizēt to, par ko sen esat sapņojis. Ja meklējat citu darbu, tad noteikti lūkojieties pēc izdevīgākiem piedāvājumiem, kur varat labāk realizēt savu potenciālu. Tas būs arī finansiāli izdevīgāk. Un nevajag kautrēties apspriest samaksas jautājumu. Cik augstu pats sevi novērtēsiet, tā arī jūs vērtēs darba devēji. Šogad sekmīgi risināsiet lietišķas sarunas, izveidosiet kontaktus un veiksmīgi vadīsiet dažādus projektus. Ja esat domājis par savu biznesu, tad pienācis laiks sākt to veidot. Šajā darbā lieti noderēs seni kontakti un draudzīgas pazīšanās. Atjaunojiet šīs pazīšanās un sadarbojieties. Tikai nevajadzētu jaukt draudzību un naudas lietas. Esiet uzmanīgs ar kopīgiem ieguldījumiem, neejiet par galvotāju un nelūdziet to arī citiem. Dzīve ne reizi vien pierādījusi, ka kopīgas naudas lietas var sabojāt vislabāko draudzību, un ne vienmēr tāpēc, ka kāds būtu blēdis. Faktiski arī sadarbības partneru izvēlē vajadzētu būt piesardzīgam, jo ne viss var izdoties tā, kā iecerēts. Tāpēc labāk, ja jauno uzņēmumu reģistrēsiet pats un uz sava vārda. Ja nepieciešamas, varat risināt sarunas bankā saistībā ar kredītu vai lielāku līzinga pirkumu.

Kādam, iespējams, aktualizēsies ārzemju tēma. Piemērots laiks tālākam ceļojumam vai mācībām ārvalstīs. Iespaidi, zināšanas un kontakti, ko gūsiet ārpus Latvijas, būs vērtīgi un paliekoši. Izvēloties ceļojuma galamērķi, raugieties uz valstīm ar senu vēsturi un bagātīgu kultūras mantojumu. Savukārt, ja esat domājis par pārcelšanos uz ilgāku laika posmu, tad arī šādam plānam gads ir piemērots.

Diezgan daudz laika veltīsiet kultūras un izklaides pasākumiem. Taču nodaliet graudus no sēnalām un netērējiet laiku pasākumiem, kam nav lielas mākslinieciskās vērtības. Paredzamas arī ballītes un izklaides, taču pārlieka vaļošanās un slinkošana nav vēlama. Atpūta, jautrība un sabiedriskā dzīve nedrīkst traucēt citiem plāniem, it īpaši lietišķajiem. Tāpat jāizvairās no bohēmas.

Privātajā dzīvē un attiecībās jāgādā par saskaņu. Mājās var izcelties sīkas, sadzīviskas ķildas, ko vajadzētu risināt mierīgās sarunās. Neieņemiet spītīgā Vērsīša pozīciju un par katru nieku nesperiet zemes gaisā. Ja jūtat, ka gaisotne mājās kļūst saspringta, dodieties kopā ar mīļoto cilvēku uz kādu pasākumu, piedalieties sportiskās aktivitātēs vai kaut kur kopā aizbrauciet. Šādā gadījumā palīdzēs pastaigas pie dabas, izbrauciens ar divriteņiem, nūjošana vai kāda cita fiziski kustīga aktivitāte. Un vispār – veselīgs dzīvesveids nāks tikai par labu. Ievērojiet ēšanas režīmu, stipriniet organismu un izmantojiet gadu gaitā uzkrātās tautas gudrības. Ar netradicionāliem līdzekļiem sasniegsiet labu rezultātu. Jāsaudzē nervi un jāuzmanās no stresa situācijām. Pēc spraiga un saspringta darba cēliena noteikti atrodiet laiku atpūtai. Dažu brīdi vajag arī palikt vienatnē, lai mierīgi sakārtotu domas un nedarītu neko.

* Vērsis ir mērķtiecīgas izlēmības un spēka zīme, kam jānodarbojas ar materiālām lietām un veiksmīgi tās jāpārvalda.

* Viņš tiecas pēc dvēseles patiesuma, cenšas apgūt praktisko dzīves pusi, mīl patīkamus dzīves momentus.

* Liela nozīme Vērša dzīvē ir emocionālajai un materiālajai stabilitātei.

* Plāno savu dzīvi daudzus gadus uz priekšu, instinktīvi virzoties uz mērķi. Parasti viņa centieni atmaksājas. Nepatīk, ja kāds iejaucas viņa lietās, vai cenšas kaut ko ietekmēt.

Vērša planēta: Venera

Stihija: Zeme