Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Citi raksti

K Senukai sāk jaunu ēru Latvijā

K Senukai Lucavsalā ir pirmā bezdelīga, kurai drīzumā sekos citas. Kompānija ieplānojusi jaunā koncepta tīkla veikalus atvērt ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, Lietuvā un Baltkrievijā © Publicitātes foto, K Senukai

Sestdiena, 2. decembris, ieies vēsturē kā diena, kad tika atvērts pirmais K Senukai jaunā koncepta veikals Latvijā. Svinīgajā atklāšanas pasākumā Kesko Senukai grupas ģenerāldirektors Arvīds Šapola uzsver, ka K Senukai ir veikals ģimenei - sortimentā līdzās visam būvniecībai un dārza darbiem nepieciešamajam iekļauta gan baltā sadzīves tehnika, gan trauki un galda piederumi, dizaina priekšmeti un tekstilijas, kā arī bērnu rotaļlietas un sporta inventārs.

Mainās zīmols un koncepts

Kā ziņots iepriekš, Kesko Senukai šā gada aprīlī no Skandināvijas akcionāra Kesko Group pārņēma astoņu K-rauta veikalu Latvijā un astoņu Igaunijas veikalu tīkla pārvaldi. Uzņēmumi turpmāk Baltijas valstīs darbosies ar vienotu juridisko nosaukumu - bijušais Rautakesko Latvijā ir pārdēvēts par Kesko Senukai Latvia, Igaunijas kompānija kļuvusi par Kesko Senukai Estonia, bet Lietuvā darbojas Kesko Senukai Lithuania.

Bijušo K-rauta veikalu vietā tagad būs K Senukai, kas nozīmē jaunu pieeju pircēju vajadzību apmierināšanai - sortimentā tagad ir divreiz lielāka dažādība - ap 50 000 dažādu nosaukumu, kā arī mainījusies piedāvājuma struktūra. Tagad tas ir veikals visai ģimenei. Kamēr vīrieši meklē nepieciešamo būvdarbiem, tikmēr sievietes var izvēlēties interjera priekšmetus, galda piederumus vai piemērotāko veļas mašīnu. Jāatzīmē, ka sadzīves tehnikai ir atvēlēta ievērojama loma veikala sortimentā - pārstāvēti ir visi populārākie ražotāji.

Kopumā veikala sortiments ir komplektēts ar ap 2000 sadarbības partneru.

Ziemas aktualitātes

Ziema ir laiks, kad vairāk uzturamies mājās, tādēļ vēlamies tās padarīt krāsainākas, gaišākas un greznākas. Tuvojoties Ziemassvētkiem, K Senukai ir sagādājis īpašus piedāvājumus telpu rotāšanai. Spuldzītes, virtenes, bumbas un citi eglīšu rotājumi, kā arī īpašās eglītes - gan tās, kas kalpos gadu gadiem un neatstās skujas dzīvoklī, gan tās, kas nocirstas mežā vai audzētas podos. Piedāvājumā ir arī dažādas eglīšu nostiprinājuma kājas un citi dekoratīvie elementi.

Galda piederumos dominē baltā krāsa, kas jebkuru galda klājumu padara greznu un vilinošu. Varam piemeklēt arī gaišus aizkarus un iegādāties jaunu stāvlampu.

Bērnu ziemas priekiem visdažādākās ragaviņas - plastikāta un vecās labās koka ragavas.

Svarīgi - vairākumam preču K Senukai veikala atklāšanas mēnesī, līdz pat 3. janvārim, ir piemērota 25% atlaide, bet dažām preču grupām, piemēram, Fiskars instrumentiem, arī 30% atlaide.

Laipni aicināti visi iepazīt jauno K Senukai veikalu Lucavsalā!