Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Lielākais pašmāju gaļas pārstrādes uzņēmums investēs 22 miljonus eiro

© Publicitātes foto

Lielākais pašmāju gaļas pārstrādes uzņēmums “Forevers” maina vizuālo identitāti, akcentējot pārstāvēto nozari un to, ka ir 100% Latvijas uzņēmums. Jaunas vizuālās koncepcijas ieviešana ir tikai pirmā daļa no uzņēmuma vērienīgajiem attīstības plāniem, kuru centrālais projekts ir jaunas ražotnes būvniecības uzsākšana 2018. gada sākumā, kas uzņēmuma ražošanas jaudu kāpinās par 50%. Paredzēts, ka jaunas ražotnes izveidē uzņēmums investēs 22 miljonus eiro.

Vairāk nekā 20 pastāvēšanas gados “Forevers” no 16 darbinieku uzņēmuma ir izaudzis līdz vadošajam tirgus spēlētājam, ieņemot 2. vietu gaļas ražotāju vidū Latvijā un nodarbinot vairāk nekā 240 cilvēkus. Jaunas vizuālās identitātes ieviešana ir likumsakarīgs solis, kas simboliski iezīmēs jaunu kvalitātes posmu uzņēmuma vēsturē.

Publicitātes foto

Informē Andrejs Ždans, “Forevers” valdes loceklis: “Īstenojot vienu no lielākajiem uzņēmuma attīstības projektiem, “Forevers” aug un mainās līdzi laikam, saviem pircējiem, viņu prasībām un tirgus tendencēm. Ar jauno zīmolu mums ir būtiski pateikt, ka “Forevers” ir moderns un mūsdienīgs uzņēmums, kuram ir svarīgi saglabāt vienkāršību un vēsturiskās tradīcijas. Vēlamies pasvītrot savu profesionālo pieredzi un piederību Latvijas ražotāju saimei. Tās ir vērtības, uz kurām vienmēr esam balstījušies un kuras turpināsim ievērot gan attiecībā uz ražošanas principiem, gan attieksmē pret saviem klientiem, darbiniekiem un sadarbības partneriem.”

Kā būtiskāko posmu uzņēmuma vērienīgajā attīstības projektā, “Forevers” vadītājs izceļ plānus par jaunas ražotnes būvēšanu un atvēršanu. Paredzēts, ka jaunās ražotnes būvniecības darbi aizsāksies 2018. gada sākumā, tiem turpinoties vismaz pusotru gadu.

“Šis ir stratēģiski izsvērts lēmums, ar kuru “Forevers” vēlas stiprināt savas tirgus pozīcijas un nodrošināt, ka Latvijā ražoto gaļas izstrādājumu īpatsvars vietējā tirgus piedāvājumā dominē. Pašreizējās ražošanas telpas 8 250 m2 platībā mūsu attīstību ierobežo, tāpēc strādājam pie jaunās ražotnes projekta. Tajā ražošanas telpas sasniegs 14 000 m2, ļaujot ražošanas apjomus kāpināt par 50%. Tāpat uzstādīsim modernas gaļas pārstrādes tehnoloģijas, kas palielinās ražošanas efektivitāti un nodrošinās augstāku produkcijas kvalitāti,” informā A. Ždans.