Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Kā iegūt laimi mīlestībā?

© Scanpix

Lūdzu, sniedziet man dziļāku izklāstu saistībā ar ģimenes dzīvi. Visu mūžu šajā jomā man bijušas problēmas - raksta kāds Neatkarīgās lasītājs. Atbildi sniedz sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa.

Esmu dzimis un audzis inteliģentā ģimenē. Tēvs skolotājs, māte – mājsaimniece. Man nav kaitīgu ieradumu. Izglītība saistās ar fizisko kultūru un sportu. Ilgus gadus nodarbojos ar alpīnismu. Esmu iepazinis pasauli no Arktikas līdz Antarktīdai, un profesionālā jomā mani pavadīja veiksme un panākumi.

Taču pilnīgi pretēji gāja privātajā dzīvē. Agrā jaunībā un pēc tam pusmūžā bija laulības (tās ilga septiņus un trīs gadus), taču izšķīrāmies. Pārējos gadus atkārtoti mēģināju nodibināt jaunu ģimeni, bet veidojās viens vienīgs neveiksmju un vientulības gadu raibs mistrojums.

Četros gadījumos mīļotās sievietes jau iepazīšanās sākumposmā nomira. Divas nomira pēc pieciem un septiņiem gadiem. Šīs sievietes drīkstēju apciemot tikai laiku pa laikam. Pēdējos divos iepazīšanās gadījumos novēroju, ka – tikko draudzība sāk nostiprināties, tā notiek kaut kas muļķīgs un viss izjūk.

Privātā dzīve tiešām atgādina murgu. Kas liedz man izveidot ģimeni? Kādi spēki man devuši smago vientulības sajūtu? Vai esmu dzimis zem nelaimīgas zvaigznes, un vai ar to jāsamierinās?

Esmu dzimis 1935. gadā Zivju zodiaka zīmē.

Par mistiku nerunāsim

Astroloģija ir ļoti precīza mācība, taču cilvēka kartē redzami arī karmiskie momenti, mājasdarbi, kas jāapgūst, un tas, kurās jomās jāiet cauri pārbaudījumiem. Tas gan nenozīmē pārbaudījumus visa mūža garumā. Ja cilvēks pēc piedzīvotā izanalizē situāciju un izdara secinājumus, tad tālāk doties ir vieglāk. Un bieži vien cilvēki dzīves gaitā karmiski problemātiskās kombinācijas atstrādā. Uzreiz gribu teikt, ka jūsu astroloģiskajā kartē sektoros, kas saistās ar mīlestību un laulību, nav nevienas norādes uz karmiskām mācībām šajās jomās. Tomēr ir pozīcijas, kas norāda uz atsevišķām problēmām.

Mēness – emocionālā pasaule

Par emocijām, kas sirdslietās spēlē noteicošo lomu, astroloģijā atbild Mēness. Jūsu horoskopā tas novietojies Zivju zodiaka zīmē. Tas nozīmē, ka dominē ilgas pēc romantikas. Tajā pašā laikā Mēnestiņš neveido nevienu kombināciju ar citām planētām. Redzot šādu novietojumu, rodas jautājums – vai esat mācējis sirsnīgi paust savas emocijas, vai kādos brīžos neesat bijis vēss, nepieejams? Sliktās pozīcijās ir Marss, kas savukārt liek izvērtēt manieres, attieksmi, reakciju dusmu brīžos.

Runājot par jauniem gadiem, vēl jāatzīmē, ka jūsu gadījumā ģimenes dzīve būtu jāpasargā no sieviešu kārtas radinieču iejaukšanās. Attiecībām par labu nenāktu radinieču (primāri – mammas) padomi un mēģinājumi iesaistīties jaunā pāra problēmu risināšanā, kaut arī ar vislabākajiem nolūkiem. Bet šobrīd tas jau ir pagātnē.

Vai ir izeja?

Tajā pašā laikā laulību sektorā ir labas kombinācijas. Zvaigznes piedāvā iespēju izveidot laulību, kurā valda sapratne. Tāpēc jūsu gadījumā vēlamākais attiecību modelis būtu laulība, nevis ilgstoša draudzēšanās, un tas nekas, ka kādreiz laulības nav izdevušās.

Galvenais – izanalizēt, kāpēc tās izjuka, un savas kļūdas vairs neatkārtot.

***

Pajautā astrologam

! Aprakstiet savu situāciju pēc iespējas detalizētāk, norādiet uz problēmu un uzdodiet jautājumu. Norādiet savus dzimšanas datus

(arī pulksteņa laiku!) un sūtiet mums.

Ja jautājums saistīts ar attiecībām, tad jānorāda arī otra cilvēka dati.

Atbildes publicēsim, nenorādot ne uzvārdu, ne dzimšanas datus, lai saglabātu daļēju anonimitāti.

Adrese:

Neatkarīgā Rīta Avīze

(ar norādi: Jautājums astrologam)

Cēsu iela 31/2

LV1012

Vai, norādot visus nepieciešamos datus, pa epastu: Guna.karklina@astrologuasociacija.lv