Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Pārtikas pirkšana internetā- arvien ierastāka

© f64

Internetveikala e-maxima.lv apgrozījums pagājušajā gadā, salīdzinot ar 2015.gadu, pieaudzis par 53%, sasniedzot 833 tūkstošus eiro. 

“Pagājušajā gadā paplašinājām internetveikala piegādes zonas, ieviesām iespēju klientiem, veicot pasūtījumu, norēķināties ar VISA un MasterCard maksājumu kartēm, ko klienti arī augstu novērtē, jo arvien vairāk izvēlas šo maksāšanas veidu,” norāda internetveikala e-maxima.lv vadītāja Sanita Bērziņa.

Tāpat 2016.gadā internetveikals e-maxima.lv paplašināja pakalpojumu “Pasūti! Piebrauc! Paņem!”, līdz ar to klientiem pērnā gada otrajā pusē šis pakalpojums bija pieejams jau četros “Maxima Latvija” veikalos, bet šogad pavasarī - jau astoņos “Maxima Latvija” veikalos. Pakalpojums “Pasūti! Piebrauc! Paņem!” nozīmē, ka klients internetveikalā veic pasūtījumu, sev izdevīgā laikā atbrauc uz veikalu un paņem savus iepirkumus, tādējādi ietaupot laiku.

“Joprojām populārākie produkti ir autiņbiksītes, dzeramais ūdens, piena produkti, dārzeņi un augļi. Internetveikala e-maxima.lv pakalpojumus iecienījušas ne tikai jaunās māmiņas, kas novērtē laika ietaupījumu un to, ka smagie iepirkumu maisiņi tiek nogādāti līdz namdurvīm, bet arī uzņēmumi, kas pasūta ikdienai nepieciešamās preces. Savukārt, tuvojoties svētkiem, uzņēmēji pasūta arī dažādus produktus svētku mielastam vai saldumus darbinieku un to bērnu dāvanām,” novērojumos dalās S.Bērziņa.