Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Svarīga informācija "Wizz Air" pasažieriem

© Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

"Wizz Air", lielākā zemo cenu aviokompānija Centrāleiropā un Austrumeiropā, šodien paziņo, ka sākot ar 2017. gada 29. oktobri, visos lidojumos pasažieriem netiks piemērota papildus samaksa par lielo kabīnes bagāžu.

Pasažieriem būs tiesības ienest kabīnē vienu rokas bagāžu, kas atbilst izmēram 55x40x23cm, bez papildus samaksas.Tas nozīmē, ka rokas bagāžas apjoms tiek palielināts pa 50%, salīdzinājumā ar iepriekšējo bezmaksas kabīnes bagāžu.

Aviokompānijas klientiem, kas jau ir iegādājušies biļeti un maksas rokas bagāžu ceļojumam pēc 2017. gada 29. oktobra, izmantojot kādu no "Wizz Air" platformām, samaksātā summa par bagāžu tiks atgriezta 120% apmērā uz personīgajiem WIZZ kontiem*.

Balstoties uz klientu apmierinātības aptauju, vairāk kā 80% pasažieru** novērtēja WIZZ lidojuma pieredzi, atsaucību un apkalpes komandas profesionalitāti ļoti augstu. "Wizz Air" nepārtraukti seko līdzi klientu atsauksmēm, tādēļ "Wizz Air" ir pārliecināts, ka jaunā rokas bagāžas politika vēl vairāk uzlabos WIZZ ceļojumu pieredzi.

Publicitātes foto

Kā arī šodien aviokompānija laiž klajā jaunu pakalpojumu pasažieriem - WIZZ Priority. Šis pakalpojums pieejams visiem lidojumiem no šodienas, WIZZ Priority ietver:

  • prioritāro iekāpšanu;
  • pasažieri var ņemt līdzi uz klāja papildus personisko mantu, kuras izmērs nepārsniedz 40x30x18cm;
  • no 29.oktobra tiek garantēta vieta rokas bagāžai lidmašīnas kabīnē (pakalpojums pieejams arī pērkot WIZZ Go, WIZZ Plus un WIZZ Privilege Pass).