Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

22. aprīlī viss par studijām un slavenajām MSM Academy nometnēm Čehijā!

22. aprīlī Education Centre Durbe aicinā uz informatīvu semināru par izglītības un atpūtas iespējām jauniešiem vēsturiskajā Čehijas galvaspilsētā Prāgā.

KAD UN KUR?

22. aprīlī Hotel Opera & SPA, Rīgā, Raiņa bulvārī 31.

23. aprīlī no plkst. 10.00 līdz plkst. 14.00 individuālas konsultācijas ar MSM Academy pārstāvi

Izvēlies savu semināru:

22. aprīlī plkst. 12:30 seminārs par aizraujošām vasaras nometnēm no 14 gadu vecuma: angļu valoda + teniss, futbols vai fitness (ar iespēju saņemt fitnesa trenera sertifikātu), sagatavošanās IELTS eksāmenam.

Prāgā jauniešus gaida augstas kvalitātes angļu valodas nodarbības, intensīvi treniņi labāko Prāgas treneru uzraudzībā, bagātīga izklaižu un pasākumu programma. Cena par divām nedēļām no 950 EUR.

22. aprīlī plkst. 13:20 seminārs par sagatavošanās programmām studijām Čehijā angļu vai čehu valodā, kā arī vasaras prakses iespējām. Atnāc un uzzini, kāpēc tūkstošiem studentu no visas pasaules izvēlas studijas Čehijā, kuras ir populārākās studiju programmas, uzņemšanas nosacījumus un izmaksas. Tu uzzināsi par izcilām sagatavošanas programmām, kas ļaus tev kļūt par studentu Čehijas labākajās universitātēs.

MSM ACADEMY sadarbojas ar prestižākajām Čehijas universitātēm un piedāvā šādas pieprasītas programmas:

  • Sagatavošanās medicīnas studijām, inženierzinātņu studijām, humanitārajām studijām
  • Vasaras prakse tūrisma un viesmīlības jomā

23. aprīlī no plkst. 10:00 līdz 14:00 nāc uz individuālām konsultācijām ar MSM Academy pārstāvi par jebkuru Tev interesējošo programmu: prakses iespējas, studijas un izglītība Čehijā, sagatavošanās programmas studijām universitātē, angļu, vācu un čehu valodas kursiem.

Piesakies sev ērtajām laikam, rakstot uz pasts@durbe.edu.lv vai zvanot uz 67223122.

KĀPĒC JUMS TUR JĀBŪT?

Pasākumā Jums būs iespēja klātienē, draudzīgā atmosfērā tikties ar MSM Academy pārstāvi Jekaterinu Gurjevu un saņemt atbildes uz jautājumiem par visām priekšrocībām un perspektīvām pēc programmu absolvēšanas.

Dalība semināros BEZ MAKSAS! Nepalaidiet garām šo iespēju un piesakieties jau tagad, jo vietu skaits ir ierobežots. Reģistrējieties šeit vai zvanot 67223122, 67225586. Vairāk informācijas www.durbe.edu.lv