Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: 2015. gadā darbosies princips- ko sēsi, to pļausi

© f64

As­tro­logs, nu­me­ro­logs Kris­taps Baņ­ķis.

 

– Nu­me­ro­lo­ģis­kā pa­tie­sī­ba ir tā­da, ka mū­ža lai­kā caur in­di­vi­du­āla­jiem ga­diem esam spies­ti ap­gūt vi­sus skait­ļus. Ko­lek­tī­vi tas no­tiek arī ar val­do­šo ga­da skait­li. 2015 = 2+0+1+5 = 8. Skait­lis 8 nes se­vī pla­nē­tas Sa­tur­na sim­bo­lis­mu, pra­sot kā at­skai­ti no cil­vē­kiem vi­su, kas Sa­tur­nam sva­rīgs. Sa­turns ir sta­bi­li­tā­tes, dro­šī­bas, tau­pī­bas un at­bil­dī­bas pla­nē­ta. Tā prin­cips ir struk­tu­rēt. Tas at­bild par val­sti, pro­fe­si­onā­lis­mu, ve­cu­mu, sen­čiem, au­to­ri­tā­ti, pa­rā­diem, vē­su­mu, stag­nā­ci­ju.

2015. ir as­to­tais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Ci­pa­ra 8 jē­ga nu­me­ro­lo­ģi­jā ir azar­tis­kums (vi­su vai ne­ko!), mij­ie­dar­bī­ba starp ma­te­ri­ālo un ga­rī­go pa­sau­li. Skait­lis 8 sim­bo­li­zē at­dzim­ša­nu un bez­ga­lī­bu. As­tot­nie­kā ie­tverts kar­mas li­kums – ko sē­si, to pļau­si. To mēdz dē­vēt arī par ris­ka veik­smes skait­li. 

Skait­ļa po­zi­tī­vās īpa­šī­bas: veik­sme, lī­de­rī­ba, fi­nan­ses, dro­šī­ba, va­ra, go­dī­gums, iz­vei­cī­ba, dros­me, lab­sir­dī­bu, tāl­re­dzī­ba. 

Skait­ļa ne­ga­tī­vās īpa­šī­bas: ciet­sir­dī­ba, augst­prā­tī­ba, pā­rā­ku­ma iz­jū­ta, ego­isms, ma­ni­pu­lē­ša­na, ne­pa­cie­tī­ba, sko­pums, paš­sla­vi­nā­ša­na, va­ras­kā­re, pat­mī­lī­ba, pār­gal­vī­ba, iz­vir­tī­ba.

Tā­tad 2015. ar as­toņ­nie­ka vib­rā­ci­jām ir vi­sa cik­la ra­žas ie­vāk­ša­nas un kar­mas no­pel­nu gads, kas sa­vā jau­dī­gu­mā pār­sniegs vi­sus ie­priek­šē­jos ga­dus. Skait­lis as­to­ņi sa­stāv no di­viem ap­ļiem – ma­te­ri­ālā un ga­rī­gā. Ga­da uz­de­vums ir val­stis­ki un kat­ram in­di­vi­du­āli tos sav­star­pē­ji har­mo­ni­zēt. As­tot­nie­kam pa­tīk va­ra, tā­pēc starp­tau­tis­ka­jā arē­nā gai­dā­ma va­ras un te­ri­to­ri­ju pār­da­le. Tam pa­tīk arī nau­da, tā­pēc cil­vē­kiem būs iz­teik­ta vēl­me uz­ņem­ties kre­dīt­sais­tī­bas, pa­pla­ši­nāt sa­vas dzī­ves sfē­ras, uz­sākt biz­ne­su, ie­gul­dīt ne­kus­ta­ma­jā īpa­šu­mā (Ka­zas gads). Gads dos sā­kot­nē­ji ne­pa­ma­to­tu op­ti­mis­mu (as­tro­lo­ģis­ki Ju­pi­ters kā ga­da saim­nieks), bet pa­vi­sam drīz jau se­kos as­tot­nie­ka saim­nie­ka Sa­tur­na «skrūv­spī­les». Veik­sies tiem, ku­riem iz­aug­sme kļūs par dzī­ves sti­lu. Pēc sa­snie­gu­miem jā­tie­cas prā­tī­gi. Būs ne­pie­cie­ša­ma god­kā­re un la­ba in­tu­īci­ja. Ša­jā ga­dā va­rēs sa­ņemt vi­su, kas sēts un audzēts. Rē­ķi­ni tiks sa­mak­sā­ti par iz­da­rī­to vi­sos sep­ti­ņos ga­dos. Ja vi­su pe­ri­odu vir­zī­ba bi­ju­si pa­rei­za, tad ma­te­ri­ālā si­tu­āci­ja uz­la­bo­jas. Tas var būt pa­aug­sti­nā­jums ama­tā, pie­li­kums pie al­gas, vin­nests utt. Iz­man­to­jot uz­krā­to pie­re­dzi, zi­nā­ša­nas un ener­ģi­ju, nā­kam­gad var vei­dot la­bu kar­je­ru, ie­gā­dā­ties īpa­šu­mu, sākt kaut ko jaun­u. Kat­rā pro­blē­mā, kas stā­sies ce­ļā, jā­sas­ka­ta po­ten­ci­āla ie­spē­ja paš­ap­lie­ci­nā­ties. Daudz kas būs at­ka­rīgs no per­so­nī­bas spē­ka, pie­vil­cī­bas un pras­mes pār­vi­li­nāt cil­vē­kus sa­vā pus­ē. 2015. ga­du rak­stu­ro nau­das ener­ģi­ja. To­mēr nā­ka­ma­jā ga­dā būs vai­rāk iz­de­vu­mu. Nau­da kā at­nāks, tā arī aizies, gan­drīz tā­dā pa­šā dau­dzu­mā. Pa­cen­tie­ties pār­val­dīt sa­vas fi­nan­ses. Ja dar­bo­ša­nās pa­gāt­nē ir bi­ju­si ne­at­bil­sto­ša kar­mis­ka­jiem uz­de­vu­miem, tad, pēc kom­pen­sā­ci­jas li­ku­ma, nā­ka­ma­jā ga­dā jūs gai­da no­piet­nas pro­blē­mas un ne­pa­tik­ša­nas. Var ras­ties lie­las fi­nan­šu pro­blē­mas.

At­kār­to­jiet afir­mā­ci­ju jeb ap­gal­vo­ju­mu: «Man nāk līdz­i veik­sme, es sa­vā pa­sau­lē gūs­tu pa­ma­to­tas sek­mes!»